Banka

Evropski parlament podržao Lagardovu za direktora ECB

STRAZBUR - Poslanici Evropskog parlamenta podržali su izbor Kristin Lagard za novog predsjednika Evropske centralne banke (ECB).

Nova banka dobitnik Zlatnog BAM-a

Nova banka a.d. Banjaluka dobitnik je priznanja Zlatni BAM kao banka sa najvećim iznosom aktive sa pretežno domaćim kapitalom.

Potrošili novac greškom prebačen na bankovni račun

​Bračni par Robert i Tifani Vilijams optuženi su za krađu nakon što su potrošili više desetina hiljada dolara koje im je njihova banka greškom prebacila na račun.

Opljačkana banka u Odžaku, bankomat raznijeli plinom

​Snažna detonacija uznemirila je rano jutros mještane Odžaka. Naime, opljačkana je UniCredit banka, potvrdili su za Klix ovu informaciju iz Operativnog centra MUP-a Posavskog kantona.

Otvorena petnaesta poslovnica Nove banke u Banjaluci

BANJALUKA - Na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 50, počela je sa radom Agencija Tržnica, petnaesta poslovnica u gradu i šezdesetpeta poslovnica u poslovnoj mreži Nove banke. Poslovnicu su svečano otvorili Igor Radojičić, gradonačelnik Banje Luke i Srđan Kondić, predsjednik Uprave Nove banke.

Svjetska banka ulaže u transportne infrastrukture zapadnog Balkana

​BANJALUKA, LONDON - Svjetska banka započinje projekat modernizacije transportne infrastrukture na zapadnom Balkanu, s ciljem rasterećenja puteva i prebacivanja teretnog saobraćaja na šine i rijeke.

Poslovni forum NLB grupacije: Zadovoljan radnik, uspješnija firma

SARAJEVO - "Ljudski resursi i uspješno poslovanje" moto je pod kojim je danas u Sarajevu u hotelu "Holiday" održan poslovni forum NLB grupacije.

Službenica oštetila banku za oko pola miliona KM

ZAGREB - Bankarska službenica ispitana je u Županijskom državnom tužilaštvu u Rijeci zbog sumnje da je lažno prikazivala transakcije na računima klijenata banke i prisvajala novac, pri čemu je načinila štetu banci od gotovo dva miliona kuna (oko 530.000 KM).

Devizne rezerve BiH prvi put premašile 12 milijardi KM

SARAJEVO - Neto devizne rezerve Centralne banke BiH prvi put su u junu ove godine premašile 12 milijardi konvertibilnih maraka, pokazuje najnovija statistika.

Nagradna igra "Pitanje za milion bodova: keš ili Super Nova kartica"

​Nova banka, u saradnji sa kompanijom Mastercard®, organizuje nagradnu igru za sve korisnike Super Nova debitnih i kreditnih kartica.

Najčitanije