Beba

Psi upali u porodilište i izgrizli bebu po cijelom tijelu

U Farukabadu, u indijskoj državi Utar Pradeš, psi-lutalice su nasmrt izujedali bebu, koja se rodila nepuna tri sata ranije. Oni su kroz prozor uskočili u operacionu salu, gdje je tek rođena beba ležala potpuno sama i napali je.

"Bebe" dobile prvu ovogodišnju bebu

TREBINJE - Udruženje porodica sa problemom steriliteta "Bebe" iz Trebinja u ovoj godini dobilo je prvu ovogodišnju bebu, dječaka iz Trebinja, čiji su roditelji članovi ovog udruženja.

I dalje se rađa više dječaka

BIJELJINA - U Bijeljini je u 2019. godini u matičnu knjigu rođenih upisano 1.421 dijete, saopšteno je iz Gradske uprave.

Stigla i pametna pelena za bebe

Lumi je pametni senzor kompanije Pampers koji se prikači na pelenu novorođenčeta i šalje vam notifikacije kada se pelena napuni.

Damjan deveto dijete u porodici, darivao ga načelnik

DERVENTA - Načelnik opštine Derventa Milorad Simić darivao je bebu Damjana - prvog Dervenčanina rođenog u 2020. godini, koji je deveto dijete u porodici Đuričić.

Rodila blizance u različitim decenijama

Gilliam iz Indijane je 1. januara 2020. rodila kćerku Joslyn i sina Jaxona, a blizanci su rođeni u dvije različite decenije.

Načelnik Teslića darivao prvorođenu bebu

TESLIĆ - Načelnik opštine Teslić Milan Miličević darivao je danas sa 500 KM djevojčicu Ilmu, prvorođenu bebu u Novoj godini u ovoj opštini.

Oglasio se direktor bolnice u Čakovcu: Prvorođeno dijete jeste romsko

ZAGREB - Nakon što su mediji prenijeli da je bolnica u Čakovcu u Hrvatskoj prikrila da je romsko dijete prvorođeno u ovoj godini, stiglo je izvinjenje direktora bolnice.

Jerinić darovao prvorođenu bebu u ovoj godini u Doboju

DOBOJ - Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić darovao je sa 1.000 KM bebu Katarinu, provorođenu u Novoj godini u ovoj lokalnoj zajednici.

Prva beba rođena u Austriji u 2020. godini ima srpsko porijeklo

SALCBURG - Novogodišnja beba 2020. godine u Austriji je srpskog porijekla i dobila je ime Kalina.

Najčitanije