Banjaluka

Bez struje osam banjalučkih naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od osam do 17 časova struju neće imati dijelovi naselja Tunjice, Vujinovići, Zalužani i Kuljani.

Predstavljen projekt "Manjača kao turističko - rekreativni kompleks"

BANJA LUKA – Na prostoru Manjače kod Banjaluke u planu je razvoj planinskog, zimskog te avanturističkog turizma – izjavila je danas direktorka banjalučke Turističke organizacije Irena Radojević.

Više od hiljadu mjesta na banjalučkom Univerzitetu ostalo nepopunjeno

BANJALUKA - Ukoliko svi studenti koji su danas pristupili polaganju prijemnog ispita za prvi ciklus studija polože prijemni, na Banjalučkom univerzitetu će i dalje više od hiljadu mjesta ostati nepopunjeno.

Protest ispred Centra za socijalni rad: Majka traži da joj vrate dijete

BANJALUKA - Kristina Neuman iz Laktaša danas je, zajedno sa svojim roditeljima, protestovala ispred Centra za socijalni rad Banjaluka, jer je, kako tvrdi, njeno mlađe dijete nezakonito odvojeno od nje, te želi da joj dijete bude vraćeno.

GIK Banjaluka pozvala birače da provjere svoje podatke

Gradska izborna komisija (GIK) Banjaluka pozvala je birače za glasanje putem pošte da provjere svoje podatke na spisku objavljenom na internet stranici Grada i da, ako uoče zloupotrebe, to prijave GIK-u ili banjalučkom Centru za birački spisak.

Štrajkovi neće ugroziti letove iz Banjaluke

BANJALUKA - Letovi "RyanAira" iz Banjaluke, bez obzira na konstantne štrajkove pilota i kabinskog osoblja, neće ugroziti planove koje ta kompanija ima za banjalučki aerodrom, rečeno nam je u toj kompaniji.

Počela izgradnja rezervoara za vodu u Česmi

BANJALUKA - U naselju Česma danas je počela izgradnja rezervoara za vodu u četvrtoj visinskoj zoni, što predstavlja prvi korak u rješavanju višegodišnjeg problema mještana s vodosnabdijevanjem.

Banjalučani podržali "Šetnju za budućnost"

BANJALUKA - Šetnjom od hrama Hrista Spasitelja do parka "Mladen Stojanović", najmlađi Banjalučani su uz pratnju najmilijih danas došli u velikom broju da podrže porodični defile pod nazivom "Šetnja za budućnost".

Otkriven spomenik s imenima 102 poginula borca

BANJALUKA - U naselju Starčevica danas je otkriven spomenik na kojem se nalaze imena 102 poginula borca Vojske RS sa područja ove mjesne zajednice.

"Dva su točka dovoljna": Na biciklijadi u Banjaluci preko 350 učesnika

BANJALUKA - Na biciklijadi "Dva su točka dovoljna" održanoj danas u Banjaluci povodom Svjetskog dana bez automobila učestvovalo je preko 350 biciklista.

Najčitanije