Banjalučka filharmonija

Otašević: Program sastavljen od bisera muzike srpskih kompozitora

BEOGRAD - U punoj sali Narodnog pozorišta, veliki simfonijski orkestar Banjalučke filharmonije izveo je koncertni program sastavljen od najpoznatijih kompozicija domaćih i stranih kompozitora i time je manifestacija "Dani Srpske u Srbiji" otvorena u Beogradu.

Ivan Otašević za "Nezavisne": Naši umjetnici će ostajati u RS

Ivan Otašević je violinista koji je rođen u Beogradu, a danas sa banjalučkom adresom. Na čelu je Banjalučke filharmonije i vanredni je profesor na smjeru violina na Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banjaluci.

Otašević za “Nezavisne”: Kada je najteže ljudi se okreću kulturi

Ovih dana više nego ikada spas od negativnih informacija potiskujemo relaksirajući se uz dobre filmove, muziku, online sadržaje pozorišta i muzeja.

Banjalučka filharmonija neće održati tradiocionalni koncert

Banjalučka filharmonija u protekloj 2019. godini održala je 13 koncerata te tako zabilježila najdinamičniju koncertnu sezonu od osnivanja.

Banjalučka filharmonija u petak pred bečkom publikom

BEČ - Banjalučka filharmonija, po riječima njenog direktora, violiniste Ivana Otaševića, trenutno bilježi najdinamičniju sezonu u svojoj kratkoj istoriji, a kao potvrda zapaženih rezultata i čak deset održanih koncerata u tekućoj godini, stigao je poziv za Beč. Naime, u svjetskoj prijestonici muzike, u renomiranoj koncertnoj dvorani, a u sklopu manifestacije "Dani Srpske i Srbije", gudački orkestar Banjalučke filharmonije nastupiće u petak uveče.

Danas novogodišnji koncert Banjalučke filharmonije

Simfonijski orkestar Banjalučke filharmonije održaće danas novogodišnji koncert u velikoj koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor.

Sutra u podne novogodišnji koncert Banjalučke filharmonije

BANJALUKA - Simfonijski orkestar Banjalučke filharmonije izvešće sutra u podne novogodišnji koncert u velikoj koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor.

U ponedjeljak novogodišnji koncert Banjalučke filharmonije

BANJALUKA - Simfonijski orkestar Banjalučke filharmonije izvešće u ponedjeljak, 14. januara, novogodišnji koncert u velikoj koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor.

Koncert banjalučke filharmonije 14. januara u Banskom dvoru

BANJALUKA - Simfonijski orkestar Banjalučke filharmonije će i tekuće 2019. godine 14. januara, tačno u podne, osmi put, izvesti svoj novogodišnji koncert u velikoj koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor.

U Banjaluci održan Novogodišnji koncert Banjalučke filharmonije

BANJALUKA - Banjalučka filharmonija održala je danas spektakularan novogodišnji koncert u prepunoj Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci.

Najčitanije