Barselona

Šarunas zahvalio Mitroviću na srpskom: Hajde, majstore, živjeli

Trener Monaka Zvezdan Mitrović počastio je Šarunasa Jasikevičusa poslije utakmice na konferenciji za medije.

Bartomeu o situaciji u Barseloni: Uopšte nije toliko loša

Bivši predsjednik Barselone Žozep Bartomeu rekao je da situacija u klubu uopšte nije toliko loša kao što se predstavlja u javnosti.

Sedam najljepših građevina Antonija Gaudija

Kada je veliki španski arhitekta Antonio Gaudi završio školovanje, jedan od njegovih profesora je rekao: "Ko zna jesmo li ovu diplomu dali ludaku ili geniju. Samo će vrijeme pokazati".

Borković završio sezonu

Srpski automobilista Dušan Borković završio je ovogodišnju sezonu u TCR šampionatu, bez mogućnosti da izveze trke u Barseloni zbog velikog kvara na automobilu.

Pogledajte Gaudijeva djela koja čuvaju magičnu arhitekturu Barselone

Kada je veliki španski arhitekta Antonio Gaudi završio školovanje, jedan od njegovih profesora je rekao: "Ko zna jesmo li ovu diplomu dali luđaku ili geniju. Samo će vrijeme pokazati." Vrijeme je, ipak, pokazalo da je Gaudi veći od Barselone i da se takav talenat jednom rađa.

Fudbaleri Barselone napuštaju Kamp Nou na godinu dana

Fudbaleri Barselone će igrati na drugom stadionu oko godinu dana kada klub počne planiranu modernizaciju stadiona "Kamp Nou".

Kompanija iz Dubaija nudi Barseloni pozajmicu za spas kluba

Neimenovana kompanija iz Dubaija ponudila je fudbalskom klubu Barselona pozajmicu od 1,5 milijardi evra kako bi povratila likvidnost, prenose španski mediji.

Kuman dobija otkaz u Barseloni?

Trener fudbalera Barselone Ronald Kuman uskoro će dobiti otkaz, prenose španski mediji.

Pjanić blizu odlaska iz Barselone

Miralem Pjanić u narednih sedam dana napustit će Barselonu nakon što ga je u tom klubu otpisao trener Ronald Kuman.

Neće Barsu, ali ni Španiju

Talentovani Ilaiš Moriba je fudbaler o kojem se dosta priča ovog ljeta. U pitanju je 18-godišnji igrač koji ne želi da produži ugovor s Barselonom. Iz tog razloga ga je Barsa stavila na transfer listu i zaprijetila da neće dobiti ni minut šanse ove sezone.

Najčitanije