Banja Vrućica

Banja Vrućica od velikog značaja za rehabilitaciju u pandemiji

TESLIĆ - Da bi se spriječilo širenje virusa korona provode se razne mjere zaštite kako bi se epidemija stavila pod kontrolu. Međutim, takav način svakodnevnog funkcionisanja uveliko utiče na liječenje i rehabilitaciju pacijenata oboljelih od drugih bolesti koji zahtijevaju konstantno praćenje, liječenje i rehabilitaciju.

Turistički vaučeri povećali porodične posjete u "Banji Vrućici"

Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" je zahvaljujući turističkim vaučerima povećao broj porodičnih posjeta za koje su obezbijeđeni i posebni aranžmani, rečeno je iz Uprave "Banja Vrućice".

Banja Vrućica predstavila ponudu u Srbiji

BEOGRAD - U Zdravstveno-turističkom kompleksu Banja Vrućica u Republici Srpskoj prošle godine zdravstvene, ali i rekreativne i velnes usluge, potražilo je između 8.000 i 10.000 građana iz Srbije, a kako je centar poznat po širokom sprektru usluga, to je prilika da se, ukoliko se neko dvoumi gde provesti odmor, odluči baš za ovo mesto, kažu predstavnici tog zdravstvenog kompleksa.

Dogovorena saradnja "Banje Vrućice" i Turističke organizacije Beograd

Predstavnici banjskog kompleksa Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" kod Teslića i Turističke organizacija Beograda danas su dogovorili niz promotivnih aktivnosti čiji je cilj približavanje te banje gostima iz Srbije.

Završen peti kamp "Banja Vrućica"

Protekle sedmice u Banji Vrućici u Tesliću održan je peti Igokea košarkaški kamp “Banja Vrućica”.

"Banja Vrućica" idealna destinacija za sve generacije

TESLIĆ - Da jedan turistički kompleks može da bude idealna destinacija za sve generacije dokaz je Zdravstveno-turistički centar (ZTC) "Banja Vrućica".

Kovid-19 okrenuo građane turističkim biserima RS

MILIĆI, NEVESINJE, SOKOLAC - Popularne turističke destinacije u Republici Srpskoj privukle su ove godine zbog krize nastale usljed epidemije kovidom-19 veliki broj domaćih turista, a jedan od novootkrivenih turističkih bisera je opština Milić, ističu iz Turističke organizacije Republike Srpske.

Primorje nedostižno, ali tu je "Banja Vrućica"

TESLIĆ - Iako vlasti u Hrvatskoj skoro svakodnevno mijenjaju odluku o ulasku naših građana, što je pokvarilo planove mnogima koji su namjeravali ljetovati u toj državi, razloga za brigu nema, jer "Banja Vrućica" nudi sve što vam je potrebno za idealan odmor.

Poziv građanima da vaučere iskoriste u banjama u RS

​Bogata ponuda u domaćim banjama Republike Srpske pruža mogućnosti građanima da kvalitetno provedu svoj godišnji odmor pa je Grupacija banja RS danas pozvala građane da svoje turističke vaučere, koje dodjeljuje Vlada RS, iskoriste u nekoj od njih.

S turističkim vaučerom do savršenog odmora u "Banji Vrućici"

TESLIĆ - Pod sloganom "'Banja Vrućica' - Vaš izbor ovog ljeta", ovaj zdravstveno-turistički centar pripremio je svojim gostima niz pogodnosti za savršen godišnji odmor, a tim što u tu svrhu možete da iskoristite i turističke vaučere.

Najčitanije