Banjaluka most

U planu radovi na četiri mosta u Banjaluci naredne godine

Naredne godine iz gradske kase Banjaluke biće izdvojena sredstva za četiri mosta.

Stanivuković: Mostovi su napravljeni da nas spajaju, a ne da nas dijele

Smatram da ono što se desilo prije skoro 30 godina ne može i ne treba uticati na to da danas uživamo u skokovima i zajedno gradimo mostove zajedništva i saradnje, poručio je gradonačenik Banjaluke Draško Stanivuković.

Otpadne vode iz septičke jame izlile se na šetalište

BANJALUKA - Već dvije godine građani se žale na problem s izlivanjem kanalizacije na šetalištu kod Zelenog mosta, a u vezi s ovim problemom su se obraćali i Gradskoj upravi, "Vodovodu", međutim rješenja ovog problema nema ni na vidiku, ističu iz grupe građana za "Nezavisne".

Kameni most: Prirodna atrakcija nadomak Banjaluke

Kameni most, prirodni fenomen koji se nalazi 25 kilometara od Banjaluke, nastao erozivnim djelovanjem vjetra, koji je hiljadama godina probijao rupu u stijeni, predstavlja značajno turističko mjesto.

Most u Česmi prioritet

Ići ćemo u pravcu izgradnje mosta u Česmi, jer je to jedan od kapitalnih projekata, najavio je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, nakon današnje sjednice Kolegijuma Skupštine grada.

Potpisan ugovor: U nedjelju počinje gradnja novog mosta u Docu

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić najavio je da će u nedjelju, 8. novembra, početi prva faza izgradnje novog mosta u naselju Dolac, vrijednog 7,5 miliona KM, koji će povezati centar grada i naselja Obilićevo i Starčevica.

Izgradnja mosta u Docu počinje za 20 dana

BANJALUKA - Prva faza izgradnje mosta u naselju Dolac, budućeg simbola grada, trebalo bi da počne za 20 dana, potvrdio je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Pripreme za novi most u banjalučkom naselju Česma iduće godine

BANJALUKA - Pripreme za izgradnju novog mosta u naselju Česma u Banjaluci najvjerovatnije će dočekati sljedeću godinu, jer, kako je za "Nezavisne" naveo Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve, riječ je o ozbiljnom projektu.

Nastavljen program "Vezenog mosta": Izveden igrokaz za djecu

BANJALUKA - Lutkarsku igru za djecu "Ko je kriv, čarapčić, lutak ili miš", urađenu prema stihovima Nasihe Kapidžić Hadžić, izveo je Dječji studio "Roda" u ponedjeljak uveče u parku "Petar Kočić", čime je nastavljen program ovogodišnjeg, 17. "Vezenog mosta".

Gradnja mosta u Docu počinje do kraja godine

Izgradnja novog mosta u Docu trebalo bi da počne do kraja ove godine, potvrdio je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Najčitanije