Banjaluka

Nestali dječak iz Banjaluke pronađen brzom reakcijom policije

BANJALUKA - Banjalučani su večeras na društvenim mrežama dijelili objavu o nestanku dječaka (13) koji se udaljio iz porodične kuće.

Davidović: Više od sedam godina tražim dogovor sa Banjalukom

BANJALUKA - Više od sedam godina tražim dogovor sa gradom Banjaluka o zemljištu u naselju Starčevica na kojem je napravljena rejonska kotlovnica stare "Toplane", ali do sada me niko nije primio da razgovaramo i dođemo do kompromisa, govori za "Nezavisne" Đorđe Davidović, vlasnik kompanije "Ekvator".

Bez struje četiri banjalučka naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži električnu energiju sutra neće imati četiri naselja.

U Banjaluci preminuo pukovnik Ratko Lazarević

BANJALUKA - Nakon duge i teške bolesti, u Banjaluci u 75. godini, preminuo je pukovnik Ratko Lazarević.

Krim-tehničari oslobođeni optužbi u predmetu "Dragičević"

BANJALUKA - Osnovni sud u Banjaluci oslobodio je Mikicu Marjanca i Zorana Bošnjaka, kriminalističke tehničare MUP-a RS, optužbi za uništavanja dokaza u predmetu "Dragičević".

"Eko toplane" ostvaruju ogromne uštede gradu Banjaluka

BANJALUKA - Od kada su "Eko toplane" preuzele isporuku toplotne energije u Banjaluci, iz gradske kase nisu izdvajana budžetska sredstva za nabavku energenta.

Status vaspitača u vrtiću "Naša djeca" i dalje neizvjestan, roditelji traže sastanak

BANJALUKA - Dok čekaju da inspekcija izvrši kontrolu, roditelji djece koja borave u banjalučkom vrtiću "Naša djeca" traže sastanak sa odgovornim u Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banjaluka s obzirom na to da je status vaspitača u pomenutom vrtiću i dalje neizvjestan.

Izložba Sofije Ječine u Banjaluci: Balkan iz perspektive ruske slikarke

Izložba "Unutrašnji pejzaži" akademske slikarke Sofije Ječine iz Rusije biće otvorena u petak, 4. februara, tekuće godine u 19 časova u velikom izložbenom salonu Kulturnog centra Banski dvor.

Saobraćajna nezgoda u banjalučkom naselju Nova Varoš

BANJALUKA – U Ulici Jovana Dučića u banjalučkom naselju Nova Varoš, večeras se dogodila saobraćajna nezgoda, saznaju "Nezavisne".

Filmske scene u Banjaluci: Mortus pijan fiatom gazio sve pred sobom

BANJALUKA - Filmske scene odigrale su se sinoć u Banjaluci kada je pijani vozač iz pravca Lauša prema centru vozio suprotnom trakom i tako oštetio više vozila te udario u kružni tok gdje je polomio saobraćajni znak.

Najčitanije