Banjaluka

Golićeva zbog smeća zatražila nadzor nad Komunalnom policijom u Banjaluci

BANJALUKA - Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske zatražilo je od Republičke upravne inspekcije da izvrši upravno-inspekcijski nadzor nad radom Komunalne policije i Odjeljenja za komunalne poslove grada Banjaluka, nakon što su banjalučke ulice i parkovi bili zatrpani smećem.

Prodaja domaćih proizvoda ispred zgrada

BANJALUKA - Prema projektu Centra za razvoj poljoprivrede i sela, ove godine planirana je prefabrikacija velikih poslovnih kontejnera koje bi dali na raspolaganje poljoprivrednim proizvođačima kako bi u nekoliko većih naselja mogli prodati ono što proizvedu, kazao je za "Nezavisne" Draško Ilić, direktor ovog centra.

Grand trade donacijom sportske opreme podržao OKI Banjaluka

Nova profesionalna sportska oprema stigla je na adresu Odbojkaškog kluba invalida Banjaluka. Kompanija Grand trade pripremila je iznenađenje za svih 18 članova Kluba i donirala im kvalitetne komplet trenerke, dresove i profesionalne lopte za utakmicu, koje su neophodne jednom od najaktivnijih sportskih kolektiva u Republici Srpskoj i Srbiji za učestvovanje na sportskim takmičenjima.

Počela vakcinacija Banjalučana starijih od 65 bez zakazivanja termina

BANJALUKA - Na Banjalučkom Velesajmu danas je počela vakcinacija protiv virusa korona stanovništva starijeg od 65 godina bez zakazivanja termina, a građanima će biti na raspolaganju 10 ekipa zdravstvenih radnika.

Vakcinacija Banjalučana starijih od 65 godina bez zakazivanja termina

BANJALUKA - Svi građani Banjaluke stariji od 65 godina, koji su zainteresovani za vakcinaciju protiv virusa korona mogu se danas, bez prethodnog zakazivanja termina, vakcinisati u hali Banjalučkog velesajma, saopšteno je iz Doma zdravlja Banjaluka.

U srijedu vanredna sjednica o budžetu Banjaluke

BANJALUKA - Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka o novom prijedlogu budžeta grada za ovu godinu biće održana u srijedu, odlučeno je danas na sjednici Kolegijuma.

Najčitanije