Banjalučko studentsko pozorište

"Life" i "Mlijeko"oduševili publiku

Članovi Banjalučkog studentskog pozorišta vratili su se sa "Dana Srpske u Srbiji", gdje su izveli dvije predstave. U Loznici su u Centru za kulturu "Vuk Karadžić" igrali "Life", reditelja Aleksandra Pejakovića, a u Užicu u Gradskom kulturnom centru "Mlijeko" u režiji Slobodana Perišića.

Banjalučko studentsko pozorište oduševljava u Južnoj Koreji

Na Internacionalnom festivalu pozorišta u Južnoj Koreji, članovi Banjalučkog studentskog pozorišta su pravi ambasadori kulture Banjaluke, Republike Srpske i BiH.

"Rokenrol šou" oživio u novom ruhu

BANJALUKA - Predstava "Rokenrol šou" premijerno je izvedena u ponedjeljak veče na Podrum sceni Banjalučkog studentskog pozorišta.

Prvi put tromjesečni repertoar u BSP

BANJALUKA - Banjalučko studentsko pozorište (BSP) je u duhu tradicije koja se njeguje u pozorišnim centrima svijeta kao što su Moskva, Njujork, Pariz, Beograd prvi put predstavilo tromjesečni repertoar kako bi publika imala što bolji uvid u ono što stvaraju i čime će se baviti u bližoj budućnosti.

Dvije nagrade za Banjalučko studentsko pozorište u Kragujevcu

BANJALUKA - Nakon što je predstava Banjalučkog studentskog pozorišta "Prljavi veš" proteklog vikenda osvojila dvije nagrade stručnog žirija na festivalu "Zlatna kulisa" u Kragujevcu, režiser ovog komada Aleksandar Pejaković otkriva da tu nije kraj gostovanjima, ali vjerovatno ni nagradama za ovu predstavu.

Najčitanije