Banja Luka

Počinje obuka za ronjenje na Vrbasu

BANJALUKA - Ronilački klub "Delfin" iz Banjaluke držaće ronilačku obuku na Vrbasu za turiste i Banjalučane, čime će obogatiti turističku ponudu grada, rekao je Srni predsjednik kluba Igor Gajić.

BIL konferencija 25. aprila u Banjaluci

Regionalna biznis networking konferencija BIL Banja Luka 2019 održaće se 25. aprila u hotelu Bosna u BanjalLuci i okupiće više od 300 učesnika, vrhunskih biznis stručanjaka i lidere iz svih sfera poslovanja.

Predstavljen ilustrovani kalendar UOK "Banja Luka Volley"

UOK "Banjaluka Volley" na konferenciji za medije predstavio je planove za nastavak sezone i jedinstveni ilustrovani kalendar, koji je nastao u saradnji sa kreativnom agencijom Play Team.

Samardžić i Rokvić sa Banjalučanima u najluđoj noći

BANJALUKA - Građani i turisti Novu godinu na Trgu Krajine dočekaće uz regionalne muzičke zvijezde Željka Samardžića i Nikolu Rokvića, 30. decembra će uživati u koncertu Harisa Džinovića, a 1. januara 2019. Željka Joksimovića, rekao je juče gradonačelnik Igor Radojčić.

Hladnoća smanjuje broj kupaca na gradskoj tržnici

​Dolazak hladnog vremena najviše su osjetili prodavači na gradskoj tržnici, koji uz toplu odjeću, napitke, a neki i grijalice, traže spas od hladnoće.

Održan "Banja Luka Tech Summit"

BANJALUKA - Umjetnost poslovanja, preduzetnička misao i vještine za budućnost te umjetnost stvaranja pametnih gradova bile su teme "Banja Luka Tech Summita", koji je danas održan u najvećem gradu RS.

Sberbank Banjaluka podržala "Banja Luka Ladies Open 2017"

Sberbank a.d. Banjaluka je i ove godine tradicionalno podržala organizaciju četvrtog teniskog turnira "Banja Luka Ladies Open 2017".

Tropic i ove godine uz „Banja Luka Open 2017“

BANJALUKA - – Proteklog vikenda na Gradskom olimpijskom bazenu održan je 10. Međunarodni plivački miting “Banja Luka Open 2017”, u organizaciji plivačkog kluba Olymp.

Najčitanije