Bar

Medicinsko osoblje hirurgije i ginekologije u Baru u izolaciji

PODGORICA - Ljekari i medicinsko osoblje sa Odjeljenja hirurgije i ginekologije bolnice u Baru su u izolaciji nakon što je utvrđeno da je jedan ljekar zaražen virusom korona.

Ljekar iz Bara zaražen koronom, trenutno 82 inficiranih u Crnoj Gori

PODGORICA - U Crnoj Gori virusom korona inficirane su 82 osobe, među kojima je i jedan ljekar iz Bara, saopšteno je večeras iz Instituta za javno zdravlje.

Učiteljica iz Bara dobila uslovni otkaz

BAR - Učiteljica Osnovne škole iz Bara Rada Višnjić, koja je učenicima na času zadala da nacrtaju trobojku, dobila je uslovni otkaz, saopštila je danas direktorka škole "Jugoslavija" Biljana Vukmanović.

Spriječili ga da se zapali pa skočio u more i udario glavom u stijenu

BUDVA - Zoran Kovačević, vlasnik bara Zoff Fish kod plaže Kamenovo u Budvi, polio je benzinom sebe i objekat i probao da se zapali, ali ga je u tome spriječila policija.

Investitori iz Emirata zainteresovani za Luku Bar

BAR - Investitori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zainteresovani su za Luku Bar, izjavio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Pucnjava u Baru - jedan muškarac ubijen, drugi ranjen

PODGORICA - Baranin Jovan Klisić ubijen je u pucnjavi koja se oko deset sati i 30 minuta dogodila ispred restorana "Savoia" u tom gradu. Nekoliko prostrelnih rana zadobio je i Velizar Gardašević, kojem se, prema informacijama izvora bliskog istrazi ljekari bore za život.

Barska maslinijada privlači posjetioce iz BiH

BAR- Turistička organizacija Bar u novembru organizuje najpopularniju barsku manifestaciju - Maslinijadu koja je posvećena 2.242 godine staroj maslini, koja je ujedno i najstarije stablo masline u Evropi.

Žena u Baru uhapšena zbog ubistva

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je u Baru državljanku Kazahstana čiji su inicijali D.Ž. (61) zbog sumnje da je ubila državljanina Kazahstana I.Š. (61).

Grafiti sa likom Ratka Mladića u Baru

BAR - Šablon grafiti sa likom Ratka Mladića pojavili su se na fasadama nekoliko zgrada u centru Bara.

Opljačkao hipermarket u kojem je radio

PODGORICA - Baranin čiji su inicijali G.O. (18) uhapšen je zbog sumnje da je, uz prijetnju pištoljem, odnio više od 18.000 evra iz hipermarketa u Baru, u kojem je radio.

Najčitanije