Bečići

Mališani otputovali na ljetovanje u Bečiće

DOBOJ - Na ljetovanje u Bečiće iz Doboja je jutros otputovalo 30 djece u okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske", koji realizuje Republički javni fond za dječiju zaštitu.

U Bečiće otputovalo 30 mališana

VIŠEGRAD – Na ljetovanje u Bečiće otputovalo je 30 djece iz Višegrada koja će na moru boraviti 10 dana u okviru programa "Socijalizacija djece Republike Srpske".

Ruskinja se utopila u Bečićima

PODGORICA - Državljanka Rusije, stara 74 godine, utopila se jutros kod plaže Samsara u Bečićima, prenosi Portal RTCG.

Šeranić posjetio djecu koja ljetuju u Bečićima

BEČIĆI - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić posjetio je danas osmu grupu dječaka i djevojčica koji borave na ljetovanju u Bečićima, u okviru projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske – 2019". U okviru ove smjene ljetuje 138 djece iz Milića, Han Pijeska, Pala, Prijedora, Rogatice i Čajniča.

Prijave do 18. marta za ljetovanje u Bečićima

BIJELJINA - Javni fond za dječiju zaštitu objavio je konkurs za ovogodišnje učesnike projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske".

"Ne postoji mjesto koje je imuno na ekstremizam"

BEČIĆI - Suzbijanje nasilnog ekstremizma je jedan od najvećih izazova u regionu zapadnog Balkana, a za njegovo suzbijanje potrebna je koordinacija među svim zemljama u regionu, zaključeno je na Forumu o jačanju otpornosti na ekstremizam na teritoriji zapadnog Balkana u organizaciji američkog Međunarodnog republikanskog instituta uz podršku Stejt departmenta.

Na besplatno ljetovanje u Bečiće otputovalo 25 djece

KOZARSKA DUBICA - Na besplatno ljetovanje u Bečiće otputovalo je 25 djece iz Kozarske Dubice, koja će, u okviru programa socijalizacije djece Republike Srpske, na moru boraviti do 25. avgusta.

Poginule dvije osobe u padu paraglajdera u Bečićima

BUDVA - Četrdesetpetogodišnji Bjelopoljac čiji su inicijali S.D. i dvadesetosmogodišnja Egipćanka M.M. podlegli su povredama nakon što je pao paraglajder u Bečićima, kraj Budve, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Turista prijavio da je vidio ajkulu, policija provjerava

BUDVA - Pripadnici Sektora granične policije provjeravaju prijavu turiste koji tvrdi da je u moru u Bečićima vidio ajkulu.

Poginuo mladić, djevojka teško povrijeđena

PODGORICA - Mladić čiji su inicijali M.V. (25) poginuo je kao pješak u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bečićima kod Budve, a teško je povrijeđena djevojka S.R. (24), oboje iz Srbije

Najčitanije