Banka Srpske

IRB blokirao 40 miliona KM povjerilaca Banke Srpske

BANJALUKA – Svi kupci koji su na posljednjoj licitaciji kupili imovinu Banke Srpske u stečaju platili su izlicitirane iznose i u narednim danima će i formalno postati novi vlasnici.

Zgrada Banke Srpske prodata firmi ABC Finance za pet miliona KM

BANJALUKA – Firma „ABC Finance“ kupila je danas za 5,03 miliona KM poslovnu zgradu Banke Srpske u stečaju u Banjaluci. Ovu zgradu ubuduće će iznajmljivati MF banka i Mikrofin osiguranje, saznaje portal Capital.

Novosti: Novi “stanari” u zgradi Banke Srpske

BANJALUKA - Vlada RS namjerava da kupi glavnu zgradu Banke Srpske u banjalučkom naselju Borik.

Imovina Banke Srpske na drugoj javnoj licitaciji: Bazen Šeher prodaju za 2,5 miliona KM

BANJALUKA - Imovina Banke Srpske, u stečaju, drugi put će biti ponuđena na prodaju na javnoj licitaciji 30. januara 2018. godine.

Javna preduzeća tužila Banku Srpske

BANJALUKA - Poslije advokata, obračun sa Bankom Srpske nastavljaju i javna preduzeća. Elektroprivreda, IRB, Autoputevi, Garantni fond i još nekoliko državnih preduzeća tužili su banku, jer ih je stečajna upravnica stavila na začelje kolone za isplatu potraživanja.

Proskurjakova: Vlada Srpske sprovodi teške, ali korisne reforme

SARAJEVO - Vada Republike Srpske pokazala je ogromnu političku volju u sprovođenju reforme "Željeznica Republike Srpske" /ŽRS/, posebno ako se ima u vidu koliko je teško sprovesti istu vrstu reforme u Federaciji BiH, izjavila je Srni šef Kancelarije Svjetske banke u BiH Tatjana Proskurjakova.

Održano ispitno ročište povjerilaca Banke Srpske: Nije priznato 69 miliona KM potraživanja

BANJALUKA - Iako su prijavljena potraživanja 276 povjerilaca Banke Srpske iznosila 221,55 miliona KM, od toga je 152,23 miliona priznato, zbog čega je veliki broj povjerilaca sa današnjeg maratonskog ispitnog ročišta u Okružnom privrednom sudu u Banjaluci otišao nezadovoljan.

Banka Srpske u rukama stečajnog upravnika

BANJALUKA - Okružni privredni sud u Banjaluci donio je odluku prema kojoj se u Banci Srpske otvara stečaj, a za stečajnog upravnika imenovao je Mirjanu Golić iz Gradiške.

Najčitanije