Banski dvor

"Gentlemen kamerni duo" u Banskom dvoru

Koncert "Gentlemen kamerni duo", koji će izvesti Boris Dukić, klarinet i saksofon, i Zlatan Mirić, klavir, biće održan sutra s početkom u 21 čas u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor.

"Dobre vibracije" u Banskom dvoru: Održan koncert Čule i Branкovićeve

U Кoncertnoj dvorani Banskog dvora održan je koncert "Dobre vibracije" flautistkinje Sonje Čule i pijanistkinje Jovane Branкović.

Izložba fotografija "Foto emocija 2020" otvorena u Banjaluci

Direktor Kulturnog centra Banski dvor Mladen Matović otvorio je večeras u Banjaluci Devetu međunarodnu izložbu fotografija "Foto emocija 2020", u okviru koje posjetioci mogu da vide radove 240 autora iz 44 države.

Bogat program drugog dana Festivala književnosti "Imperativ"

BANJALUKA - Drugi dan trećeg Festivala književnosti "Imperativ", koji organizuje istoimeno udruženje za promociju i popularizaciju književnosti, u četvrtak uveče u prostorijama Kulturnog centra Banski dvor, obilježilo je nekoliko programa.

Addiko banka podrška Banskom dvoru

BANJALUKA - Programski sadržaji Kulturnog centra Banski dvor ponovo su dostupni svim zainteresovanim građanima, a uz podršku Addiko banke. U susret ponovnom otvaranju kulturnih institucija, Addiko banka, dugogodišnji partner Banskog dvora, za posjetioce će obezbijediti dezinfekciona sredstva.

U Banskom dvoru održan koncert pijaniste Nebojše Maksimovića

BANJALUKA - Koncert pijaniste Nebojše Maksimovića održan je u ponedjeljak uveče, u Velikoj koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor, čime je nastavljena sezona ove kuće simbolično nazvana "50 po 50". Nazivu sezone "kumovala" je trenutna epidemiološka situacija u Republici Srpskoj. Broj posjetilaca i ovaj put bio je ograničen na 50, a u publici su bile obavezne maske.

Nakon tri mjeseca Banski dvor otvara vrata

BANJALUKA - Nakon tromjesečne pauze prouzrokovane pandemijom virusa korona, otvaranjem izložbe "Na svilenim talasima" Helene Mijatović u petak, s početkom u 20 časova, Kulturni centar Banski dvor pokreće ljetnu sezonu kulturnih dešavanja simboličnog naziva "50 po 50".

Unapređuju saradnju: Potpisan sporazum NP RS i Banskog dvora

Sporazum o saradnji Narodnog pozorišta RS i Banskog dvora - Kulturnog centra potpisali su danas u Banjaluci direktori ustanova Maja Dodig i Mladen Matović, saopšteno je iz Banskog dvora.

Onlajn koncert "Edin Karamazov trija"

Kulturni centar Banski dvor emitovaće 23. juna, na svom "Youtube" kanalu koncert istaknutih muzičkih umjetnika koji čine "Edin Karamazov trio", a koji je oduševio posjetioce na prošlogodišnjem Internacionalnom festivalu muzike "Jesenja sonata".

Koncert džez sastava "Vlada Maričić kvartet" u Banskom dvoru

BANJALUKA - Kulturni centar Banski dvor emitovaće u utorak, 16. juna, na svom "Youtube" kanalu koncert renomiranog džez sastava "Vlada Maričić kvartet".

Najčitanije