Banjaluka

Raste broj uvezenih električnih automobila u BiH

U Bosnu i Hercegovinu je u prvom polugodištu uvezen volkswagen e-golf karavan, te još tri skuplja električna automobila, potvrdio je Ratko Kovačević, načelnik Odjeljenja za komunikacije i međunarodnu saradnju u Upravi za indirektno oprezivaje (UIO) BiH.

Banjaluku u maju posjetilo 8.798 turista

BANJALUKA - Banjaluku je u maju posjetilo 8.798 turista ili 773 više nego u istom periodu prošle godine, rečeno je danas Srni u Turističkoj organizaciji grada.

Repertoar bioskopa Cineplexx Palas od 19. jula

Banjalučki bioskop Cineplexx Palas od sutra, 19. jula ima novi repertoar sa dva nova filma. Izaberite film po svom ukusu i provedite ugodno veče u bioskopu.

Škrbić: Fakultete u Banjaluci i Foči udružiti u Medicinski univerzitet Srpske

BANJALUKA - Dekan Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci Ranko Škrbić smatra da bi ovaj i Medicinski fakultet u Foči trebalo udružiti u medicinski univerzitet Republike Srpske, po ugledu na evropske prijestonice.

Mostići na slapovima Krupe dobijaju novo ruho

BANJALUKA - Oštećeni mostići na slapovima Krupe, mnogima omiljenog mjesta za odmor i šetnju, uskoro će biti popravljeni, potvrdio je Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Bez struje 11 naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od 8.30 do 10.30 bez struje će ostati dijelovi ulica Ilije Grbića, Krajiških brigada, Maksima Gorkog, Nikole Bokana, Rade Marjanca i Zelengorske, te dio naselja Gornja Piskavica.

Nezgoda u Banjaluci: Auto udarilo dijete

BANJALUKA - Trinaestogodišnje dijete povrijeđeno je na raskrsnici ulica Vidovdanska i Vuka Karadžića u Banjaluci, gdje ga je udarilo auto, potvrđeno je "Nezavisnim".

Obnovljena ulazna kula na banjalučkom Kastelu

BANJALUKA - Obnova ulazne kule na tvrđavi Kastel, koja je oštećena u požaru 2013. godine, okončana je ovih dana, u trenutku dok se nastavljaju radovi na rekonstrukciji još jedne kule i ulaznog bedema.

Registrovano 307 novih preduzetnika

BANJALUKA - Odjeljenje za privredu u banjalučkoj Gradskoj upravi izdalo je za šest mjeseci ove godine 307 odobrenja za rad samostalnih preduzetnika, dok je njih 224 prestalo sa radom, rečeno je Srni u ovom odjeljenju.

Najčitanije