Banja Luka Fest

Amira sevdahom i kafanskom pjesmom nadjačala kišu

Kiša koja je u popodnevnim satima padala u Banjaluci prijetila je da otkaže koncert Amire Medunjanin na tvrđavi Kastel, međutim, kako ona reče pjevala je na balkončetu "Kiša rosi, kiša rosi" nadajući se da će otjerati istu i uspjelo joj je, pa je na pozornicu "Banja Luka Festa" izašla sa zakašnjenjem, nešto prije 22 časa.

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović na "Banja Luka Festu"

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, najveće glumačke zvijezde iz Srbije, pojavili su se na crvenom tepihu treće večeri Banja Luka Festa.

Zvonko Bogdan uz žice tamburica oduševio publiku na Kastelu

Panonski šansonjer, bard tamburaške muzike Zvonko Bogdan nastupio je večeras pred banjalučkom publikom u okviru druge večeri "Banja Luka Festa" koji se održava na tvrđavi Kastel.

Otvoren "Banja Luka Fest": Stefan Milenković zablistao na sceni tvrđave Kastel

BANJALUKA - Stefan Milenković, svjetski poznati virtuoz, večeras je svečano otvorio jedan od najvećih regionalnih festivala "Banja Luka Fest".

Gala otvaranje Banja Luka Festa koncertom Stefana Milenkovića 6. jula

Banjaluka će uskoro postati bogatija za jedan od najvećih regionalnih festivala, koji će započeti 6. jula koncertom svjetski poznatog violiniste Stefana Milenkovića, nakon čega će uslijediti niz spektakularnih muzičkih događaja i nastupa zvijezda: Zvonka Bogdana, Amire Medunjanina, Radeta Šerbedžije i portugalske fado dive Marize.

Otkazan Teatar fest “Petar Kočić”

BANJALUKA - Festival XXIII Teatar fest „Petar Kočić“ i IV Festival monodrame mladog glumca, koji je u okviru pratećeg programa najvećeg godišnjeg događaja u Narodnom pozorištu Republike Srpske, neće biti održani u junu tekuće godine, zbog situacije sa virusom korona.

Najčitanije