Beba

Vještačka inteligencija otkriva značenje plača beba

​Bebin plač zahtijeva pažnju, ali zabrinutim je roditeljima često teško razumjeti u čemu je tačno problem. Grupa američkih naučnika razvila je sistem vještačke inteligencije koji može razlikovati kada je plač uzrokovan glađu, kada željom za fizičkim kontaktom, a kada je povezan s bolestima.

Stefana Vukotić najmlađa beba na Konferenciji

VLASENICA - Na "Konferenciji beba" u Vlasenici večeras je izabrano tročlano predsjedništvo koje čine najmlađa beba Stefana Vukotić, najstarija beba Viktorija Vučinović, te beba sa najviše braće i sestara Ivana Ostojić.

Nakon devet godina braka stigle trojke u porodicu Marković

​MILIĆI - Prve trojke u ovoj godini u Republici Srpskoj rodila je Milićanka Borka Marković, profesor razredne nastave u Osnovnoj školi "Aleksa Jakšić" u Milićima.

Preminula beba izbodene trudnice

LONDON - Beba izbodene trudnice, koja je spasena nakon što je majka izbodena, preminula je u bolnici, saopštila je londonska policija.

"Konferencija beba" u Banjaluci okupila veliki broj mališana

BANJALUKA- "Konferencija beba" održana večeras u parku "Petar Kočić" okupila je veliki broj mališana, a među njima za najmlađu bebu i ujedno predsjednika tročlanog predsjedništva "Konferencije beba" proglašen je Konstantin Grahovac.

Horor u bečkom parku: Mrtvu bebu pronašli u kesi

BEČ - Tinejdžeri su u parku u bečkoj opštini Favoriten iza jedne drvene ograde u Valdmiler parku pronašli krvavu kesu, a kada su je otvorili ostali su u šoku.

Večeras "Konferencija beba"

BANJALUKA - U Banjaluci će večeras biti održana "Konferencija beba", čiji je osnovni cilj da promoviše porodicu i istinske porodične vrijednosti, kao i da ukaže na značaj rađanja, saopšteno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Za srijedu odgođena "Konferencija beba" u Banjaluci

BANJALUKA - Za danas planirana centralna manifestacija "Konferencija beba" odgođena je za srijedu, 26. juna, zbog najavljenih vremenskih neprilika, saopšteno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Kamera snimila ženu kako ostavlja novorođenče u kontejner

Dvadesetdevetogodišnja žena sa Tajlanda ostavila je novorođenče u kontejneru i odvezla se dalje s motociklom.

Žena optužena da je svoju bebu predozirala heroinom i kokainom

Njujorčanka iz Bronksa Dajra Santana Gontales uhapšena je zbog ubistva svog jednogodišnjeg sina, pet mjeseci nakon što je on pronađen mrtav u porodičnom stanu u kome su ona i njen suprug pakovali heroin, kokain i fentanil.

Najčitanije