Banjaluka-Gradiška

Pežoom udario pješaka na putu Gradiška - Banjaluka

GRADIŠKA - Pješak M.I. iz Gradiške zadobio je tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi, koja se jutros dogodila na magistralnom putu Gradiška - Banjaluka, u mjestu Nova Topola, saopšteno je iz PU Gradiška.

Žena povrijeđena na putu Gradiška - Banjaluka

BANJALUKA - Jedna žena povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka u mjestu Nova Topola, saopšteno je iz gradiške Policijske uprave.

Banjalučani uhapšeni zbog sumnje da su krali u tri grada

GRADIŠKA – Banjalučani Z.A. i S.B. uhapšeni su danas u Gradišci zbog sumnje da su izvršili više teških krađa na području Gradiške, Banjaluke i Prijedora, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Banjalučka policija uhapsila lice sa potjernice

BANJALUKA - Službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su osobu čiji su inicijali S.R. za kojom je bila raspisana centralna potjernica zbog počinjenog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja.

Počela izgradnja spoja magistralnog puta Banjaluka-Gradiška i Ulice Nenada Kostića

BANJALUKA - U cilju rasterećenja saobraćaja na tzv. staroj gradiškoj cesti počela je izgradnja spoja magistralnog puta Banja Luka – Gradiška i Ulice Nenada Kostića u Zalužanima.

Predstavljen sistem za elektronsko izdavanje dozvola

BANJALUKA - Banjaluka i Gradiška od aprila bi trebalo da uvedu elektronsko izdavanje građevinskih dozvola.

Ercegu četiri i po godine zatvora zbog trgovine drogom i oružjem

BANJALUKA – Okružni sud u Banjaluci osudio je Davora Ercega iz Gradiške na zatvorsku kaznu od četiri i po godine zbog trgovine drogom i oružjem.

Radovi na autoputu Gradiška-Banjaluka

BANJALUKA - Saobraćaj se ovoga jutra u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po mjestimično vlažnim kolovozima, dok u kotlinama i uz riječne tokove, kao i preko planinskih prevoja, jutarnja magla smanjuje vidljivost.

Banjalučanin krao struju kako bi proizvodio marihuanu, pronađeno 500 saksija

GRADIŠKA - Četrdesetpetogodišnjih Banjalučanin D.B. uhapšen je u Gradišci zbog sumnje da je izvršio krivična djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga" i "Krađa električne energije i prirodnog gasa".

Povrijeđeni vozač prebačen na liječenje u Beograd

BANJALUKA - Tridestpetogodišnjak čiji su inicijali R.M. iz Gradiške, koji je jutros teško povrijeđen prilikom slijetanja automobila sa lokalnog puta u Kozincima, prebačen je u Beograd na dalje liječenje, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske.

Najčitanije