Bari

Ubijeni lider vladajuće indijske stranke u Kašmiru, njegov otac i brat

Ekstremisti su danas ubili lokalnog lidera indijske vladajuće stranke "Baratija Džanata Parija" (BJP) na spornoj teritoriji Kašmira, saopštila je policija, što bi moglo da poveća tenzije u regionu, navodi Reuters.

Zvezdin tim iz '91. u konkurenciji za najbolji u istoriji

Tim Crvene zvezde iz sezone 1990/1991 nalazi se u konkurenciji za najbolju fudbalsku ekipu u istoriji, u izboru uglednog španskog lista Marka.

Crvena zvezda slavi 75. rođendan

Sportsko društvo Crvena zvezda osnovano je na današnji dan, 4. marta, prije 75 godina.

Traži se adekvatan brod za liniju Bar-Bari

BAR - "Barska plovidba" konstantno pokušava da nađe i kupi adekvatan brod koji bi bio korišćen na liniji Bar - Bari, izjavio je izvršni direktor te firme Tihomir Mirković.

Zvezda se vraća u Bari, Napoli traži "premještaj" domaćinstva?

Italijanski Napoli podnio je zahtjev Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) da utakmice u Ligi šampiona kao domaćin igra u Bariju.

Bari bankrotirao, poslije 110 godina ide među amatere

Italijanski drugoligaš, nekadašnji član Serije A Bari, nije uspio da ispuni finansijske zahtjeve neophodne za igranje u narednoj sezoni Serije B, pa je proglašeno bankrotstvo kluba, koji će morati u amatersku Seriju D.

Od 19. maja ponovo pomorska linija Bar-Bari

BAR - Predstavnici kompanije "Barska plovidba" i hrvatske "Jadrolinije" potpisali su u Rijeci ugovor o međusobnoj saradnji kojim je omogućeno ponovno uspostavljanje pomorske linije Bar-Bari od 19. maja, saopštio je izvršni direktor preduzeća iz Bara Milo Paunović.

Najčitanije