Beba

Marin Čilić oduševio objavom o prinovi

Marin Čilić raznježio je pratioce objavom o prinovi u porodici.

Budući tata nije mogao sakriti razočarenje kad je doznao pol djeteta

Snimak budućeg oca koji je upravo otkrio pol svog nerođenog djeteta postao je viralan na TikToku. Naime, jedna porodica odlučila je organizovati zabavu otkrivanja pola bebe. Tati je pripala čast da probuši veliki balon u kojem se kriju konfeti čija boja otkriva hoće li njegova partnerka roditi djevojčicu ili dječaka.

Mama rekorderka: Rodila bebu tešku skoro šest kilograma

Beba Emilia je došla na svijet 16. aprila, a doktori su čak pomislili da mama nosi dvije bebe.

"Biontek" očekuje rezultate testova vakcine na bebama do septembra

BERLIN - "Biontek" očekuje da će do septembra dobiti rezultate testova vakcine protiv kovida-19 koji se obavljaju na bebama starosti šest mjeseci, piše magazin "Špigl".

"Novorođenče i dalje u teškom stanju, borimo se"

KRAGUJEVAC - Novorođenče staro osam dana na odjeljenju neonatologije Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu je na intenzivnoj njezi na mehaničkoj ventilaciji i dalje je u teškom stanju, rekla je za TV Prva zmjenica direktora Centra za neonatologiju dr Dragana Savić.

Porodilji donijeli tuđu bebu na dojenje

PODGORICA - Klinički centar Crne Gore pokrenuće disciplinski postupak radi utvrđivanja činjenica i okolnosti koje su dovele da jednoj porodilji u Klinici za ginekologiju i akušerstvo na dojenje bude donesena beba druge porodilje.

Rodila bebu tešku 6,5 kilograma i postala hit

Tiktokerke su pričale svoje impresije sa rođenja velikih beba, a onda je žena po imenu Šans, pokazala sliku sa rođenja sina koji je bio težak oko šest i po kilograma.

Novi detalji otmice majke i bebe u Banjaluci

BANJALUKA - Maloljetna državljanka Srbije R.T. (17), žrtva otmice u Banjaluci, i njena osmomjesečna beba smještene su u Sigurnu kuću za žrtve trgovine ljudima u BiH.

Ljekari tvrde: Rođena prva beba u svijetu s antitijelima

VAŠINGTON - Žena sa juga Floride, koja je primila jednu dozu vakcine protiv virusa korona dok je bila trudna, nedavno se porodila, a njeno dijete je prvi zabilježen slučaj u svijetu bebe rođene s antitijelima na virus korona nakon vakcinacije majke, tvrde dva pedijatra.

Beba ostavljena u kući jedne porodice, traže se roditelji

ZAGREB - U kući jedne zagrebačke porodice ostavljena je beba, a policija traži roditelje.

Najčitanije