Bar

Požar u marini u Baru, uništen brod ruskog državljanina

BAR - U požaru koji je pod još zvanično nerazjašnjenim okolnostima izbio jutros nešto poslije pet sati u marini u Baru potpuno je uništen ribarski brod u vlasništvu ruskog državljanina i stare drvene barke koje su bile u raspremi na suvom vezu, a njihov tačan broj još nije utvrđen.

Brod grčke ratne mornarice usidren u Baru

PODGORICA - Brod grčke Ratne mornarice "Ikaria", u okviru godišnje letnje obuke za kadete Podoficirske škole, usidren je u Baru.

Iz talasa u Baru spaseno sedam osoba

​BAR - Sedam lica spašeno je danas iz morskih talasa na barskoj rivijeri, saopšteno je iz crnogorske Uprave pomorske sigurnosti i pogranične policije.

Jarac danima "teroriše" po crnogorskom gradu

Neobična scena već danima se odigrava u crnogorskom gradu Baru jer jedan jarac teroriše građane i lomi im automobile.

Srbi najbrojniji gosti u Baru

Na teritoriji opštine Bar trenutno boravi oko 4.000 gostiju iz Srbije, a taj broj će se u narednom periodu još povećati, izjavio je direktor Turističke organizacije Bar Emil Kukalj.

Ukradeno zvono sa crkve Svete Nedelje u Baru

BAR - Sa pravoslavne Crkve Svete Nedelje u naselju Ratac u Baru ukradeno je zvono i policija intenzivno traga za počiniocima, potvrdio je Srni paroh barski Jovan Plamenac.

Vjetar čupa stabla u Podgorici i Baru

PODGORICA - Jak vjetar čupa drveće u Baru i Podgorici, gdje je oborena fasada na jednoj stambenoj zgradi, dok je na području Danilovgrada i Zete došlo do prekida u elektrosnabdijevanju.

Policija na protestima u Baru gurala trudnicu, snimak šokirao javnost

Crnogorska policija jutros je privela trudnicu na prosvjedu protiv gradnje vrtića u dvorištu gimnazije u Baru. Žena je sjedila na pločniku i vikala da je trudna i da je ostave na miru ali policija se na to oglušila. Privedeno je ukupno pet ljudi.

Muškarac poginuo na pružnom prelazu u Baru

PODGORICA - Muškarac je poginuo jutros na pružnom prelazu u Baru kada ga je udario voz koji se kretao iz Bara prema Podgorici, rečeno je Srni u Upravi policije Crne Gore.

Arapi žele da kupe Luku Bar

​Predstavnici kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), iza kojih stoji vladajuća kraljevska porodica Al Nahijan, doći će tokom ove sedmice u posjetu predstavnicima Vlade Crne Gore, a sve u vezi sa interesovanjem za privatizaciju Luke Bar, saznaju "Vijesti".

Najčitanije