Banjalučanin

Banjalučanin iz kafića odnio aparat za kockanje

BANJALUKA - D.S. iz Banjaluke uhapšen je sinoć oko 21 sat zbog sumnje da je aparat za kockanje iz kafića odnio kući, saznaju “Nezavisne”.

Banjalučanin i trojac iz Prijedora osumnjičeni da su pretukli više osoba

PRIJEDOR - Prijedorčane Dragana R. (23), Dragana D. (40), Gordana M. (21) i Banjalučanina Dejana M. (20) uhapsili su sinoć pripadnici Žandarmerije Policijske uprave Prijedor zbog sumnje da su pretukli tri lica iz Prijedora od kojih je jedno maloljetno.

Banjalučanin nakon tuče: Nisam napadač, branio sam se

BANJALUKA - Tvrdnje da sam napao Banjalučanku, a zatim dobio batine od njenog sina Marka D. (20), nisu tačne, već su njih dvoje napali mene, a ja sam se branio, navodi Banjalučanin Nemanja Panić (26).

Identifikovan Banjalučanin osumnjičen za oštećenje vozila

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka identifikovali su pedesetdevetogodišnjaka iz Banjaluke osumnjičenog za oštećenje vozila na području grada.

Banjalučanin uhapšen zbog vrijeđanja imama

BANJALUKA - Službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lice čiji su inicijali D.V. iz tog grada jer je iz automobila vrijeđalo vjerskog službenika-imama Islamske zajednice.

Banjalučanin osumnjičen za krađu pribora za roštiljanje

BANJALUKA - Bojan Gverić (20) uhapšen je zbog sumnje da je iz pomoćnog objekta u Jagarama ukrao pribor za roštiljanje i druge predmete, čija vrijednost je procijenjena na 1.400 KM, saznaju “Nezavisne”.

Banjalučanin upecao soma od 26 kilograma

BANJALUKA - Milenko Čudić (70) iz Banjaluke koji je član Sportsko-ribolovnog društva „Stublaja“ iz Srpca na istoimenom jezeru upecao je soma teškog 26 kilograma što je najveći trofej u njegovoj petnestogodišnjoj ribolovačkoj karijeri.

Banjalučanin upecao ajkulu

TRSTENIK - Mladi kuvar iz Banjaluke, inače sezonski radnik u Splitu, upecao je ajkulu tokom ribolova na Trsteniku, javljaju hrvatski mediji.

Banjalučanin oštetio tri firme za 106.000 KM

BANJALUKA - Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka podnesen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali N.V. iz ovog grada zbog sumnje da je stekao protivpravnu imovinsku korist od 106.000 KM, tako što je izvršio krivična djela prevara i povreda obaveza vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga i sastavljanje finansijskih izvještaja i njihovo falsifikovanje ili uništavanje.

Banjalučanin oštetio preduzeće za 32.500 maraka

BANJALUKA- Zbog sumnje da je preduzeće "Agromarket" d.o.o. Bijelina, područna jedinica Laktaši oštetio za oko 32.500 maraka, banjalučka policija dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu u tom gradu izvještaj protiv Lole Marčete (43) iz Banjaluke.

Najčitanije