Banski dvor

"Vlatko Stefanovski trio" zatvorio "Intim džez fest" u Banjaluci

BANJALUKA - Koncertom sastava "Vlatko Stefanovski trio" u utorak veče u velikoj koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor završeno je drugo izdanje "Intime Jazz Festa".

"Baš po mjeri" 28. novembra u Banskom dvoru

BANJALUKA - Četvrta modna revija osoba s invaliditetom "Baš po mjeri" biće održana 28. novembra s početkom u 19 časova u Banskom dvoru u Banjaluci.

Nina Kraljić za "Nezavisne": Prvo osuđujemo pa onda nešto prihvatimo

Pjevačica Nina Kraljić iz Hrvatske nastupila je u Banskom dvoru u Banjaluci sa svojim kvintetom. Mlada autorka moćnog vokala i autentične interpretacije publiku je povela na mistično muzičko putovanje vještim miješanjem različitih žanrova.

U subotu izložba "Zemljotres u Banjaluci 1969"

Povodom obilježavanja 50 godina od katastrofalnog zemljotresa koji je 1969. pogodio Banjaluku, kao centralni događaj manifestacije u subotu će biti otvorena izložba pod nazivom "Zemljotres u Banjaluci 1969: solidarnost, obnova i izgradnja", u izložbenom salonu Svetislava Tise Milosavljevića u Кulturnom centar z Banski dvor.

Otvorena izložba "4/PROSTOR 5" beogradskih umjetnika u Banskom dvoru

BANJALUKA - Izložba "4/PROSTOR 5" beogradskih umjetnika Srđana Apostolovića, Zdravka Joksimovića, Dobrivoja Krgovića i Dušana Petrovića otvorena je u ponedjeljak uveče u Velikom izložbenom salonu Kulturnog centra Banski dvor. Ova grupa umjetnika zajednički djeluje od kraja osamdesetih godina prošlog vijeka kada su se okupili u okviru Likovne radionice galerije Studentskog kulturnog centra, popularnog SKC-a u Beogradu, u čijoj organizaciji su i ostvarili svoje prve samostalne izložbe.

Tanja Bošković i Rade Marjanović sutra u Banjaluci

BANJALUKA - Beogradski glumci Tanja Bošković i Rade Marjanović sutra s početkom u 20 časova u Kulturnom centru Banski dvor, a u organizaciji agencije "Venturo" iz Banjaluke, izvešće predstavu "Dobrodošli u kabare Beograd".

"Jesenja sonata" od 10. do 14. oktobra u Banskom dvoru

BANJALUKA - Drugi Internacionalni muzički festival "Jesenja sonata" biće održan od 10. do 14. oktobra u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci, a ugostiće neka od najznačajnijih imena umjetničke muzike današnjice.

Koncert kvarteta flauta "Flutete" u Art dvorištu

U Art dvorištu Banskog dvora u subotu 7. septembra u 20.00 časova, održaće se koncert kvarteta flauta "Flutete" kojim će ove četiri banjalučke muzičarke proslaviti svoj mali jubilej - pet godina muziciranja u originalnom sastavu.

"Bandoneon Square" nastupio u Art dvorištu Banskog dvora

BANJALUKA - Bez obzira na tropsku vrućinu, banjalučki sastav "Bandoneon Square" u ponedjeljak uveče održao je koncert u prepunom Art dvorištu Kulturnog centra Banski dvor, a za njihov nastup tražena je karta više. Sastav koji miješa stilove poput tanga i francuske džez muzike prisutne je počastvovao kompozicijama GOTAN Projecta, Richarda Galliana, Astora Piazzolle...

Sutra koncert "Bandoneob Squarea" u Banskom dvoru

BANJALUKA - U Art dvorištu Banskog dvora u Banjaluci sutra sa početkom u 21 čas biće održan koncert ansambla "Bandoneon Square".

Najčitanije