Banjaluka

Banjalučka Gradska uprava donira 10.000 KM Jovanki Tepić

BANJALUKA - Jovanka Tepić iz Banjaluke i njene dvije kćerke, kojima je kuća izgorjela u požaru tokom vikenda, dobiće novčanu pomoć u iznosu od 10.000 KM od banjalučke Gradske uprave, a dok radovi na popravci kuće ne budu završeni imaće obezbijeđen besplatan smještaj u centru "Zaštiti me".

Otvorena savremena učionica za programiranje na Elektrotehničkom fakultetu

BANJALUKA - Na Elektrotehničkom fakultetu (ETF) Univerziteta u Banjaluci danas je zvanično otvorena savremena učionica "Bit alijans lab", opremljena sa 20 računara visokih performansi, vrijednosti 80.000 KM.

Gorio automobil na putu Banjaluka-Prijedor

BANJALUKA – Pežo 307 zapalio se jutros tokom vožnje na putu Banjaluka - Prijedor, potvrđeno je “Nezavisnim” iz prijedorskih vatrogasaca.

Bez struje pet banjalučkih naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži u utorak od 8.30 do 11 časova struje neće imati dijelovi naselja Petrićevac i Paprikovac, a od osam do 16 dio naselja Saračica.

Otvorena izložba portreta "Lično" u Banjaluci

BANJALUKA - Izložba portreta "Lično", čiji je autor fotograf Velija Hasanbegović, večeras je otvorena u Muzičkom paviljonu Staklenac u Banjaluci.

Izgradnja obilaznice oko gradilišta kružnog toka kod "Delte" u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je u toku izgradnja privremene obilaznice uz Istočni tranzit, u neposrednoj blizini gradilišta tržnog centra "Delta planet", a koja je neophodna zbog izgradnje nove kružne raskrsnice na toj lokaciji, saopšteno je iz Gradske uprave.

Samohranoj majci potrebna pomoć za sanaciju kuće nakon požara

BANJALUKA - Samohranoj majci Jovanki Tepić iz Banjaluke, kojoj je izgorjela kuća u požaru tokom vikenda, neophodan je građevinski materijal kojim bi sanirala krov, a njeni prijatelji i poznanici organizuju se u nadi da ona i njene maloljetne kćerke zimu neće provesti na ulici.

Ružica Maran srećni dobitnik nagradne igre Sberbank a.d. Banjaluka

Sberbank a.d. Banjaluka je u periodu mjeseca oktobra u još jednoj uspješnoj saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala nagradnu igru „Velika Mastercard nagradna igra“.

Belgijanci prešli 1.500 km samo da vide Banjaluku

BANJALUKA - Grupa od 60 belgijskih turista prešla je oko 1.500 kilometara letom iz Brisela, koji je trajao dva sata, samo da bi posjetila Banjaluku.

Bez struje 11 banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 17 časova biti dijelovi naselja Saračica, Bastasi, Balte, Memići, Eraci, Javorani i Tisovac.

Najčitanije