Banja Luka

Nakon pucnjave u Gradišci uhapšeni Banjalučanin i Zagrepčanin

GRADIŠKA - M.P. iz Banjaluke i M.H. iz Zagreba uhapšeni su sinoć nakon što se dogodila pucnjava u Gradišci, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Svitlica od iduće sezone samo trener banjalučkih Orlica

BANjALUKA - Dragana Svitlica više neće biti trener-igrač Orlova, jer je odlučila da se posveti isključivo trenerskom poslu.

Suturlija postaje novi park prirode

Građani ove godine treba da dobiju novi park prirode Suturlija i dodatne sadržaje za rekreaciju, čije je idejno rješenje predstavljeno danas u Gradskoj upravi.

Suve slavine u dvije banjalučke ulice

Zbog izvođenja radova na cjevovodu u ulici Brace Potkonjaka danas od 10 do 18 časova bez vode će ostati dijelovi dvije ulice.

Koncert džez sastava "Vlada Maričić kvartet" u Banskom dvoru

BANJALUKA - Kulturni centar Banski dvor emitovaće u utorak, 16. juna, na svom "Youtube" kanalu koncert renomiranog džez sastava "Vlada Maričić kvartet".

Defile bajkera od Laktaša do Banjaluke: Pogledaj dva puta-spasi život

Članovi neformalne organizacije bajkera Voodoo Free Riders Banja Luka organizovali su danas "mini" defile, odnosno vožnju motora od Laktaša do Banjaluke pod nazivom "Pogledaj dva puta-spasi život", kako bi ukazali ostalim vozačima da obrate pažnju na motoriste u saobraćaju.

Koncert pijanistkinje Elize Tomelini na onlajn repertoaru Banskog dvora

BANJALUKA- Sa željom da nastavi kvalitetnu komunikaciju sa svojom publikom i za vrijeme trajanja vanrednih mjera u vezi sa suzbijanjem širenja virusa korona, Banski dvor započeo je seriju onlajn emitovanja koncerata značajnih domaćih, regionalnih i svjetskih umjetnika koji su u proteklom periodu nastupili u festivalskim i drugim programima naše ustanove.

Radnici Elnos Grupe iz Banjaluke i Skoplja odletjeli za Island

Avion sa radnicima Elnos Grupe je juče ujutro poletio sa Aerodroma Banjaluka u Kopenhagen, a potom za glavni grad Islanda, Rejkjavik.

Dom penzionera dobio vrijednu donaciju od "Eko-toplana" Banjaluka

BANJALUKA - "Eko-toplane" Banjaluka u okviru svog društveno odgovornog djelovanja donirale su novčana sredstva za nabavku sredstava za dezinfekciju, higijenu i zaštitnu opremu Javnoj ustanovi Dom penzionera Banjaluka.

Otkazan Teatar fest “Petar Kočić”

BANJALUKA - Festival XXIII Teatar fest „Petar Kočić“ i IV Festival monodrame mladog glumca, koji je u okviru pratećeg programa najvećeg godišnjeg događaja u Narodnom pozorištu Republike Srpske, neće biti održani u junu tekuće godine, zbog situacije sa virusom korona.

Najčitanije