Banjalučanin

Banjalučanin povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

MRKONJIĆ GRAD - Vozač automobila VW “Amarok” iz Banjaluke, povrijeđen je juče u saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila na magistralnom putu Rogolji-Mrkonjić Grad, u mjestu Brdo, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkojić Grad.

Policija spasila Banjalučanina iz Crkvene

BANJALUKA – Četrdesetpetogodišnjeg Banjalučanina koji je sinoć upao u rijeku Crkvenu u naselju Lauš, spasili su pripadnici banjalučke policije i Specijalne antiterorističke jedinice.

Banjalučanin preminuo od posljedica virusa korona

BANJALUKA - U protekla 24 časa u Klinici za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske preminuo je jedan pacijent, muškog pola kod kojeg je potvrđeno prisustvo novog korona virusa.

Zaraženi Banjalučanin radio u Italiji

BANJALUKA - Banjalučanin koji je prvi slučaj virusa korona u Republici Srpskoj bio je zaposlen u Italiji, potvrdio je "Nezavisnim" Vlado Đajić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Potvrđeno "Nezavisnim": Banjalučanin prvi zaraženi virusom korona u RS

BANJALUKA - Prva osoba zaražena virusom korona je Banjalučanin koji je na trenutnom radu u Italiji, potvrdio je za "Nezavisne" Vlado Đajić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Banjalučaninu zbog droge 29 mjeseci zatvora

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci osudio je Banjalučanina Vitomira Pavlovića (46) na dvije godine i pet mjeseci zatvora zbog uzgajanja i šverca marihuane.

Banjalučanin uhapšen tokom kontrole, pronašli mu marihuanu

MRKONJIĆ GRAD - Pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad uhapsili su osobu S.P. iz Banjaluke jer su u automobilu "ford fokus" kojim je upravljalo pronašli marihuanu.

Banjalučanin uhapšen zbog droge

GRADIŠKA - K.M. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je proizvodio i stavljao u promet opojnu drogu, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Banjalučanin o jezivim scenama zemljotresa u Albaniji: Ljudi su bježali goli i bosi

Područje Albanije, rano jutros, pogodio je razoran zemljotres, nakon čega je uslijedio niz potresa, prilikom kojih je, po do sada poznatim informacijama, najmanje šest osoba poginulo, a više od 300 povrijeđeno.

Banjalučanin iz kafića odnio aparat za kockanje

BANJALUKA - D.S. iz Banjaluke uhapšen je sinoć oko 21 sat zbog sumnje da je aparat za kockanje iz kafića odnio kući, saznaju “Nezavisne”.

Najčitanije