Banjaluka

Počinje podjela 1.617 paketa pomoći

​Centar za socijalni rad od ponedjeljka počinje s podjelom 1.617 paketa pomoći za socijalno najugroženije stanovnike na području grada u okviru akcije "Niste sami", rekla je za "Nezavisne" Irena Joldžić, direktorica Centra za socijalni rad.

Obavještenje za korisnike banjalučkog "Vodovoda"

BANJALUKA - "Vodovod" Banjaluka obavještava potrošače da je usljed okolnosti pruzrokovanih pandemijom COVID-19, a u skladu sa preporukama nadležnog Štaba za krizne situacije, ograničio svoje aktivnosti.

Ispoštovana naredba o zabrani kretanja mlađim od 65 godina

BANJALUKA - Građani Banjaluke mlađi od 65 godina danas su ispoštovali zabranu kretanja od 7.00 do 11.00 časova, a zahvaljujući tome stariji sugrađani su bili u prilici da nesmetano obave neophodne poslove i obaveze, saopšteno je iz Gradske uprave.

Pranje i dezinfekcija ulica i javnih površina u Banjaluci

BANJALUKA - Gradske i prigradske saobraćajnice i druge javne površine u Banjaluci biće večeras ponovo oprane i dezinfikovane, po nalogu gradskog Štaba za vanredne situacije, izjavio je šef gradskog Odsjeka za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice Mladen Ćućun.

Stupile na snagu nove mjere u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci jutros od 7.00 do 11.00 časova imaju pravo da se kreću samo lica starija od 65 godina, kao i oni koja moraju da idu na posao ili neodložne ljekarske preglede, kakao bi bilo omogućeno starijim da nesmetano obave svoje poslove u predviđenom vremenu, odluka je gradskog Štaba za vanredne situacije.

Vrtić "Kolibri" od septembra u novom ruhu

Druga faza izgradnje vrtića "Kolibri" u naselju Lazarevo, vrijednosti milion KM, počela je u srijedu i planirano je da bude završena do septembra i početka nove školske godine, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Kontakti zaraženih radnica "Beme" u kućnoj izolaciji

BANJALUKA, LAKTAŠI - Dvije radnice Tvornice obuće "Bema" u Banjaluci kod kojih je potvrđena infekcija kovidom-19 su mlađe životne dobi i one su zbrinute, dok se osobe s kojima su one bile u kontaktu nalaze u kućnoj izolaciji.

Opljačkana brza pošta u Banjaluci

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Lazarevo, rano ujutro u četvrtak opljačkana je brza pošta, saznaju "Nezavisne".

Banjalučki bend "Neki plavi mjesec" predstavio novi singl i video-spot

Banjalučki bend "Neki plavi mjesec" predstavio je novi video-spot za pjesmu "Ploča na dobro", koja će se naći na albumu "Nidže veze". Kako ističe bubnjar benda Damir Marjanović, singl je nastao u trenutku njegove stresne situacije na poslu.

Poništen javni poziv za izbor projekata u okviru "Proljeća u Banjaluci"

BANJALUKA - Zbog aktuelne epidemiološke situacije u vezi sa korona virusom, poništen je Javni poziv za izbor manifestacija/projekata koji će biti sufinansirani u okviru programa "Proljeće u Banjaluci" za 2020. godinu, objavljen 18. decembra 2019. godine na internet stranici Grada.

Najčitanije