Banjaluka

Devet banjalučkih ulica bez struje

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od devet do 10 časova struje neće imati dio ulice Dr Jovana Raškovića, a od devet do 11 dijelovi naselja Pavlovac i Motike.

Bastašić: Odgovornije govoriti o stradanju Srba

BANJALUKA - Poruka dokumentarnog filma "Krst nad jamom", u produkciji Udruženja "Jadovno 1941", jeste da se o stradanju srpskog i drugih naroda treba govoriti na odgovorniji i senzibilniji način, izjavio je večeras u Banjaluci predsjednik Dušan Bastašić.

Kružni tok na Rebrovcu će biti gotov do juna

BANJALUKA - Izgradnja kružnog toka kod Rebrovačke crkve najvjerovatnije će biti završena krajem maja ili početkom juna, a radovi idu planiranom dinamikom, rekao je danas Nenad Nešić, direktor "Puteva RS".

Lazarevo dobija dječje igralište

BANJALUKA - Mališani u naselju Lazarevo uskoro će u krugu Osnovne škole "Borisav Stanković" dobiti dječje igralište, na kojem će se moći igrati, jer je danas potpisan ugovor o donaciji igrališta kompanije "Meridian" a.d. Banjaluka.

Lažni električari u Banjaluci traže novac od građana

BANJALUKA - Preduzeće "Elektrokrajina" Banjaluka upozorilo je građane da su se na području ovog grada pojavila lica koja se lažno predstavljaju kao radnici tog preduzeća, tražeći novac od kupaca električne energije.

"Građanska patrola" počela s radom

"Građanska patrola", informatička aplikacija putem koje građani Banjaluke mogu da prijave komunalne probleme, danas je puštena u funkciju.

Otvorena izložba "Na temeljima Srpske čitaonice"

BANJALUKA - Povodom 150 godina od osnivanja Srpske čitaonice u Banjaluci, danas je u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci Republike Srpske (NUB RS), Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, svečano otvorio izložbu "Na temeljima Srpske čitaonice" autora Vanje Šmulje i Spomenke Kuzmanović.

Lazarevo dobija dječije igralište

BANJALUKA - Naselje Lazarevo uskoro će dobiti dječije igralište, koje će donirati kompanija "Meridijan" a d. Banjaluka.

"Građanska patrola" od danas u funkciji

BANJALUKA - Informatička aplikacija "Građanska patrola", kojom građani Banjaluke mogu da prijave nadležnim gradskim službama komunalne probleme, od danas je u funkciji.

"Mortal Kombat" pred nastup u KSB-u: Vraćamo se sezonski kao grip

Bend "Mortal Kombat", koji je pažnju javnosti stekao čvrstim zvukom u kombinaciji sa satiričnim stihovima, već nekoliko puta je nastupio u gradu na Vrbasu, za čiju publiku kažu da je najvjernija grupa obožavalaca kojoj se uvijek rado vraćaju. Ovdašnja publika može ponovo da ih gleda i sluša 28. aprila u Klubu studenata Banjaluka (KSB).

Najčitanije