Banjalučka pivara

"Banjalučka pivara" uvoznik poznatih svjetskih brendova

"Banjalučka pivara" nastavlja da posvećeno radi na unapređenju poslovanja, uz odlučnost da se još više posveti inovacijama i osvajanju novih tržišta. Nakon plasmana novog proizvoda "Banjalučkog piva" iz ove kompanije najavljuju da su napravili i dogovor o ekskluzivnom uvozu i distribuciji brendova čuvene globalne "Asahi” grupacije.

Radojičić posjetio "Banjalučku pivaru"

BANJALUKA - Povodom početka proizvodnje "Banjalučkog piva", danas je "Banjalučku pivaru" posjetio Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

"Banjalučko pivo" nosi duh Banjaluke

"Banjalučka pivara sa ponosom predstavlja svoj novi oživljeni" brend - "Banjalučko pivo". Tradicionalna receptura nosi duh stare Banjaluke i davnih vremena kada se ovo pivo proizvodilo u “Banjalučkoj pivari”, a savremen izgled i dizajn ga sada čini svježim i privlačnim za nove potrošače.

Banjalučka pivara donira maske prodavcima: Odgovorno prema sebi i drugima

Tokom posljednjih nekoliko nedjelja, svjedoci smo širenja pandemije korona virusa, kao i reakcija država, društva i svih nas kao pojedinaca, u smjeru zaštite i odbrane od samog virusa, kao i od njegovog negativnog uticaja na posao, ekonomiju i način života na koji smo navikli.

"Banjalučka pi­va­ra" otva­ra fir­mu u Srbi­ji

BA­NJA­LU­KA - Uko­li­ko Skup­šti­na akci­ona­ra "Ba­nja­lučke pi­va­re" pot­vrdi današnji pri­je­dlog Upra­vnog odbo­ra, ova kom­pa­ni­ja po­kre­nuće u Srbi­ji vlas­ti­to pre­du­zeće ko­je će se ba­vi­ti pro­me­tom i dis­tri­bu­ci­jom nji­ho­vih proi­zvo­da.

"Banjalučka pivara" predstavila model unapređenja poslovanja

BANJALUKA - Nektar pivo sa 40 miliona prodanih litara na godišnjem nivou zadržalo je lidersku poziciju u konkurenciji velikih multinacionalnih brendova piva te je u svoj vijek i poduži poslovni kalendar upisala još jednu godinu i učvrstila svoju poziciju na tržištu piva u BiH.

Ilija Šetka novi generalni direktor Banjalučke pivare

BANJALUKA - Ilija Šetka je imenovan za novog generalnog direktora Banjalučke pivare, naslijedivši na toj funkciji, 30. oktobra 2019. godine, Nikolasa Penija, koji prelazi na poziciju predsjednika Upravnog odbora Pivare.

"Banjalučka pivara" ekskluzivni distributer crnogorskih vina

BANJALUKA - "Banjalučka pivara" postala je ekskluzivni distributer za bh. tržište proizvoda renomirane kompanije "13. jul - Plantaže" iz Podgorice.

Preko 300.000 koverata pristiglo na adresu Banjalučke pivare

Svi ljubitelji „Nektar“ piva, koji su u protekla tri mjeseca učestvovali u nagradnoj igri „10 'ladnih Nektara“, sa nestrpljenjem očekuju subotu, 6. jul, kada će na Trgu Krajine u Banjaluci u 20.00 časova, saznati imena budućih vlasnika tri Porsche automobila.

Stotine hiljada ljubitelja Nektara u trci za tri Poršea

Nagradna igra "10 'ladnih Nektara" Banjalučke pivare ušla je u samu završnicu, a na adresu ove kompanije posljednjih dana pristižu stotine hiljada koverata.

Najčitanije