Beba

Rođeno duplo više beba od dnevnog prosjeka u Banjaluci

BANJALUKA - Čak 22 bebe su u utorak došle na svijet u gradu na Vrbasu, kada je rođeno 11 djevojčica i 11 dječaka.

Nakon bebe, preminula i porodilja iz Niša

NIŠ - Dvadesetsedmogodišnja porodilja iz doljevačkog sela Orljane, preminula je danas u KC Nišu od posljedica virusa korone.

"Našao" bebu svoje supruge i rekao da ne zna čija je

BEOGRAD - D. T. (49) iz okoline Bogatića uhapšen je zbog sumnje da je novorođenče svoje supruge donio u Dom zdravlja u Bogatiću rekavši da ne zna čije je i ko ga je ostavio u njihovom domaćinstvu.

Povodom "Konferencije beba" poklon-paketi uručeni mladim majkama

BANJALUKA - Poklon-paketi opreme za bebe, kao i 150 kompleta posteljine za krevete za porodilje i bebe uručeni su danas Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS (UKCRS) povodom manifestacije "Konferencija beba".

Dvanaestu godinu zaredom izabrano Predsjedništvo beba u Bijeljini

​BIJELJINA - U Centru za kulturu "Semberija" održana je 12. Konferencija beba na kojoj je izabrano tročlano Predsjedništvo - najmlađa i najstarija beba, kao i beba sa najviše braće i sestara, a gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, osim roditeljima članova Predsjedništva, uručio je prigodne poklone i za dva para blizanaca.

Vodič kroz trudnoću za buduće očeve

Razdoblje trudnoće može biti uzbudljivo ne samo za majke već isto toliko i za očeve, stoga je važno da znate šta se sve događa tokom trudnoće kako biste bili spremni na dolazak bebe, ali i pružili podršku ljepšoj polovici tokom fizičkih i emocionalnih promjena.

Poziv za prijavljivanje za ovogodišnje Predsjedništvo beba u Bijeljini

BIJELJINA - Manifestacija "Konferencija beba" Grada Bijeljina ove godine će, zbog aktuelne epidemiološke situacije, biti organizovana u skladu s preporukama nadležnih organa.

Silikonske lutke koje izgledaju kao prave bebe

Novi svjetski bizarni hit su silikonske bebe kojom upravljaju minijaturni motori, a počinje da se pokreće sama od sebe jednostavnim pritiskom na leđa.

Zlatni retriveri čuvaju bebu kao da je njihova

Kono i Kylie su dva zlatna retrivera koji su na Instagramu itekako poznati. Prati ih 158 hiljada ljudi, a u njihovu porodicu nedavno je stigla prinova, zbog čega im je popularnost dodatno narasla. Naime, ova dva psa su bebu prihvatili kao da je njihova.

Ana Ivanović uzburkala javnost fotografijom

Ana Ivanović odmara s porodicom, a ovog četvrtka je na društvenim mrežama objavila fotografiju poslije koje su se svi zamislili.

Najčitanije