Banjaluka

Požar u zgradi "Integrala" u Banjaluci

BANJALUKA - U zgradi "Integrala" u Banjaluci došlo je do požara, koji je brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu.

Pukla cijev u banjalučkom naselju Lauš, građani bez vode

BANJALUKA - U Karađorđevoj ulici u banjalučkom naselju Lauš došlo je do pucanja vodovodne cijevi zbog koje je veći broj domaćinstava u ovom naselju ostao bez vode.

Drogu donosili iz Doboja i prodavali je u Banjaluci

BANJALUKA - U policijskoj akciji na području Banjaluke i Doboja uhapšeno je ukupno sedam osoba zbog sumnje da su se bavili neovlaštenom proizvodnjom i prodajom marihuane i ekstazija.

Podrška SPC i narodu Crne Gore tokom bogojavljenske litije u Banjaluci

BANJALUKA - Sveštenstvo i vjerni narod Eparhije banjalučke, predvođeni Njegovim preosveštenstvom episkopom banjalučkim Jefremom, sutra će u Banjaluci na bogojavljenjskoj litiji pružiti molitvenu podršku Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC) i narodu u Crnoj Gori.

Uhapšen zbog sumnje da je krao novčanike i torbice u Banjaluci

BANJALUKA – Policija u Banjaluci juče je uhapsila H.B. zbog sumnje da je izvršio 23 krađe na području ovog grada, od čega tri teške, pri čemu je pričinio štetu od oko 6.500 KM.

Nova LED rasvjeta u zaseoku Šućuri u Kolima

BANJALUKA - Mještani zaseoka Šućuri u Kolima dobili su novu LED rasvjetu, u dužini od kilometar.

Na Manjači pušteno u funkciju stočno groblje

BANJALUKA - Na lokaciji nekadašnje poljoprivredne farme na Manjači pušteno je u funkciju stočno groblje, čime je riješen višegodišnji problem neadekvatnog odlaganja životinjskih ostataka na području grada Banjaluka, potvrdio je za "Nezavisne" Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela, u čijoj nadležnosti je stočno groblje.

Bez struje dvije ulice u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od 12 do 16 časova biti dijelovi dvije ulice u Banjaluci.

Na Sajmu automobila u Banjaluci izložena 24 modela

BANJALUKA - Na prvom Sajmu automobila, koji je večeras otvoren u "Delta Planetu" u Banjaluci, izložena su 24 vozila.

Sudar tri vozila u Banjaluci, ima povrijeđenih

BANJALUKA - Jedno lice povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su, na zapadnom tranzitu, u banjalučkom naselju Rakovačke bare, učestvovala tri vozila.

Najčitanije