Batrovci

Ispod torbi i televizora sakrio više od 280.000 evra

BATROVCI - Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Batrovci u jednoj muškoj torbici pronašli više od 250.000 neprijavljenih evra.

Usred ljeta "tapacirao" jaknu sa više od 70.000 evra

Srpski carinici u saradnji sa policijom, na ulaznoj strani graničnog prelaza Batrovci, u džepovima jakne koju je jedan putnik nosio na sebi pronašli su preko 70.000 neprijavljenih evra.

Dio autoputa od graničnog prelaza Betrovci ka Šidu pušten u saobraćaj

BEOGRAD - Pet kilometara obnovljenog autoputa od graničnog prelaza Batrovci ka Šidu danas je pušteno u saobraćaj.

Kamioni na Batrovcima čekaju 14 sati

BEOGRAD - Teretna vozila na graničniom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije u Hrvatsku čekaju 14 sati.

Holanđani na Batrovcima nisu prijavili 36.000 evra

BEOGRAD - Carinici su na ulaznoj strani graničnog prelaza Batrovci juče pronašli gotovo 36.000 evra sakrivenih iza volana automobila.

Hrvatska policija satima nije puštala srpske autobuse na Bajakovu

BEOGRAD - Hrvatska policija je, nakon višesatnog čekanja putnika iz Srbije, pustila turističke autobuse da pređu granicu na prelazu Batrovci-Bajakovo.

Na Batrovcima teretna vozila čekaju 11 sati

​BEOGRAD - Padavine su prestale, ali vozačima i dalje savjetujemo opreziju vožnju, jer su neke dionice i dalje mokre, pa je samim tim i zaustavni put vozila duži, poručuju iz AMS Srbije.

Carinici u kolima pronašli skrivenih 80.000 evra

​BEOGRAD - Pripadnici Uprave carina pronašli su na izlazu graničnog prelaza Batrovci 80.000 evra skrivenih u automobilu italijanskih registarskih tablica, saopštila je Carina.

Na Batrovcima teretna vozila čekaju 10 sati

​BEOGRAD - Saobraćaj je ove večeri umjerenog intenziteta i odvija se bez zastoja, a moguća je pojava magle i sumaglice na široj teritoriji Srbije, što će uticati na bezbjedno odvijanje saobraćaja, zbog čega iz AMS S savjetuju vozačima maksimalnu opreznost u vožnji uz držanje većeg odstojanja između vozila.

Višečasovna zadržavanja na Batrovcima

BEOGRAD - Na izlaz iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš sa mađarskom vozači čekaju 120 minuta, sa tendencijom porasta, dok su na prelazu Batrovci sa Hrvatskom zadržavanja višečasovna, saopšteno je danas iz Auto-moto saveza Srbije /AMSS/.

Najčitanije