Banjaluka

Počelo asfaltiranje puta za Priječane

BANJALUKA - Postavljanjem prvog sloja asfalta, danas su počeli završni radovi na izgradnji nove dionice puta za Priječane, saopštila je danas Gradska uprava Banjaluka.

"Privatni vrtići ostvaruju prava kao i privatne firme u drugim djelatnostima"

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da privatni vrtići, kao i ostale privatne firme u drugim djelatnostima, mogu da ostvare pravo na podsticaje koje je grad raspisao već na aprilskoj sjednici gradske Skupštine, kao što je pravo na komunalne takse i slično ili subvencionisanje kamata za kredite.

Svečano promovisani studenti NUBL-a

BANJALUKA - Povodom Dana Nezavisnog univerziteta Banjaluka i 15 godina postojanja danas su svečano promovisani studenti koji su završili prvi, drugi i treći ciklus studija.

Produžen rok za upis na Policijsku akademiju Banjaluka

BANJALUKA - Odlukom ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske danas je produžen rok za prijem dokumenata za upis kadeta XXII klase policijske obuke i kadeta VIII klase policijske obuke za pripadnike Specijalne antiterorističke jedinice u Jedinici za policijsku obuku - Policijsku akademiju Banjauka, po konkursu objavljenom 10. marta.

Uhapšeni po potjernicama u Banjaluci

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su B.S. za kojim je bila raspisana Centralna potjernica na osnovu naredbe Osnovog suda Banjaluka zbog počinjenog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet droga, saopštila j danas PU Banjaluka.

Postepen rast broja djece u banjalučkim vrtićima

BANJALUKA - U banjalučke vrtiće, u okviru Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, danas je došlo 137 djece, od 202 koliko ih je prijavljeno prilikom anketiranja roditelja, rekla je Srni direktor ovog centra Jelena Kurtinović.

"Caritas" otvara prvi vrtić sljedeće godine

BANJALUKA - "Caritas" banjalučke biskupije 1. aprila počeo je s izgradnjom svog vrtića, koji bi, ukoliko sve bude teklo prema planu, trebalo da bude gotov na ljeto sljedeće godine.

Jedna banjalučka ulica bez vode

Zbog radova na cjevovodu danas će bez vode u periodu od 10 do 18 časova biti dio ulice Krajiških brigada, rekli su u "Vodovodu".

Banjaluka poslije više od mjesec dana bez novih oboljelih

BANJALUKA - Od 489 testiranih uzoraka u Republici Srpskoj u posljednja 24 časa, virus korona potvrđen je kod osam osoba, saopštilo je Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS.

Svečana promocija i dodjela diploma studentima NUBL-a

BANJALUKA - Povodom Dana Nezavisnog univerziteta Banjaluka i 15 godina postojanja, u ponedjeljak 25.maja 2020. u 10 časova biće održana Svečana promocija i dodjela diploma svršenim studentima.

Najčitanije