Bar

Ukradeno zvono sa crkve Svete Nedelje u Baru

BAR - Sa pravoslavne Crkve Svete Nedelje u naselju Ratac u Baru ukradeno je zvono i policija intenzivno traga za počiniocima, potvrdio je Srni paroh barski Jovan Plamenac.

Vjetar čupa stabla u Podgorici i Baru

PODGORICA - Jak vjetar čupa drveće u Baru i Podgorici, gdje je oborena fasada na jednoj stambenoj zgradi, dok je na području Danilovgrada i Zete došlo do prekida u elektrosnabdijevanju.

Policija na protestima u Baru gurala trudnicu, snimak šokirao javnost

Crnogorska policija jutros je privela trudnicu na prosvjedu protiv gradnje vrtića u dvorištu gimnazije u Baru. Žena je sjedila na pločniku i vikala da je trudna i da je ostave na miru ali policija se na to oglušila. Privedeno je ukupno pet ljudi.

Muškarac poginuo na pružnom prelazu u Baru

PODGORICA - Muškarac je poginuo jutros na pružnom prelazu u Baru kada ga je udario voz koji se kretao iz Bara prema Podgorici, rečeno je Srni u Upravi policije Crne Gore.

Arapi žele da kupe Luku Bar

​Predstavnici kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), iza kojih stoji vladajuća kraljevska porodica Al Nahijan, doći će tokom ove sedmice u posjetu predstavnicima Vlade Crne Gore, a sve u vezi sa interesovanjem za privatizaciju Luke Bar, saznaju "Vijesti".

Kako prići djevojci u kafiću?

Koliko puta vam se dogodio da ste u baru uspjeli skupiti hrabrost i prići djevojci koja vam se sviđa, a onda sve krene u krivom smjeru?

Za Engleze Bar je u Albaniji

Na hidrografskim mapama Velike Britanije, Luka Bar je dio Albanije, pa je Sektor za hidrografiju Zavoda za hidrometeorologiju i zeizmologiju Crne Gore najavio da će tražiti ispravku.

Pobjegao iz zatvora pa pokušao da siluje djevojku?

Tridesetdvogodišnji državljanin Srbije D.Đ, koji je pobjegao iz zatvora, uhapšen je u Baru zbog sumnje da je pokušao da siluje osamnaestogodišnju djevojku, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Spriječena planirana likvidacija u Baru

PODGORICA - Crnogorska policija spriječila je danas u Baru planiranu likvidaciju upotrebom improvizovane naprave koja je sadržala oko pola kilograma eksploziva.

Vozio 172 km/h na mjestu gdje je ograničenje 80

BAR - Službenici Uprave policije Crne Gore privremeno su oduzeli vozačku dozvolu i podnijeli prekršajnu prijavu protiv M.V. (24) iz Bara, jer je vozio 172 kilometra na čas, na mjestu gdje je ograničenje 80 kilometara na čas, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Najčitanije