Banjaluka

Operativno-komunikacioni centar vrijedan 210.000 KM u zastoju

BANJALUKA - Projekat uspostavljanja operativno-komunikacionog centra grada Banjaluka, za čiju je izradu izdvojeno 210.000 KM finansijskih sredstava, trenutno se nalazi u fazi izrade idejnog rješanja, potvrdili su za "Nezavisne" u Gradskoj upravi.

Kvar isključio vodu u četiri banjalučke ulice

BANJALUKA - Zbog popravke kvarova na cjevovodu u ulicama Jug Bogdana u naselju Starčevica, Petra Velikog u naselju Česma, te Ranka Šipke u naselju Paprikovac i Milana Stevilovića u naselju Rosulje došlo je do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih naselja.

Savez penzionera i potomaka podržao Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA – PDP-ov kandidat za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković potpisao je danas koalicioni sporazum sa Savezom penzionera i potomaka koji su na taj način dali podršku njegovoj kandidaturi za gradonačelnika.

"Bosonogo veče" sutra počinje u Banjaluci

U okviru programa "Ljetne večeri u Jazavcu", od ponedjeljka počinju projekcije domaće serije "Meso" kroz tematsko, "Bosonogo veče".

Borac spektakularno sa šest golova otvorio m:tel Premijer ligu

Fudbaleri Borca na spektakularan način su ušli u novu sezonu m:tel Premijer lige BiH.

Jagodić uoči početka Premijer lige BiH: Borcu je mjesto u vrhu

Borcu je uvijek mjesto u vrhu i želja je da se u novoj sezoni opet izbori plasman u evropska takmičenja, poručio je Vlado Jagodić, trener Banjalučana, čiji će puleni u subotu (18 časova) na domaćem terenu utakmicom protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja otvoriti novu sezonu u M:tel Premijer ligi BiH.

U akciji "Skradin" uhapšene četiri osobe i oduzeto 20 kg droge

BANJALUKA, PRIJEDOR - Četiri osobe uhapšene su u petak u međunarodnoj akciji "Skradin", u kojoj je tokom dana bilo pronađeno i oduzeto preko 20 kilograma droge, a pronađena je mini laboratorija te zaplijenjena veća količina novca i oružja, potvrđeno je "Nezavisnim".

Promjene u sistemu javnog prevoza u Banjaluci: Nove linije i pogodnosti za putnike

BANJALUKA - Grad Banjaluka objavio je danas javni poziv za prikupljanje prijava za obavljanje javnog gradskog i prigradskog prevoza lica na području grada za narednih sedam godina, u namjeri da se sistem javnog prevoza osavremeni i da ga u budućnosti, umjesto sadašnjih 10 odsto, koristi najmanje 30 odsto Banjalučana, saopštila je Gradska uprava.

Hapšenje u Banjaluci zbog spida

BANJALUKA - Policijski službenici PU Banjaluka uhapsili su N.Z. makon što su kod njega pronašli su i oduzeli oko 3,6 grama bijele praškaste materije koja asocira na spid, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Najčitanije