Beba

U Banjaluci rođeno osam beba

​BANJALUKA - U banjalučkom porodilištu u protekla 24 časa rođeno je osam beba.

Propast "tržišta surogat majki" - sukob u Ukrajini zaustavio trgovinu bebama

KIJEV - Rat u Ukrajini zaustavio je "tržište" takozvanih surogat majki, žena koje za novac rađaju djecu parovima sa Zapada.

Adrijana Lima otkrila pol bebe

Manekenka Adrijana Lima nedavno je otkrila da je u drugom stanju, sada i pol bebe koju čeka sa vjerenikom što je podijelila i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Tužna vijest - Ronaldu i Georgini preminuo sin

Kristijanu Ronaldu, fudbaleru Mančester junajteda, i Georgini Rodrigez, njegovoj supruzi, preminulo je jedno dijete iz blizanačke trudnoće.

Megan Markl dobila pohvale nakon lijepog gesta u Hagu

Megan Markl, supruga britanskog princa Harija, postala je hit na društvenim mrežama nakon lijepog gesta koji je učinila tokom sportskog događaja "Invictus Games" u holandskom Hagu.

Kada se bebe počinju smijati

Bebe se vrlo rano počinju nehotice smiješiti. Možda ste čak uočili osmijeh bebe na nekim od ultrazvučnih slika. Međutim, ti osmjesi nisu svjesni koji odražavaju društveni razvoj. Oni su refleksivni i događaju se dok im se mišići lica trzaju.

Zašto bebe često favorizuju jednog roditelja

Bebama su mame obično na prvom mjestu, a tokom procesa odrastanja i sazrijevanja uzimaju u obzir i ostale članove porodice.

Kako da uspavate bebu za manje od pet minuta

Uspavljivanje bebe može biti izazov za svakog novog roditelja, a održavanje mirnog sna može izgledati kao teška bitka. Međutim, postoje trikovi za spavanje koji su roditelji isprobali i podijelili, pa možda vrijedi isprobati.

Sofija Milošević se pohvalila linijom nekoliko dana poslije porođaja

Manekenka Sofija Milošević porodila se u nedjelju kasno uveče u Madridu i na svijet donijela drugog sina Teodora u vanbračnoj zajednici s Lukom Jovićem.

Tijelo bebe pronađeno na deponiji u Ljubiji, smrt nasilna

PRIJEDOR - Tijelo novorođenčeta pronađeno je na deponiji za odlaganje otpada u Ljubiji, kod Prijedora, a utvrđeno je da se radi o nasilnoj smrti, saopšteno je danas iz policije.

Iz bihaćke bolnice se oglasili povodom smrti majke i bebe: Ljekari dali sve od sebe

BIHAĆ - Direktor Kantonalne bolnice u Bihaću, Hajrudin Havić, oglasio se povodom tragičnog slučaja koji se dogodio u ovoj zdravstvenoj ustanovi, kada su prilikom poroda preminuli 25-godišnja Azra Bećirspahić iz Bosanskog Petrovca i njena beba.

Naučnici otkrili rijetku bebu "duha ajkule" na Novom Zelandu

Novozelandski naučnici otkrili su bebu takozvane "duh ajkule", malo poznate i rijetke riblje vrste koja živi u sjenovitim dubinama okeana.

U Banjaluci rođeno devet beba

​BANJALUKA - U porodilištu Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci u protekla 24 časa rođeno je devet beba.

U Srpskoj rođeno 37 beba

​BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u protekla 24 časa rođeno 37 beba.

U Banjaluci rođeno devet beba

​BANJALUKA - U Banjaluci je u protekla 24 časa rođeno devet beba, saopštilo je banjalučko odjeljenje Bivilne zaštite.

Najčitanije