Banjaluka Koncert

Koncert ansambla "Flutete" u Banskom dvoru

BANJALUKA - U Kulturnom centru Banski dvor 29. oktobra, sa početkom u 20 časova, biće održan koncert ansambla "Flutete".

Tomelinijeva i Franceti održali koncert za pamćenje u Banjaluci

Četvrtog dana Internacionalnog muzičkog festivala "Jesenja sonata" koncert za pamćenje u Banjaluci su održali vanserijski umjetnik pijanistkinja Eliza Tomelini i renomirani violinčelista Luka Franceti iz Italije.

Koncert Natalije Todorović u "Art dvorištu"

BANJALUKA - Koncert violinistkinje Natalije Todorović biće održan sutra u Art dvorištu Banskog dvora od 21 čas, nosiće naziv "Violinska promenada". Todorovićeva će nastupiti uz klavirsku pratnju Vlade Danića. Besplatne pozivnice za koncert su podijeljene.

Štulić na YouTubeu objavio koncert iz Banjaluke star 33 godine

Branimir Johnny Štulić ponovno se javio fanovima na YouTubeu te na svoj kanal Petrovic Petar postavio koncert iz 1987. godine koji je legendarna Azra održala u Banjaluci.

U Banskom dvoru održan koncert pijaniste Nebojše Maksimovića

BANJALUKA - Koncert pijaniste Nebojše Maksimovića održan je u ponedjeljak uveče, u Velikoj koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor, čime je nastavljena sezona ove kuće simbolično nazvana "50 po 50". Nazivu sezone "kumovala" je trenutna epidemiološka situacija u Republici Srpskoj. Broj posjetilaca i ovaj put bio je ograničen na 50, a u publici su bile obavezne maske.

U prodaji ulaznice za koncert "Gipsy Kingsa" u "Boriku"

Ulaznice za koncert legendarnih "Gipsy Kings by Andre Reyes", koji će biti održan 21. februara u Sportskoj dvorani "Borik", puštene su danas u prodaju. Prodajna mjesta na kojima se ulaznice mogu kupiti su Trg Krajine, blagajna Sportske dvorane "Borik" te prostorije agencije "Star Travel", koje se nalaze u Jevrejskoj ulici 6, po cijenama od 40 do 80 KM. U prodaju će biti pušteno 1.800 sjedećih karata.

Banjaluka slavila uz muziku Aleksandre Prijović

BANJKLUKA - Hiljade Banjalučana i gostiju veselilo se na trećem koncertu regionalnih zvijezda koje je Grad organizovao povodom novogodišnjih praznika.

Rođendanski koncert, čas rokenrol istorije

Banjalučki orkestar "Rock simfonija" održao je koncert u Banskom dvoru povodom pet godina postojanja. Posebno za ovu priliku ekipa koja stoji iza ovog projekta spremila je jedan konceptualni koncert, koji je predstavio istoriju rokenrola.

Koncertom slovenačkog gitariste otvoren "Ubuntu Guitarfest Banjaluka"

BANJALUKA - Koncertom Jure Cerkovnika iz Slovenije u subotu veče je otvoren "Ubuntu Guitarfest Banjaluka" u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor. Jure Cerkovnik je mladi klasični gitarista.

Rock opera razdrmala publiku u dvorani Borik

U Sportskoj dvorani Borik održan je koncert orkestra Rock opera iz Novog Sada.

Najčitanije