Beba

Šestomjesečna beba najmlađa žrtva virusa korona

Šestomjesečna beba preminula je od posljedica virusa korona u američkoj državi Konektikat.

Beba iz BiH zaražena virusom korona

SARAJEVO - Dvije osobe u Širokom Brijegu pozitivne su na virus korona, a jedna od njih je beba rođena prošle godine, potvrđeno je iz opštinskog Štaba civilne zaštite.

Trudnica zaražena virusom korona u Valjevu rodila sina

BEOGRAD - Trudnica iz Valjeva koja je zaražena novim korona virusom porodila se danas u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front".

U Srbiji zaražena sedmomjesečna beba, zabilježen prvi slučaj u Vladi

BEOGRAD - Najmlađi pacijent zaražen virusom korona, koji se liječi u KBC "Dragiša Mišović" je beba stara sedam mjeseci, izjavio je večeras direktor te bolnice prof. dr Vladimir Ðukić i naglasio da je potpuna izolacija jedina prava preventivna mjera zaštite od širenja virusa korona.

Virus korona registrovan kod novorođenčeta

LONDON - Kod jednog novorođenčeta u Velikoj Britaniji registrovano je prisustvo virusa korona i to je najmlađi slučaj infekcije na svijetu, piše list "Sun".

Preminula Beba Selimović, interpretatorka sevdalinki

Jedna od najboljih interpretatorki sevdalinki u BiH Izeta Beba Selimović preminula je jutros u Sarajevu, potvrdila je Feni njena porodica.

Prokulice, pametne glavice koje pomažu u probavi

Hladnoća i niske temperature pomele su s tržnica sve nježnije namirnice i plodove u kojima se uživa tokom toplijih dana.

Užas u Atini: Silovana beba preminula u bolnici

U Dječiju bolnicu "P&A Kirijaku" u Atini danas je primljena jedanaestomesečna sirijska beba sa simptomima encefalitisa i povredama glave. Osim toga, otkriveno je da na tijelu djevojčice ima tragova seksualnog zlostavljanja. Beba, na žalost, nije preživjela, piše Prototema.

U selu Božići se nakon 26 godina začuo bebin plač

Selo Božići kod Fojnice je skoro prazno.

Vranjanka rodila bebu džina

Kada je otišla na posljednji pregled ultrazvukom prije porođaja mladoj Kristini Tasić-Stojanović rekli su da je beba krupna i da ima oko četiri kilograma. Nije je to iznenadilo jer joj je i prvi sin bio krupna beba. Međutim, kada se 29. januara porodila i kada joj je babica saopštila da njena beba ima pet kilograma i 290 grama bila je u blagom šoku.

Najčitanije