Beba

Puštanje bebe da plače protivno roditeljskom instinktu

Kada beba plače roditeljima srce počne ubrzano raditi, povisi se pritisak, znoje se dlanovi i steže se želudac, odnosno - aktiviraju nam se instinkti i imamo potrebu zadovoljiti bebine potrebe. Baš zato je tako teško ostaviti bebu da plače jer to ide protiv roditeljskih nagona koji nam pomažu da joj osiguramo ono što joj je potrebno.

Bebe surogat majki zbog korone mjesecima u Rusiji, neke su i nestale

Ruske vlasti u utorak su objavile da razmatraju organizovanje humanitarnog leta kako bi, zbog situacije s virusom korona, evakuisale bebe koje su rodile surogat majke, jer ih zbog zatvorenih granica njihovi strani roditelji ne mogu preuzeti.

Luka Jović postao otac

Manekenka Sofija Milošević porodila se danas u Madridu, a ponosni otac Luka Jović podijelio je sa svima srećne vijesti.

Bejbi bum u Banjaluci, za 24 časa rođena 21 beba

U porodilištu Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjaluci u protekla 24 časa rođena je 21 beba, što je gotovo duplo više od dnevnog prosjeka.

Tragedija u Lukavcu: Preminule trudnica i beba

LUKAVAC - U Lukavcu je sinoć prijavljeno da je preminula trudnica (22), a ubrzo po rođenju preminula je i beba, prenosi portal Sodalive.

Savjeti za pranje bebine odjeće

Život novog roditelja može biti veoma uzbudljiv. Bebin raspored je predvidiv: hranjenje, spavanje, stalno mijenjanje pelena i da, beskonačno puno garderobice.

Poznat identitet porodice stradale u udesu kod Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - U udesu u Čađavici, kod Mrkonjić Grada, danas su poginuli Emir Temimović, njegova supruga Ramajana i njihova četvoromjesečna beba.

Rodila influenserka koja je tvrdila da je trudna sa desetogodišnjakom

Ruska influenserka Darija Sudnišnikova rodila je kćerku sa samo 13 godina. Ona je tvrdila da joj je dokete napravio dkečko Ivan (10), međutim, ispostavilo se da je istina potpuno drugačija.

Detalji pronalaska bebe u Živinicama: Mislili smo da nam se priviđa

U mjesti Ciljuge kod Živinica, juče ujutro je pronađeno novorođenče, kako se predpsotavlja, ne starije od jednog dana.

Beba pronađena u torbi, policija traga za roditeljima

ŽIVINICE - Novorođenče muškog pola jutros je pronađeno u torbi u Živinicama, a policija traga za roditeljima koji su ga ostavili.

Najčitanije