Basket

Basketaši Srbije prvaci Evrope

Reprezentacija Srbije u basketu 3 na 3 postala je šampion Evrope, pošto su u finalu u Debrecinu savladali selekciju Francuske rezultatom 21:18.

Ekipa "Trebinje" pobjednik turnira u basketu

BILEĆA - Ekipa "Trebinje" pobjednik je 15. tradicionalnog turnira u basketu "Bileća 2019" i osvojila pobjednički pehar i novčanu nagradu od 1.000 KM.

Ulični basket od petka do nedjelje u Banjaluci

​Tradicionalna kulturno-sportska manifestacija takmičenje u uličnom basket 21. godinu zaredom održaće se 14. i 15. i 16. juna na platou ispred Narodnog pozorišta RS, na specijalnom basket terenu za igru.

Lebron Džejms najavio, "Svemirski basket" ponovo oživljava

Košarkaška zvijezda Lebron Džejms najavio je putem društvenih mreža da će se naći u nastavku kultnog filma "Svemirski basket" (Space Jam), koji je krajem devedesetih godina prošlog vijeka osvojio publiku širom planete.

Srpski basketaši šampioni Evrope

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 prvi put postala je prvak Evrope, pošto je u finalu prvenstva u Bukureštu pobijedila Letonija 19:18.

Srpski basketaši u finalu EP

Reprezentacija Srbije u basketu 3 na 3 plasirala se danas u finale Evropskog prvenstva u Bukureštu, pošto je u polufinalu pobijedila selekciju Rusije sa 21:13.

Kafe-bar "Delux" najbolji na turniru "3X3 Streetball" u Trnu

Završen je prvi "3X3 Streetball" turnir u uličnoj košarci u naselju Trn, kod Laktaša.

U Trnu 3x3 basket turnir, glavna nagrada 1.000 KM

Održano je prvo takmičarsko veče "3X3 Turnira u uličnoj košarci" u naselju Trn kod Laktaša.

Ulični basket turnir u Drvaru od 25. do 29. jula

Košarkaški klub Borac 1972 iz Drvara organizuje šesti po redu turnir Drvar Streetball 2018. Ulični basket održaće se u periodu od 25. do 29. jula na parkingu ispred hotela “Drvar”.

Ljeto u Hastahani: Prijavite se na street basket turnir Pan 3 na 3

"Ljeto u parku Hastahana" otvorilo je svoja vrata, a u organizaciji glavnog pokrovitelja, kompanije Carlsberg BH, sve one željne dobre zabave i druženja naredna tri mjeseca očekuje mnogo toga.

Najčitanije