Banjaluka Milan Mataruga

Mataruga: Studenti srušili ugled Univerziteta

BANJALUKA - Milan Mataruga, rektor u ostavci, kazao je da je grupa studenata na orkestriran i smišljen način okupirala rektorat i organizovala sve ovo kako bi srušila ugled Univerziteta i smijenila rektora.

Mataruga: Idem razgovarati sa studentima i saslušati njihove zahtjeve

BANJALUKA - Milan Mataruga, rektor banjalučkog Univertiteta, je rekao da je dobio informaciju da su studenti zauzeli rektorat te da će odmah nakon akademije razgovarati sa njima kako bi ih saslušao.

Rektor Banjalučkog univerziteta protiv odluke dekana o stažiranju

BANJALUKA - Dekanski kolegijum Banjalučkog univerziteta izmijenio je Prijedlog odluke o pripravničkom stažu, koja za cilj, kako tvrde, ima da se najbolji studenti zapošljavaju kao asistenti i istraživači, a ne kao pripravnici, dok rektor smatra da na snazi treba da ostane dosadašnja praksa.

Dani studenata Univerziteta u Banjaluci: Studenti pokretačka snaga

BANJALUKA - Manifestacija "Dani studenata Univerziteta u Banjaluci", u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta Banjaluka, završena je Studentskim forumom u Administrativnom centru Vlade RS, na kojem je razgovarano o studentskom životu.

Radojičić i Mataruga potpisali sporazum o saradnji: Praksa za studente u Gradskoj upravi

BANJALUKA - U Rektoratu banjalučkog Univerziteta, danas je potpisan sporazum o saradnji između Grada Banjaluke i Univerziteta u Banjaluci.

Najčitanije