Banski dvor

Sve spremno za posebnu sjednicu NS RS o proglašenju vanrednog stanja

BANJALUKA - Sve je spremno za posebnu sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će, na zahtjev Vlade Srpske, biti razmatran prijedlog odluke o proglašenju vanrednog stanja za teritoriju Republike Srpske.

Sjednica NS RS biće održana u Banskom dvoru

BANJALUKA - Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj bi se trebalo proglasiti vanredno stanje na teritoriji Republike Srpske, biće održana u Banskom dvoru, saznaju Nezavisne.

Bahove arije u Banskom dvoru

BANJALUKA - Koncert "Veče Bahovih arija za sopran, obou i kontinuo" biće održan večeras, sa početkom u 20 časova, u Velikoj koncertnoj dvorani Banskog dvora. Publici će se, kako je saopšteno iz Banskog dvora, predstaviti renomirani srpski muzički umjetnici - sopran Aneta Ilić, pijanistkinja Lidija Stanković, oboista Borislav Čičovački i čelista Srđan Sretenović.

Koncert muzičke atrakacije: Kvartet "40 Fingers" u Banskom dvoru

U Koncertnoj dvorani Banskog dvora 7. marta 20:00 časova održaće se koncert italijanske muzičke atrakacije - kvarteta akustičnih gitara 40 Fingers iz Trsta.

Koncert pijaniste Dinka Blagojevića održan u Banskom dvoru

U Koncertnoj dvorani Banskog dvora 28. februara (petak) održan je koncert pijaniste Dinka Blagojevića.

"Nacionalna klasa" prikazana u Art bioskopu

Kultni jugoslovenski film "Nacionalna klasa" u režiji Gorana Markovića prikazan je u Art bioskopu Banskog dvora u Banjaluci.

Koncert gitariste Hadži Đorđevića održan u Banskom dvoru

U Koncertnoj dvorani Banskog dvora sinoć je održan koncert gitariste Aleksandra Hadži Đorđevića.

Otvorena izložba slika sa kolonije "Zelenkovac 2018"

BANJALUKA - Izložba slika nastalih na likovnoj koloniji "Zelenkovac 2018" otvorena je u srijedu naveče u Velikom izložbenom salonu Banskog dvora.

U Banjaluci otvorena izložba slika "Ispod površine" Biljane Marjanović

U Malom izložbenom salonu Banskog dvora u Banjaluci sinoć je otvorena izložba "Ispod površine" akademske slikarke Biljane Marjanović.

Momir Nikić: Teško je rokenrol ukovati u kravatu

Banjalučki rokenrol sastav "Balkan Express" najavio je akustični koncert koji će održati u Banskom dvoru u Banjaluci 3. marta. Muzičari jednog od najslavnijih bendova iz grada na Vrbasu su istakli da je u pripremi autorski repertoar, ali u izmijenjenim aranžmanima, prilagođen akustičnim instrumentima.

Najčitanije