Banski dvor

Održan koncert "Djeca su ukras svijeta"

BANJALUKA - Koncert "Djeca su ukras svijeta" održan je danas u Banjaluci, a razigranoj banjalučkoj publici predstavilo se oko 150 izvođača.

Koncert Kemala Gekića u Banskom dvoru

Koncert umjetnika svjetskog glasa i jednog od najznačajnijih pijanista današnjice Kemala Gekića, biće održan u koncertnoj dvorani Banskog dvora u subotu 20. aprila, sa početkom u 20.00 časova.

Sutra u Banjaluci prvi put koncert "Djeca su ukras svijeta"

Koncert za djecu "Djeca su ukras svijeta" biće održan sutra u Banjaluci, a na sceni će se predstaviti oko 150 izvođača.

Andrej Pucarević ljubavnim pjesmama probudio emocije Banjalučana

Svirati pred svojim sugrađanima u nekom od banjalučkih kafića nije toliko težak posao, ali svirati pred svojim sugrađanima u Kulturnom centru Banski dvor potpuno je druga priča.

"Avanture Pipi Duge Čarape" u Banskom dvoru

BANJALUKA - Humanitarna predstava "Avanture Pipi Duge Čarape" biće izvedena u nedjelju, 31. marta, u Koncertnoj sali Banskog dvora u Banjaluci, s početkom u 17 časova.

U utorak koncert učenika Škole saksofona u Banskom dvoru

BANJALUKA - Koncert učenika Škole saksofona biće održan u utorak s početkom u 20 časova u Vijećnici Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci.

Promocija romana Stefana Janjića večeras u Banskom dvoru

BANJALUKA - Drugo izdanje romana "Ništa se nije desilo" Stefana Janjića, mladog književnika iz Novog Sada, koje je upravo objavljeno u izdanju banjalučkog "Imprimatura", biće predstavljeno večeras s početkom u 19 časova u Crvenom salonu Kulturnog centra Banski dvor.

Banski dvor i na aplikaciji

BANJALUKA - U crvenom salonu Banskog dvora danas je predstavljena Android aplikacija "Banski dvor" putem koje svi zainteresovani mogu pratiti najave svih kulturnih dešavanja u ovoj kulturnoj ustanovi.

Banski dvor pokreće "Art bioskop"

BANJALUKA - Kulturni centar Banski dvor, kako su saopštili iz ove kuće, u tekućoj godini planira pokrenuti još jedan novi prostor za realizaciju sadržaja iz kulture. Riječ je o "Art bioskopu", koji će, sa kapacitetom od 50 mjesta, prevashodno biti namijenjen za projekcije umjetničkih i dokumentarnih filmova.

Modna revija poznatog dizajnera Marka Fehera u Banjaluci

KUD "Piskavica", u partnerstvu sa Turističkom organizacijom grada Banjaluka i uz podršku grada Banjaluka, realizuje projekat "Modna kolekcija Kozara Ethno Fusion".

Najčitanije