Banjaluka

U Kuljanima počela izgradnja prvog javnog vrtića za 90 mališana

Izgradnja prvog javnog vrtića u naselju Kuljani počela je danas, a u novom gradskom obdaništu biće obezbijeđeno mjesto za 90 mališana.

Zbog nelegalne gradnje dvorište puno djece ostaje neograđeno

Nakon što u srijedu budu srušeni balkon i tri bočne ograde, u dvorištu se više neće moći igrati naša djeca, jer za njih dvorište bez ijedne ograde više neće biti sigurno, razmišljamo i o selidbi.

Izmjena dijela Regulacionog plana Paprikovac - Petrićevac

Na sjednici Skupštine grada koja je održana 2. i 3. septembra ove godine donesena je odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana Paprikovac - Petrićevac.

Igor Radojičić: Za razvoj srednjoevropskog grada 21. vijeka

Kandidat koalicije "Okupljeni za Banjaluku" za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić istakao je da će se Banjaluka u narednom periodu razvijati kao glavni grad, regionalni centar i srednjoevropski moderni grad 21. vijeka.

Radojičić: Najvjerovatnije odluka o suspenziji javnih skupova

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić najavio je za ponedjeljak sjednicu Gradskog izbornog štaba na kojoj će vjerovatno biti donesena odluka da se suspenduje kampanja u smislu organizovanja javnih skupova.

"Okupljanje za Banjaluku" očekuje samo jedno - pobjedu

"Okupljanje za Banjaluku" sinoć je krenulo sa parkinga na Malti pa sve do "Krajiške kuće" u centru grada.

Za devet mjeseci pješacima u Banjaluci 2.176 kazni

BANJALUKA - Za prvih devet mjeseci policajci su na području grada pješacima koji su kao učesnici u saobraćaju počinili prekršaje izdali 2.176 prekršajnih naloga, rekla je za "Nezavisne" Danijela Mučibabić, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Poligraf u kampanju za "Zdravu Banjaluku"

BANJALUKA - POLIGRAF je započeo kampanju za Lokalne izbore 2020. godine predstavljanjem svog programa za razvoj Banjaluke na Trgu Кrajine i obraćanjem predsjednika stranke Zorana Talića koji je poručio da Poligraf očekuje odlične rezultate na predstojećim lokalnim izborima.

Čavić: Podrška Radojičiću

BANJALUKA - Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić izrazio je uvjerenje da koalicija "Okupljanje za Banjaluku" zajedničkim djelovanjem može obezbijediti izbornu pobjedu aktuelnom gradonačelniku Igoru Radojičiću.

Gradski izborni štab SNSD-a: Skupovi zavise od epidemiološke situacije

BANJALUKA – U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije Gradski izborni štab SNSD-a će u naredna dva dana donijeti odluku o suspendovanju održavanja javnih predizbornih skupova ove stranke u Banjaluci.

Najčitanije