Banjalučki polumaraton

U nedjelju 6. Banjalučki polumaraton: Banjaluka trči, ali odgovorno

Banjalučki polumaraton u nedjelju će u gradu na Vrbasu doživjeti svoje šesto izdanje, a slogan manifestacije je "Banjaluka trči odgovorno".

Ujedinili se Sarajevo i Banjaluka: U septembru prvi "Run Fest" maraton

RMC Banjaluka polumaraton i NGO Sarajevo marathon potpisali su partnerstvo o ujedinjenju i zajedničkoj organizaciji festivala "Vivia Run&More Weeekend" i "Run Fest" u 2020. godini.

U susret Banjalučkom maratonu: Do Tokija i iz Banjaluke

Takmičari drugog Banjalučkog maratona, koji će biti održan 29. septembra, moći će dobrim nastupom na ulicama grada na Vrbasu ispuniti normu za Olimpijske igre u Tokiju.

Zajedno do cilja: Učešće Tropica u 5. banjalučkom polumaratonu

Proteklog vikenda održan je 5. jubilarni Banjalučki polumaraton u organizaciji Trkačkog rekreativnog kluba Banjaluka. Pod sloganom "Ovo je i tvoja trka, tvoj grad", hiljade trkača koji su trčali neku od pet trka svojim učešćem širilo je pozitivnu energiju ulicama Banjaluke.

Pogledajte kakva je atmosfera bila na Banjalučkom polumaratonu

Srđan Samardžić atletičar iz BiH i Teodora Simović iz Srbije pobjednici su petog Banjalučkog polumaratona, koji je održan pod sloganom "Ovo je i tvoja trka, tvoj grad".

Srđan Samardžić i Teodora Simović pobjednici Banjalučkog polumaratona

Srđan Samardžić iz BiH pobjednik je petog Banjalučkog polumaratona, koji je ove godine održan pod sloganom "Ovo je i tvoj grad, tvoja trka".

Obustava saobraćaja zbog Banjalučkog polumaratona

Republika Srpska i Grad Banjaluka su danas domaćini petog jubilarnog Banjalučkog polumaratona, sportsko rekreativne manifestacije koja godinama doprinosi razvoju turizma i ukupnoj afirmaciji Republike Srpske i Grada Banja Luke.

Selec: Na Banjalučkom polumaratonu učestvuje više od 6.000 trkača

BANJALUKA - U Banjaluci će sutra biti održan Banjalučki polumaraton na kome će učestvovati više od 6.000 trkača iz više od 30 zemalja, izjavio je direktor Banjalučkog polumaratona Vladimir Selec.

Pogledajte fotografije sa Banjalučkog polumaratona

BANJALUKA - U Banjaluci je danas održan RMC Banjalučki polumaraton.

Kenija dominirala Banjalučkim polumaratonom

BANJALUKA - Pobjednik današnjeg GoPro RMC Banjalučkog polumaratona je Paul Tiongik iz Kenije koji je ostvario sjajan rezultat od 1.02.31 časova, drugo mjesto osvojio je Noel Hitimana iz Ruande (1.05.17), dok je na trećem mjestu Kenijac Evans Kipngetic Tanui (1.05:48).

Počeo Banjalučki polumaraton

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo RMC Banjalučki polumaraton a učesnike je na startu pozdravio gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić, koji im je poželio sreću na stazi.

Sve spremeno za RMC Banjalučki polumaraton

​Banjaluka je spremna za najveći trkački festival u gradu, saopštili su danas organizatori "Vivia Run&More Weekend" festivala i "Go Pro RMC Banjalučkog polumaratona" koja će biti održan od 19. do 21. aprila.

Učesnici Banjalučkog polumaratona otpušteni iz bolnice

BANJALUKA - Četiri trkača 4. Banjalučkog polumaratona danas su upućeni na kućno liječenje, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Svi povrijeđeni trkači 4. Banjalučkog m:tel polumaratona van životne opasnosti

BANJALUKA - Svi trkači koji su proteklih dana primljeni u Kliničko - bolnički centar Banjaluka od jutros su van životne opasnosti i probudili su se iz kome, saopštili su danas organizatori 4. Banjalučkog m:tel polumaratona.

Hospitalizovani polumaratonci u stabilnom stanju

BANJALUKA - Četvoro učesnika Banjalučkog polumaratona, koji su u subotu zbrinuti na UKC RS nakon što im je pozlilo za vrijeme ove manifestacije u stabilnom su zdravstvenom stanju, saopšteno je iz ove medicinske ustanove.

Najčitanije