Bazen

Lana Pudar za "Nezavisne": U ponoć ću poželjeti bazen u Mostaru

Kad se u ponoć za Novu godinu kazaljke spoje, poželjeću olimpijski bazen u Mostaru, poručila je Lana Pudar, najbolja plivačica Bosne i Hercegovine svih vremena.

Veliki uspjeh: Lana Pudar osvojila bronzu na SP u malim bazenima

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar osvojila je bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u malim bazenima (25 m) u Abu Dabiju.

Analiza otkrila neočekivano porijeklo čudnih mumija iz kineske pustinje

Naučnike već neko vrijeme zbunjuje porijeklo stotina mumificiranih tijela pronađenih u negostoljubivoj pustinjskoj regiji sjeverozapadne Kine.

Bilećanin uplatio 222 marke za bazen, pa ga nikad nije dobio

BILEĆA- Bilećka policija je identifikovala lice inicijala S.K. iz Zenice koje je u julu ove godine prevarilo Bilećanina LJ. I. za isporučenje bazena sa pokrivačem koji bi koštao 222 marke, ali ga nikada nije isporučio.

"Aquana" počela pretprodaju sezonskih karata

BANJALUKA - U vodenom parku "Aquana" juče je počela pretprodaja sezonskih karata za ljetnju sezonu i građani će do 1. juna imati mogućnost da kupe ulaznice po sniženim cijenama.

Ponovo otvorene teretane i bazeni u Sloveniji

LJUBLJANA - Teretane i bazeni su od danas otvoreni u Sloveniji, nakon nove mjere slovenačke vlade, kojim se dozvoljava i mladim sportistima koji su članovi državnog tima da ponovo treniraju.

Najdublji ronilački bazen na svijetu otvoren u Poljskoj

U Poljskoj, na 40 kilometara od Varšave u gradu Mščonovu otvoren je ronilački bazen dubok 45,5 metara. Bazenski kompleks "Dip spot", ima 8.000 kubika vode, što je 20 puta više od količine vode u običnom bazenu. U kompleksu postoje mnogobrojne imitacije koje podsjećaju na podvodne pećine i ruševine civilizacije Maja.

Institut objavio preporuke za korištenje bazena

Sa ciljem sprečavanja ili smanjenja mogućnosti prenosa virusa SARS-CoV-2, neophodna je primjena preventivnih mjera zbog zaštite zdravlja osoblja i posjetilaca plivačkih bazena.

Pod lupom bazeni i javna kupališta u RS: Uskoro nove preporuke

U Republici Srpskoj virus korona potvrđen je kod još 89 lica od 489 testiranih. Pozitivna vijest je da u protekla 24 časa nije bilo prijavljenih smrtnih slučajeva. Iako su privatna okupljanja, za nadležne, i dalje najveći uzrok prenosa zaraze, pod lupom su sve više i bazeni i javna kupališta za čiji rad su najavljene nove preporuke.

PU Mrkonjić Grad: Policijski inspektor nije tukao radnika bazena

MRKONJIĆ GRAD – Prilikom boravka u Policijskoj stanici Šipovo M.M. iz Šipova nije imao nikakav fizički kontakt sa zamjenikom komandira Đorđem Lekićem, i nakon što je napustio Policijsku stanicu Šipovo nije uputio žalbu Policijskoj upravi Mrkonjić Grad na rad policijskog službenika za navedeni događaj, tvrde iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Najčitanije