Banjaluka

Krava ubila vlasnika dok ju je vodio biku

BANJALUKA - Naš Aleksije poveo je kravu na oplodnju kod bika, prema selu Kola. Međutim, nisu odmakli ni kilometar od štale i, po svemu sudeći, kada je počela padati kiša, on je raširio kišobran, što ju je uplašilo, te ga je usmrtila.

Vatrogasci bogatiji za RHB opremu

BANJALUKA - Vatrogasnoj brigadi ustupljena je oprema za zaštitu i spasavanje od radioloških, hemijskih i bioloških (RHB) opasnosti, vrijedna 105.000 KM.

Sutra obustava saobraćaja u Banjaluci, danas dvije ulice bez struje

BANJALUKA - Zbog obilježavanja vjerskog praznika Bogojavljenje, u okviru kojeg je predviđeno kretanje svečane litije od sabornog hrama Hrista Spasitelja do Gradskog mosta u Ulici Patre sutra od 11 do 14 časova, sukcesivno će biti obustavljen saobraćaj u sljedećim ulicama:

Jeziva smrt kod Banjaluke: Krava usmrtila starca, omotala ga konopcem i vukla po zemlji

​BANJALUKA - Pored lokalnog makadamskog puta, u Krupi na Vrbasu nadomak Banjaluke, danas je pronađeno tijelo A.R. (71), a utvrđeno je da ga je usmrtila krava, potvrđeno je "Nezavisnim".

Magija cirkusa na ledu pred Banjalučanima

BANJALUKA - Svjetska atrakcija Moskovski cirkus na ledu predstavio se večeras po prvi put u Sportskoj dvorani "Borik" banjalučkoj publici.

Grad Banjaluka stipendira 369 studenata

Grad će u ovoj akademskoj 2017/2018. godini stipendirati 369 studenata, i od toga po osnovu socijalnog statusa pravo na stipendiju je ostvarilo 233 studenata, po osnovu uspjeha 98 i po osnovu deficitarnog zanimanja njih 38.

Ležeći policajci za veću bezbjednost na raskrsnici "Pave Radana" i "Dragiše Vasića"

Na raskrsnici ulica Pave Radana i Dragiše Vasića u Novoj varoši postavljeni su "ležeći policajci" na glavnom pravcu, uz propisanu vertikalnu saobraćajnu signalizaciju, čime je povećana bezbjednost odvijanja saobraćaja.

Pomen Ivanoviću u crkvi Hrista Spasitelja u Banjaluci

BANJALUKA - U Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci danas je održan pomen ubijenom lideru Građanske inicijative Sloboda, demokratija, pravda Oliveru Ivanoviću, u organizaciji Odbora za pomoć Srbima na KiM.

Deset godina zatvora banjalučkom penzioneru za kobno zbadanje čakijom

BANJALUKA - Nikola Šormaz (68) iz Banjaluke osuđen je na deset godina zatvora za ubistvo sugrađanina Božidara Rogića (80), a kojeg je, po presudi banjalučkog Okružnog suda, nasmrt izbo čakijom.

Reklame

Najčitanije