Banski dvor

U Banjaluci održan koncert: Džez standardi autentičnog Olega Kirijeva

U Koncertnoj dvorani Banskog dvora u utorak naveče održan je koncert džez kvarteta svjetski poznatog ruskog saksofoniste Olega Kirijeva. Publici su se, pored Kirijeva, predstavili i poznati džez muzičari, bubnjar Uroš Stamenković, kontrabasista Branko Marković i pijanista Milovan Paunović.

Dugalić i Pingović izveli muzičko-poetski kabare u Banjaluci

Beogradski glumci Nebojša Dugalić i Boris Pingović izveli su večeras u Banjaluci muzičko-poetski kabare "Da, to su bili dani".

Izvedena kabaretska predstava "Edit Pjaf"

U Koncertnoj dvorani Banskog dvora u Banjaluci večeras je izvedena kabaretska predstava "Edit Pjaf", autorski rad glumice Đurđe Vukašinović.

"Palladio String Quartet" - omaž pop-roku na klasičnim instrumentima

BANJALUKA - Kompozicije Stinga, "Nirvane", "Led Zeppelina" i "Guns n' Rosesa" našle su se na repertoaru banjalučkog sastava "Palladio String Quartet", čiji je koncert održan u četvrtak naveče u Kulturnom centru Banski dvor.

"Palladio string quartet" večeras u Banskom dvoru

BANJALUKA – "Palladio string quartet" nastupiće večeras u koncertnoj dvorani Banskog dvora, a pozivnice za ovaj koncert, koji će početi u 20 časova, podijeljene su u rekordnom roku, što je dokaz da publika nestrpljivo čeka kulturne sadržaje, koji su potrebniji više nego ikad.

U Banjaluci otvoren "Intim džez fest"

BANjALUKA - Koncertom ansambla "Tamara Obrovac transhitria kvartet", sinoć je u koncertnoj dvorani Banskog dvora otvoren 3. Festival džez muzike “Intim džez fest”, koji je ove godine, kao i svi drugi događaji iz svijeta umjetnosti i kulture, organizovan u nešto manjem formatu.

Obilježen Dan Banskog dvora i 88. rođendan

BANjALUKA - Koncertom orkestra “Ban Svetislav Tisa Milosavljević” sinoć je obilježen Dan Banskog dvora i 88. rođendan ove ustanove.

Rođendan Banskog dvora u znaku novih programskih aktivnosti

BANJALUKA - Povodom obilježavanja Dana Kulturnog centra Banski dvor i 88. rođendana ove institucije pripremljen je niz novih i bogatih sadržaja. Prvi u nizu koji će biti održan na Dan Banskog dvora, odnosno ove nedjelje (8. novembra) je koncert novoosnovanog Kamernog gudačkog orkestra "Ban Svetislav Tisa Milosavljević".

Retrospektivna izložba Ratka Lalića otvorena u Banskom dvoru

Retrospektivna izložba "Godišnja doba - zapisi na površini zemlje" jednog od najznačajnijih srpskih slikara današnjice Ratka Lalića, predstavljena je sinoć medijima i stručnoj javnosti u Velikom izložbenom salonu Banskog dvora.

Izložba Ratka Lalića od utorka u Banskom dvoru

BANJALUKA - Retrospektivna izložba "Godišnja doba - zapisi na površini zemlje" jednog od najznačajnijih srpskih slikara današnjice Ratka Lalića za javnost će biti otvorena od sutra (3. novembar) u Velikom izložbenom salonu Banskog dvora.

Najčitanije