Banja Vrućica

"Banja Vrućica" idealna destinacija za sve generacije

TESLIĆ - Da jedan turistički kompleks može da bude idealna destinacija za sve generacije dokaz je Zdravstveno-turistički centar (ZTC) "Banja Vrućica".

Kovid-19 okrenuo građane turističkim biserima RS

MILIĆI, NEVESINJE, SOKOLAC - Popularne turističke destinacije u Republici Srpskoj privukle su ove godine zbog krize nastale usljed epidemije kovidom-19 veliki broj domaćih turista, a jedan od novootkrivenih turističkih bisera je opština Milić, ističu iz Turističke organizacije Republike Srpske.

Primorje nedostižno, ali tu je "Banja Vrućica"

TESLIĆ - Iako vlasti u Hrvatskoj skoro svakodnevno mijenjaju odluku o ulasku naših građana, što je pokvarilo planove mnogima koji su namjeravali ljetovati u toj državi, razloga za brigu nema, jer "Banja Vrućica" nudi sve što vam je potrebno za idealan odmor.

Poziv građanima da vaučere iskoriste u banjama u RS

​Bogata ponuda u domaćim banjama Republike Srpske pruža mogućnosti građanima da kvalitetno provedu svoj godišnji odmor pa je Grupacija banja RS danas pozvala građane da svoje turističke vaučere, koje dodjeljuje Vlada RS, iskoriste u nekoj od njih.

S turističkim vaučerom do savršenog odmora u "Banji Vrućici"

TESLIĆ - Pod sloganom "'Banja Vrućica' - Vaš izbor ovog ljeta", ovaj zdravstveno-turistički centar pripremio je svojim gostima niz pogodnosti za savršen godišnji odmor, a tim što u tu svrhu možete da iskoristite i turističke vaučere.

Banja Vrućica sprema poseban paket za turističke vaučere

Nakon dva mjeseca pauze, zbog epidemije virusa korona, banje u Srpskoj intenzivno se pripremaju za prve goste i ljetnju sezonu, a čine to i u Banji Vrućici kod Teslića, uz sve mjere zaštite i dezinfekcije, i za goste, i za zaposlene.

"Banja Vrućica": Studenti u hotelu imaju ljekarski nadzor, osjećaju se dobro

TESLIĆ - Načelnik Republičkog štaba za vanredne situacije Milan Novitović izjavio je da su četiri studenta iz Bijeljine i po jedan iz Gacka i Srebrenice, koji su smješteni u karantin hotela "Posavina" u Banji Vrućici nakon povratka iz Njemačke, dobrog stanja i da borave u dobrim uslovima.

"Banja Vrućica" poučnim video-klipovima pomaže građanima u izolaciji

TESLIĆ - Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" iz Teslića priključio se društveno odgovornoj akciji "Ostani kod kuće" zbog virusa korona i formiraće YouTube kanal sa video-klipovima iz pet različitih segmenata koje će od četvrtka puštati svaki dan bar po jedan.

Uručena zaštitna oprema, donacija ZTC "Banja Vrućica"

TESLIĆ - Dom zdravlja "Sveti Sava" u Tesliću danas je dobio određenu količinu zaštitne opreme od Uprave Zdravstveno-turističkog centra (ZTC) "Banja Vrućica".

ZTC "Banja Vrućica": Nije bilo okupljanja tokom vanredne situacije

TESLIĆ - U Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica" nije održano javno okupljanje tokom vandredne situacije u Republici Srpskoj, kako je to objavljeno na društvenim mrežama.

Najčitanije