Banjalučanin

Banjalučanin uhapšen zbog vrijeđanja imama

BANJALUKA - Službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lice čiji su inicijali D.V. iz tog grada jer je iz automobila vrijeđalo vjerskog službenika-imama Islamske zajednice.

Banjalučanin osumnjičen za krađu pribora za roštiljanje

BANJALUKA - Bojan Gverić (20) uhapšen je zbog sumnje da je iz pomoćnog objekta u Jagarama ukrao pribor za roštiljanje i druge predmete, čija vrijednost je procijenjena na 1.400 KM, saznaju “Nezavisne”.

Banjalučanin upecao soma od 26 kilograma

BANJALUKA - Milenko Čudić (70) iz Banjaluke koji je član Sportsko-ribolovnog društva „Stublaja“ iz Srpca na istoimenom jezeru upecao je soma teškog 26 kilograma što je najveći trofej u njegovoj petnestogodišnjoj ribolovačkoj karijeri.

Banjalučanin upecao ajkulu

TRSTENIK - Mladi kuvar iz Banjaluke, inače sezonski radnik u Splitu, upecao je ajkulu tokom ribolova na Trsteniku, javljaju hrvatski mediji.

Banjalučanin oštetio tri firme za 106.000 KM

BANJALUKA - Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka podnesen je izvještaj protiv lica čiji su inicijali N.V. iz ovog grada zbog sumnje da je stekao protivpravnu imovinsku korist od 106.000 KM, tako što je izvršio krivična djela prevara i povreda obaveza vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga i sastavljanje finansijskih izvještaja i njihovo falsifikovanje ili uništavanje.

Banjalučanin oštetio preduzeće za 32.500 maraka

BANJALUKA- Zbog sumnje da je preduzeće "Agromarket" d.o.o. Bijelina, područna jedinica Laktaši oštetio za oko 32.500 maraka, banjalučka policija dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu u tom gradu izvještaj protiv Lole Marčete (43) iz Banjaluke.

Banjalučanin koji je poginuo kod Mostara bio je deminer i imao je dijabetes

MOSTAR - U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Mostara poginuo je Milenko Pudar iz Banjaluke, deminer koji je bolovao od dijabetesa.

Banjalučanin pao i povrijedio se, a prijavio da su ga napali i opljačkali

BANJALUKA - S.Š. iz Banjaluke (34) juče je banjalučkoj policiji lažno prijavio da su ga na parkingu u Vidovdanskoj ulici napala nepoznata lica i da su mu ukrali novčanik, saznaju “Nezavisne”.

Banjalučanin uhapšen zbog zlostavljanja mladića

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su muškarca čiji su inicijali D.K. iz ovog grada zbog sumnje da je zlostavljao mlađeg muškarca.

Banjalučaninu 13 godina robije za ubistvo rođaka

BANJALUKA - Banjalučanin Nenad Vuković (62) osuđen je danas u Okružnom sudu u Banjaluci na 13 godina zatvora zbog ubistva rođaka Radeta Vukovića (75) iz Rekavica, kod Banjaluke.

Najčitanije