Beba

Beba pronađena u kontejneru ima novu porodicu

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Ðorđević posjetio je bebu, koja je prije nepunih mjesec dana ostavljena odmah po rođenju u kontejneru u Žarkovu, a koja je sada smještena u hraniteljsku porodicu i kako kaže u dobrom je stanju i živi u dobrim uslovima.

Bebu "dojili" osam mjeseci kafom

Siromašni roditelji iz Indonezije već osam mjeseci "doje" bebu kafom umjesto mlijekom jer ne mogu da ga priušte. Djevojčica ima 14 mjeseci i svakog dana popije oko litar i po napitka.

Jednogodišnja beba pojela džoint pa završila u bolnici

Jednoipogodišnja beba čija je majka Srpkinja (31), a otac Egipćanin (38) završila je u milanskoj bolnici ’’Vittore Buzzi’’ gdje su ljekari nakon detaljnih pretraga utvrdili da je bebina krv pozitivna na kanabis.

U Prištini rođena beba sa dva pola, druga ove godine

PRIŠTINA - Ljekari Odjeljenja za ginekologiju prištinske klinike suočili su se ovih dana sa izuzetno retkom pojavom, rođenjem bebe sa dva pola, javo je prištinski portal Front online.

Bebe plešu u maminom stomaku, a evo i dokaza

Američka fotografkinja Daniel Sapienca često bilježi posebne trenutke roditeljstva, o čemu svjedoči veliki broj fotografija koje se nalaze na njenom Instagram profilu.

Majku koja je ostavila bebu u kontejneru otkrio račun iz prodavnice

BEOGRAD - Račun iz prodavnice koji se nalazio u kesi u koju je Mirjana G. stavila svoju tek rođenu bebu i potom je ostavila u kontejneru, bio je ključni trag koji je policiju odveo do majke deteta, nezvanično saznaje "Blic".

Žena koja je ostavila bebu u kontejneru danas iznosi odbranu

BEOGRAD - U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas će biti saslušana 33-godišnja G.M, koja je osumnjičena da je u ponedjeljak ostavila tek rođenu bebu u kontejneru u beogradskom naselju Žarkovo.

Dječak ostavljen u kontejneru u Žarkovu dobro, nema povreda

BEOGRAD - Tek rođena beba, muško novorođenče, koje je jutros ostavljeno u blizini žarkovačkog groblja, dobrog je zdravstvenog stanja, sa urednom krvnom slikom i bez povreda, rekao je direktor Tiršove Siniša Dučić.

Beba ostavljena u blizni groblja u Žarkovu

BEOGRAD - U beogradskom naselju Žarkovu, u blizini groblja, pronađena je ostavljena beba, prenose beogradski mediji.

Spasio bebu koju je pijani otac htio da baci sa terase

Jedan hrabri policajac u ruskom gradu Saransk spasio je život petomjesečnoj bebi koju je pijani otac htio da baci sa terase.

Najčitanije