Banja Luka

Devet novih radara u Banjaluci od danas vreba prebrze vozače

Devet novih stacionarnih radara od danas počinje s radom na području Banjaluke, a oni će evidentirati prekršaje nepropisne brzine i nepoštovanja zabrane na raskrsnicama koje su regulisane semaforima.

Đorđe Ostojić: Kola su mi nužno zlo, na motoru osećam slobodu

BANJALUKA, BEOGRAD - Svake godine, sada već tradicionalno, dolazim na banjalučki "Moto-fest". To druženje predstavlja susret dragih prijatelja sa svih strana regiona. U pitanju je susret koji ima tu težinu da bi mogao da postane vodeći skup na Balkanu.

Amira sevdahom i kafanskom pjesmom nadjačala kišu

Kiša koja je u popodnevnim satima padala u Banjaluci prijetila je da otkaže koncert Amire Medunjanin na tvrđavi Kastel, međutim, kako ona reče pjevala je na balkončetu "Kiša rosi, kiša rosi" nadajući se da će otjerati istu i uspjelo joj je, pa je na pozornicu "Banja Luka Festa" izašla sa zakašnjenjem, nešto prije 22 časa.

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović na "Banja Luka Festu"

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, najveće glumačke zvijezde iz Srbije, pojavili su se na crvenom tepihu treće večeri Banja Luka Festa.

Zvonko Bogdan uz žice tamburica oduševio publiku na Kastelu

Panonski šansonjer, bard tamburaške muzike Zvonko Bogdan nastupio je večeras pred banjalučkom publikom u okviru druge večeri "Banja Luka Festa" koji se održava na tvrđavi Kastel.

Otvoren "Banja Luka Fest": Stefan Milenković zablistao na sceni tvrđave Kastel

BANJALUKA - Stefan Milenković, svjetski poznati virtuoz, večeras je svečano otvorio jedan od najvećih regionalnih festivala "Banja Luka Fest".

Gala otvaranje Banja Luka Festa koncertom Stefana Milenkovića 6. jula

Banjaluka će uskoro postati bogatija za jedan od najvećih regionalnih festivala, koji će započeti 6. jula koncertom svjetski poznatog violiniste Stefana Milenkovića, nakon čega će uslijediti niz spektakularnih muzičkih događaja i nastupa zvijezda: Zvonka Bogdana, Amire Medunjanina, Radeta Šerbedžije i portugalske fado dive Marize.

Uklanjanje piralena iz "Incela" na vidiku

BANJALUKA - Piralen koji je prije dvije godine otkriven na prostoru "Incela" u Banjaluci i dalje nije uklonjen, a u nadležnom ministarstvu poručuju da početak sanacije zagađene lokacije očekuju tokom ove godine.

Pri kraju gradnja mosta u Srpskim toplicama

BANJALUKA - U toku su završni radovi na izgradnji mosta u Srpskim toplicama, a trenutno se postavlja ograda i javna rasvjeta, potvrdili su za "Nezavisne" iz Gradske uprave.

Radojičić ostavio "plus" u gradskoj kasi od 6,8 miliona KM

BANJALUKA - Bivši gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić ostavio je suficit u gradskoj kasi od 6,87 miliona KM, pokazuje Konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta za 2020. godine.

Najčitanije