Banjaluka

Radojičić: Ustavni sud BiH nastavlja udare

BANJALUKA - Ustavni sud BiH nastavlja udare, nakon udara na poljoprivredno zemljište Republike Srpske na udaru je javni interes grada Banjaluka.

"Čorba od kanarinca" po mjeri publike u Banjaluci i Tesliću

Predstava beogradskog Zvezdara teatra "Čorba od kanarinca" ovih dana je na turneji po BiH. U okviru nje večeras će imati priliku da je pogleda publika u Pozorištu Prijedor, a već je oduševila pune sale Gradskog pozorišta "Jazavac" u Banjaluci i Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" u Tesliću.

Potvrđena optužnica protiv osumnjičenih za ubistvo beskućnika u Banjaluci

BANJALUKA – Protiv Radeta Drljače (24), Slobodana Krnetića (33) i Borisa Zorića (33) Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu koja ih tereti za teško ubistvo Brune Rolda (54) iz Banjaluke krajem prošle godine u napuštenoj kući u Ulici Vase Glušca.

Za boračke programe 460.000 KM iz gradskog budžeta Banjaluke

BANJALUKA - Iz budžeta grada Banjaluka ove godine će za sufinansiranje aktivnosti boračkih organizacija biti izdvojeno više od 460.000 KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

Pojačane kontrole u saobraćaju tokom vikenda u Banjaluci

BANJALUKA - Tokom predstojećeg vikenda na području Policijske uprave Banjaluka biće sprovedena pojačana kontrola učesnika u saobraćaju, sa akcentom na otkrivanje vozača pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz ove uprave.

Uhapšen drogirani vozač u Banjaluci, priveden i suvozač

BANJALUKA – L.O. uhapšen je juče u Banjaluci jer je vozio automobil pod uticajem opojnih droga, a suvozač Z.R. jer je posjedovao drogu, saopšteno je Policijske uprave Banjaluka.

Tri škole pod jednim krovom u Lazarevu?

BANJALUKA - Jedna od ideja koje razmatra Gradska uprava je da se za Ugostiteljsko-trgovinsko-turističku, Građevinsku i Školu učenika u privredi izgradi objekat u naselju Lazarevo i omogući učenicima da imaju kvalitetne uslove za nastavu.

Bez struje osam naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od 8.30 do 10.30 biti Poslovna zona Ramići, a od 13 do 15.30 dijelovi naselja Tunjice, Ramići, Barlovci, Kuljani, Bukovica i Jablan.

U Banjaluci uhapšen osumnjičeni za proganjanje

BANJALUKA – Banjalučka policija juče je uhapsila N.M. zbog sumnje da je počinio krivično djele proganjanje, saopštili su iz Policijske uprave Banjaluka.

Presretači od petka "love" vozače na području Banjaluke

BANJALUKA – Kontrola učesnika u saobraćaju na putevima koji su na području Banjaluke od 21. do 27. februara vršiće se pomoću radarskih sistema "Gatso'', odnosno, "presretača".

Najčitanije