Banjaluka

Banjaluka od 25. do 28. jula domaćin svjetskim kajakašima

Kajak kanu klub "Vrbas m:tel" domaćin je ICF Svjetskog prvenstva, za juniore i seniore do 23 godine, u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banjaluka-Vrbas 2019" koje će biti održano od 25. do 28. jula 2019. godine.

Nova dionica Istočnog tranzita u Banjaluci na jesen

BANJALUKA - Nova dionica Istočnog tranzita u banjalučkom naselju Obilićevo, posljednja preostala do spajanja sa dionicom u pravcu novog mosta na rijeci Vrbas, na jesen će biti završena i puštena u saobraćaj, potvrđeno je Srni u Odjeljenju za saobraćaj i puteve grada Banjaluka.

Niče javna česma u parku "Petar Kočić"

BANJALUKA - Park "Petar Kočić" će na jesen dobiti prvu javnu česmu u okviru projekta takozvanih malih intervencija.

"Banjalučka lasta" na poštanskoj marki

BANJALUKA - Nova poštanska markica s motivom "banjalučke laste" predstavljena je danas povodom početka ovogodišnje manifestacije "Ljeto na Vrbasu", koja će trajati od 21. jula do 4. avgusta.

Banjalučani uhapšeni zbog prebijanja muškarca

BANJALUKA – Petar Dukić (39) i Boris Blažević (42) iz Banjaluke uhapšeni su juče zbog sumnje da su četrdesetosmogodišnjem Draganu V. nanijeli tjelesne povrede ispred ugostiteljskog objekta "Plan B" u Banjaluci, saznaju "Nezavisne".

Prijedorčanin ukrao sitroen, odvezao se do Banjaluke pa ga vratio

PRIJEDOR - Prijedorčanin Miroslav Gvozden (43) uhapšen je zbog sumnje da je ukrao sitroen, kojim je otišao iz Prijedora u Banjaluku, a zatim ga ponovo vratio na isto mjesto, saznaju "Nezavisne".

Dodik: Radojičić kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas tokom rasprave u Narodnoj skupštini Republike Srpske da će aktuelni gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić biti ponovo kandidat za tu poziciju.

Banjaluka: Temelji za novi vrtić u Lazarevu

BANJALUKA - Na području banjalučkog naselja Lazarevo u toku je izgradnja novog vrtića, koji bi trebalo da primi 170 mališana sa ovog područja.

Pješak povrijeđen u Banjaluci u komi

BANJALUKA - Dvadesetosmogodišnji pješak, povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na putu Banjaluka-Prijedor u mjestu Tunjice, bez svijesti je i priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Amira Medunjanin na banjalučkom Kastelu 24. jula

Banjalučka tvrđava Kastel je ove godine u znaku dobrih muzičkih vibracija.

Najčitanije