Bar

Pucnjava u Baru - jedan muškarac ubijen, drugi ranjen

PODGORICA - Baranin Jovan Klisić ubijen je u pucnjavi koja se oko deset sati i 30 minuta dogodila ispred restorana "Savoia" u tom gradu. Nekoliko prostrelnih rana zadobio je i Velizar Gardašević, kojem se, prema informacijama izvora bliskog istrazi ljekari bore za život.

Barska maslinijada privlači posjetioce iz BiH

BAR- Turistička organizacija Bar u novembru organizuje najpopularniju barsku manifestaciju - Maslinijadu koja je posvećena 2.242 godine staroj maslini, koja je ujedno i najstarije stablo masline u Evropi.

Žena u Baru uhapšena zbog ubistva

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je u Baru državljanku Kazahstana čiji su inicijali D.Ž. (61) zbog sumnje da je ubila državljanina Kazahstana I.Š. (61).

Grafiti sa likom Ratka Mladića u Baru

BAR - Šablon grafiti sa likom Ratka Mladića pojavili su se na fasadama nekoliko zgrada u centru Bara.

Opljačkao hipermarket u kojem je radio

PODGORICA - Baranin čiji su inicijali G.O. (18) uhapšen je zbog sumnje da je, uz prijetnju pištoljem, odnio više od 18.000 evra iz hipermarketa u Baru, u kojem je radio.

Traži se adekvatan brod za liniju Bar-Bari

BAR - "Barska plovidba" konstantno pokušava da nađe i kupi adekvatan brod koji bi bio korišćen na liniji Bar - Bari, izjavio je izvršni direktor te firme Tihomir Mirković.

Maskiran muškarac upao u restoran, policija blokirala Bar

BAR - Barska policija traga za naoružanim muškarcem koji je danas upao u restoran "Savoja" i sa maskom na licu i pištoljem u ruci pretraživao lokal.

Požar u marini u Baru, uništen brod ruskog državljanina

BAR - U požaru koji je pod još zvanično nerazjašnjenim okolnostima izbio jutros nešto poslije pet sati u marini u Baru potpuno je uništen ribarski brod u vlasništvu ruskog državljanina i stare drvene barke koje su bile u raspremi na suvom vezu, a njihov tačan broj još nije utvrđen.

Brod grčke ratne mornarice usidren u Baru

PODGORICA - Brod grčke Ratne mornarice "Ikaria", u okviru godišnje letnje obuke za kadete Podoficirske škole, usidren je u Baru.

Iz talasa u Baru spaseno sedam osoba

​BAR - Sedam lica spašeno je danas iz morskih talasa na barskoj rivijeri, saopšteno je iz crnogorske Uprave pomorske sigurnosti i pogranične policije.

Najčitanije