Banjaluka

DNS: Građani Banjaluke prevareni i pokradeni

BANJALUKA - DNS Banjaluka oglasio se nakon što su dva bivša člana ove stranke Borivoj Obradović i Bojan Pećanac prešli u SNSD saopštivši da su građani Banjaluke prevareni i pokradeni.

"Borik" spreman za ABA 2 ligu

Utakmicom Širokog i Podgorice od 13 časova u dvorani "Borik" sutra će u Banjaluci početi drugi "balon" turnir regionalne ABA 2 lige u košarci.

Bez struje Pavlovac

Zbog izvođenja radova na elektromreži, danas će od devet do 14 časova doći do privremenog prekida u snabdijevanju električnom energijom pojedinih potrošača.

Stanivuković: Iznenađen sam, vode grad 22 godine i ne poznaju zakon

Iznenađen sam da ljudi koji su 22 godine vodili grad ne znaju kako se radi sistematizacija radnih mjesta i da je po zakonu vodi gradonačelnik, istakao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Stanivuković predlaže sedam odjeljenja za Gradsku upravu

BANJALUKA - Moj prijedlog je da u budućem sastavu administracije Gradske uprave bude ukupno sedam odjeljenja plus Služba za zajedničke poslove i Kabinet gradonačelnika, potvrdio je za "Nezavisne" gradonačelnik Draško Stanivuković.

Grad odustao od nabavke vozila, novac ide za kupovinu potrebne opreme

Grad Banjaluka odustao je od nabavke terenskih vozila za Odsjek za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice, vrijedne 297.000 KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

Izabran v.d. sekretara Skupštine grada Banjaluka

Za v.d. sekretara gradske Skupštine Banjaluka imenovan je Igor Šukalo, koji je posljednje četiri godine obavljao ovu funkciju.

Mediji mogu ući da uzmu kadrove, počela sjednica Skupštine grada

BANJALUKA - U Banjaluci je danas počela konstitutivna sjednica gradskog parlamenta nakon što je medijima dozvoljeno snimanje kadrova na početku rada ove institucije. Igor Šukalo, sekretar gradske skupštine, rekao je da mediji mogu ući samo 10 minuta da uzmu potrebne kadrove te da sjednicu ipak prate putem prenosa uživo.

Neobična čestitka: Buđenje Banjaluke u Novoj godini

Nakon svake kiše sunce sija jače i jasnije. Iza nas je godina puna iskušenja iz koje izlazimo jači, hrabriji i humaniji. Budite nečije sunce, budite osoba koja zrači i sija, tokom i nakon najjače oluje, poruka je iz video spota koji je tokom novogodišnjeg jutra kreirala grupa entuzijasta, kao poklon svim građanima najvećeg grada Srpske.

Žestok sudar u Banjaluci, automobili smrskani

BANJALUKA - Saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo više vozila dogodio se večeras u banjalučkom naselju Zalužani, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Najčitanije