Banjalučanin

Film banjalučkog režisera na "Beldocsu"

Film "Zemlja" banjalučkog reditelja Marka Šipke premijerno će biti prikazan večeras u takmičarskom programu 14. izdanja Međunarodnog festivala dokumentarnog filma "Beldocs" u Beogradu.

Banjalučanin na Facebook-u prijetio policajcima

GRADIŠKA - B.K. iz Banjaluke uhapšen je nakon što je na Facebook-u prijetio policajcima iz Gradiške, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Banjalučanin bez vozačke jurio u Glamočanima, zadržan na triježnjenju

BANJALUKA - N.P. iz Banjaluke pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole vozio je opel astru, te prekršio dozvoljenu brzinu za 34 km/m, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Banjalučanin osumnjičen za falsifikovanje PCR testova

BANJALUKA - Ž.Đ. iz Banjaluke priveden zbog sumnje da je falsifikovao PCR testove, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Banjalučanin polupao auto sugrađaninu

BANJALUKA - Milan P. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je nakon svađe sa sugrađaninom oštetio njegov automobil u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića u Banjaluci, saznaju "Nezavisne".

Gradiščaninu isplaćena plata od 30.876 KM, Banjalučaninu 25.242 KM

BANJALUKA - Dok pojedini radnici u jeku epidemije ostaju bez posla, drugi i te kako dobro zarađuju, što pokazuje i podatak da je najveća plata isplaćena u maju u Republici Srpskoj iznosila 30.876 KM.

Banjalučanin povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

MRKONJIĆ GRAD - Vozač automobila VW “Amarok” iz Banjaluke, povrijeđen je juče u saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila na magistralnom putu Rogolji-Mrkonjić Grad, u mjestu Brdo, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkojić Grad.

Policija spasila Banjalučanina iz Crkvene

BANJALUKA – Četrdesetpetogodišnjeg Banjalučanina koji je sinoć upao u rijeku Crkvenu u naselju Lauš, spasili su pripadnici banjalučke policije i Specijalne antiterorističke jedinice.

Banjalučanin preminuo od posljedica virusa korona

BANJALUKA - U protekla 24 časa u Klinici za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske preminuo je jedan pacijent, muškog pola kod kojeg je potvrđeno prisustvo novog korona virusa.

Zaraženi Banjalučanin radio u Italiji

BANJALUKA - Banjalučanin koji je prvi slučaj virusa korona u Republici Srpskoj bio je zaposlen u Italiji, potvrdio je "Nezavisnim" Vlado Đajić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Najčitanije