Barbara Bobak

Barbara Bobak progovorila o tajnoj svadbi u Americi

Kako navode mediji, Darko i Barbara su u Las Vegasu izgovorili sudbonosno "da", a sada se pjevačica oglasila i otkrila šta je istina.

Barbara Bobak ponovo potkačila Marinu

Djevojka Darka Lazića, Barbara Bobak, prokomentarisala je stalno medijsko prepucavanje sa bivšom partnerkom pjevača, Marinom Gagić, a ono što je rekla o njoj, sigurno će pokrenuti novu "lavinu".

Lazić: Devojka kaže da će me ostaviti, ako napravim "ružno dijete"

Sve popularniji ljubavni par, pjevač Darko Lazić i njegova djevojka Barbara Bobak u posljednje vrijeme jako su aktivni na društvenim mrežama gdje sa svojim pratiocima dijele zajedničke fotografije i snimke.

Barbara otkriva da li je trudna sa Darkom Lazićem

Pjevačica Barbara Bobak, djevojka pjevača Darka Lazića, zaintrigirala je sve objavom zbog koje su mnogi pomislili da muzički par čeka dijete.

Majka Darka Lazića zbog sina i Barbare van sebe

Darko Lazić i Barabara Bobak jednom objavom na Instagramu izazvali su sumnje da očekuju prinovu, međutim, ova vijest je navodno zabrinula folkerovu majku, koja se još uvijek nije opravila i od šoka da njen sin planira i da pravi treću svadbu, kao i da je Ana Sević poslala izvršitelje zbog duga, dok suđenje sa Marinom tek počinje.

Darko Lazić se oglasio nakon spekulacije da je Barbari u tuči slomio prst

Pjevač Darko Lazić i pjevačica Barbara Bobak oglasili su se nakon navoda da su fizički nasrnuli jedno na drugo, kako se navodi, zbog pjevačice Monike Ivkić.

Bobak: Staklo mi je iseklo vene

Pjevačica Barbara Bobak, djevojka Darka Lazića otkrila je šta se zapravo desilo kada su ona i Darko uslikani u bolnici, potvrdivši prvobitna saznanja - da je imala saobraćajnu nezgodu zbog koje je hospitalizovana.

Darko Lazić se potukao sa djevojkom?

Pjevač Darko Lazić navodno se pobio sa svojom sadašnjom djevojkom Barbarom Bobak na proslavi punoljetstva kćerke Srećka Krečara, pišu mediji.

Darko Lazić o djevojci Barbari: "Neće postojati nikad više druga"

Folk pjevač Darko Lazić sinoć je prvi put gostovao sa djevojkom Barbarom Bobak u jednoj emisiji.

Najčitanije