Bar

Bukti vatra u Baru: Linija požara duga pet kilometara

PODGORICA - U gašenju požara na lokalitetu Krnjice-Vučedabići u opštini Bar učestvuju lokalna Služba zaštite i spasavanja i avioni Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Tinejdžerka iz Bara ilegalno ušla u Crnu Goru iz Srbije

PODGORICA - Osamnaestogodišnja djevojka iz Bara osumnjičena je da je ilegalno ušla iz Srbije u Crnu Goru da bi izbjegla neku od mjera uvedenih zbog sprečavanja širenja virusa korona, te je protiv nje podnesena krivična prijava.

Luka Bar zaplijenila topove od kompanije iz Libana

Podgorica - Luka Bar zaplijenila je vojnu opremu od kompanije iz Libana koja nije plaćala naknadu za skladištenje, procijenjene vrijednosti od 597.000 evra.

Hapšenja u Nikšiću i Baru

PODGORICA - Crnogorska policija saopštila je da su u neredima u Niškiću i Baru priveli ukupno 14 lica, kao i da je povrijeđeno pet policajaca.

Policija u Baru podnijela krivičnu prijavu protiv sveštenika

PODGORICA - Barska policija podnijela je Osnovnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv sveštenog lica Z.S. (42), kojeg sumnjiči za krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Odbačen krivični postupak protiv Obame, ugašene Trampove nade

PARIZ - Američki ministar pravde Vilijam Bar odbacio je mogućnost pokretanja krivičnog postupka protiv bivšeg predsjednika Baraka Obame i, kako piše pariski Mond, ugasio nade predsjednika Donalda Trampa, koji već nekoliko dana prijeti krivičnim procesom svom prethodniku u Bijeloj kući.

Medicinsko osoblje hirurgije i ginekologije u Baru u izolaciji

PODGORICA - Ljekari i medicinsko osoblje sa Odjeljenja hirurgije i ginekologije bolnice u Baru su u izolaciji nakon što je utvrđeno da je jedan ljekar zaražen virusom korona.

Ljekar iz Bara zaražen koronom, trenutno 82 inficiranih u Crnoj Gori

PODGORICA - U Crnoj Gori virusom korona inficirane su 82 osobe, među kojima je i jedan ljekar iz Bara, saopšteno je večeras iz Instituta za javno zdravlje.

Učiteljica iz Bara dobila uslovni otkaz

BAR - Učiteljica Osnovne škole iz Bara Rada Višnjić, koja je učenicima na času zadala da nacrtaju trobojku, dobila je uslovni otkaz, saopštila je danas direktorka škole "Jugoslavija" Biljana Vukmanović.

Spriječili ga da se zapali pa skočio u more i udario glavom u stijenu

BUDVA - Zoran Kovačević, vlasnik bara Zoff Fish kod plaže Kamenovo u Budvi, polio je benzinom sebe i objekat i probao da se zapali, ali ga je u tome spriječila policija.

Najčitanije