Bar

Crnogorska policija zaplijenila više od 100 kilograma marihuane

PODGORICA - Barska policija pronašla je 122 kilograma marihuane i uhasila lica iz Nikšića čiji su inicijali N.D (27) i i P.P. (39) zbog sumnje da su izvršila krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i promet droge, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

U sklopu mojMarket Delta Planet otvoren reFresh coffee&juice bar

Brz životni tempo često nam ne dozvoljava da živimo punim plućima. Baš iz tog razloga važno je da ponekad zastanemo, napravimo pauzu i odvojimo vrijeme za sebe.

U sklopu Mog marketa u Delta planetu otvoren reFresh coffee&juice bar

Brz životni tempo često nam ne dozvoljava da živimo punim plućima. Baš iz tog razloga važno je da ponekad zastanemo, napravimo pauzu i odvojimo vrijeme za sebe. Kompanija Tropic maloprodaja d.o.o. ide u korak s vremenom i brine o svojim kupcima, pa je tako u sklopu Mog marketa u Delta planetu otvoren reFresh coffee&juice bar, svjež i razigran kutak iz koga se šire zdravi okusi cijeđenog voća i povrća i uvijek neodoljiv miris kafe.

Bukti vatra u Baru: Linija požara duga pet kilometara

PODGORICA - U gašenju požara na lokalitetu Krnjice-Vučedabići u opštini Bar učestvuju lokalna Služba zaštite i spasavanja i avioni Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Tinejdžerka iz Bara ilegalno ušla u Crnu Goru iz Srbije

PODGORICA - Osamnaestogodišnja djevojka iz Bara osumnjičena je da je ilegalno ušla iz Srbije u Crnu Goru da bi izbjegla neku od mjera uvedenih zbog sprečavanja širenja virusa korona, te je protiv nje podnesena krivična prijava.

Luka Bar zaplijenila topove od kompanije iz Libana

Podgorica - Luka Bar zaplijenila je vojnu opremu od kompanije iz Libana koja nije plaćala naknadu za skladištenje, procijenjene vrijednosti od 597.000 evra.

Hapšenja u Nikšiću i Baru

PODGORICA - Crnogorska policija saopštila je da su u neredima u Niškiću i Baru priveli ukupno 14 lica, kao i da je povrijeđeno pet policajaca.

Policija u Baru podnijela krivičnu prijavu protiv sveštenika

PODGORICA - Barska policija podnijela je Osnovnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv sveštenog lica Z.S. (42), kojeg sumnjiči za krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Odbačen krivični postupak protiv Obame, ugašene Trampove nade

PARIZ - Američki ministar pravde Vilijam Bar odbacio je mogućnost pokretanja krivičnog postupka protiv bivšeg predsjednika Baraka Obame i, kako piše pariski Mond, ugasio nade predsjednika Donalda Trampa, koji već nekoliko dana prijeti krivičnim procesom svom prethodniku u Bijeloj kući.

Medicinsko osoblje hirurgije i ginekologije u Baru u izolaciji

PODGORICA - Ljekari i medicinsko osoblje sa Odjeljenja hirurgije i ginekologije bolnice u Baru su u izolaciji nakon što je utvrđeno da je jedan ljekar zaražen virusom korona.

Najčitanije