Banjaluka

Domu zdravlja u Banjaluci dva ambulantna vozila

BANJALUKA - Dom zdravlja U Banjaluci dobiće dva nova ambulantna vozila, a sredstva za nabavku, u iznosu od 153.000 KM, donirala je Vlada Japana.

Detalji akcije u Banjaluci: Četvorka pala zbog šverca cigareta

BANJALUKA – U okviru akcije "Filter", koju sprovodi PU Banjaluka, uhapšeni su Č.P., M.G., N.Đ., M.D., koji se sumnjiče za šverc cigarete.

U narednoj godini više od 50 miliona za projekte u Banjaluci

PRIJEDOR - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić najavio je danas da je i za iduću godinu planirano više od 50 miliona KM i stranih i domaćih ulaganja u Banjaluku.

Akcija u Banjaluci: Uhapšene četiri osobe, pretresi na više lokacija

BANJALUKA - Banjalučka policija sprovodi akciju kodnog naziva "Filter", a do sada su uhapšene četiri osobe, te se vrše pretresi na više lokacija, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Srušeno 10 bespravno izgrađenih objekata u Banjaluci

BANJALUKA - Deset objekata na području grada srušeno je ove godine zbog bespravne gradnje i neposjedovanja građevinske dozvole, potvrdili su za "Nezavisne" u Urbanističko-građevinskoj inspekciji.

Suve slavine u Drakuliću i Srpskom Milanovcu

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u ulici Subotička, danas od osam do 18 časova doćiće do nestanka vode u dva naselja.

Bez struje šest naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od 8.30 do 13 časova biti dijelovi ulica Davida Štrpca i Vojvode Sinđelića, a od devet do 11 dio ulice Karađorđeva.

Udes u centru Banjaluke

BANJALUKA - Na raskrsnici Vidovdanske ulice, Vuka Karadžića i Prvog Krajiškog korpusa, kod stare zgrade Vlade Republike Srpske u Banjaluci došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva automobila marke vw karavan i audi.

Najčitanije