Banjaluka

Prihvatilište za djecu u skitnji krajem oktobra u Domu "Rada Vranješević"

BANJLUKA - Prihvatilište za djecu u skitnji, prema planu transformacije banjalučkog Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević", trebalo bi da bude otvoreno do kraja oktobra, potvrdio je Vladimir Kajkut, direktor ovog doma.

Slavlje Banjaluka Voleja

Odbojkašice Banjaluka Voleja trijumfovale su na međunarodnom turniru "Trofej Banjaluke 2019."

Hematološki vikend u Banjaluci: O novim metodama liječenja oboljelih od hemofilije

BANJALUKA - Deveti hematološki vikend održan je danas u prostorijama "Lanaco" tehnološkog centra, gdje su se okupili kako domaći tako i strani eksperti sa polja hematologije.

Dogodine nove stanice "BL Bikea"

Grad Banjaluka će dogodine dobiti nove stanice "BL Bikea", u nastojanju da svako veće naselje bude pokriveno terminalom za iznajmljivanje javnih bicikala, izjavio je Slavko Davidović, šef Odsjeka za saobraćaj.

Izvještaj protiv osam osoba zbog privrednog kriminala

BANJALUKA - Službenici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu protiv osam osumnjičenih za više krivičnih djela iz oblasti privrede i platnog prometa, saopšteno je iz ove uprave.

Bez struje četiri naselja na području Banjaluke

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 14 časova biti dio banjalučkog naselja Bastasi, a od osam do 17 dio naselja Slavićka.

GO SP Banjaluka: Podrška rukovodstvu partije i institucijama Srpske

​BANJALUKA - Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka održao je sinoć sjednicu na kojoj su određene dalje aktivnosti u gradu Banjaluka. Banjalučki Socijalisti su zadovoljni rastom ali i jedinstvom i složnim radom u prethodnom periodu, kao i najavljenim projektima za predstojeći period. U fokusu djelovanja biće promocija pronatalitetnih politika i podrška institucijama Srpske u borbi za demografsku obnovu.

Nevena Todorović na čelu Doma zdravlja Banjaluka

BANJALUKA - Nevena Todorović, specijalista porodične medicine i dosadašnji vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Banjaluka, imenovana je danas za direktora ove ustanove, odlučeno je na današnjoj sjednici Skupštine grada.

Promet na Banjalučkoj berzi 589.000 KM

BANJALUKA - Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 589.240 KM u 113 zaključenih poslova, podaci su iz Berze.

Pomoć zanemarenoj djeci iz 20 porodica

Gradonačelnik Igor Radojičić, zajedno sa predstavnicima Centra za socijalni rad, potpisao je sa organizacijom "Save the Children" ugovor o realizaciji projekta "Porodični saradnik", sa ciljem jačanja porodice kroz institucije socijalne zaštite.

Najčitanije