Banjaluka

Banjaluka: Suve slavine u Ulici braće Mažar i majke Marije

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na cjevovodu u petak od devet do 16 časova doći će do privremenog prekida u vodosnabdijevanju nekih potrošača.

Počelo obilježavanje slave grada

BANJALUKA - Služenjem Svete arhijerejske liturgije u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci danas je počelo obilježavanje slave grada i ovog hrama - Spasovdana.

Banjaluka sprema bogat program povodom Spasovdana

Bogatim kulturno-umjetnički programom grad će obilježiti krsnu slavu, Vaznesenje Gospodnje Spasovdan u četvrtak, najavili su u Gradskoj upravi.

Otvorena klinika Be Well u Banjaluci

Klinika Be Well svečano je otvorila svoja vrata u subotu, 5. juna, u Bulevaru Vojvode Stepe Stepanovića 114 u Banjaluci za sve koji želi da očuvanje dobrog zdravlja i vitalnosti stave na prvo mjesto.

Počeo sastanak delegacija SNSD i HDZ BiH

BANJALUKA - Sastanak delegacija SNSD-a i HDZ-a BiH, koje predvode lideri partija Milorad Dodik i Dragan Čović, počeo je u Banjaluci.

Iz donatorskih sredstava Srbije najviše miliona Banjaluci i Foči

BANJALUKA, FOČA - Ulaganja iz donatorskih sredstava Srbije u lokalne zajednice u Srpskoj od 2017. do ove godine iznosila su 55.411.283 marke, a najviše novca slilo se u Banjaluku i Foču.

Prozori i vrata za svjetsko tržište dostupni i kod nas

BANJALUKA - Razni modeli vrata, prozora i tendi samo su dio onoga što nudi izložbeno-prodajni centar PORTA u Banjaluci, koji je od danas na usluzi kupcima.

U ambulanti u Platonovoj ulici počinje s radom laboratorija

BANJALUKA - U Domu zdravlja su saopštili da sutra s radom počinje laboratorija u ambulanti porodične medicine u Platonovoj ulici.

Stanivuković smijenio rukovodioca koji je naredio sječu bandera na Petrićevcu

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković potvrdio je za "Nezavisne novine" da je smijenjen Branko Mišić, šef Odsjeka za investicije i održavanje u Odjeljenju za komunalne poslove, zbog slučaja sječe bandera u naselju Petrićevac.

Ljubav prema matematici banjalučke osnovce odvela na Juniorsku olimpijadu

BANJALUKA - Tri učenika Osnovne škole "Ivo Andrić" plasirala su se na Juniorsku matematičku olimpijadu na nivou BiH, a uprkos teškim uslovima uzrokovanim pandemijom, u kojima su morali naporno raditi i vježbati, ovo je prvi put da čak tri đaka predstavljaju školu na ovako značajnom takmičenju.

Najčitanije