Beba

Ima 37 godina i trudna je svake godine - čeka 12. dijete

Trideset sedmogodišnja Kortni Rodžers je srećna mama koja očekuje svoje 12. dijete. Trudna je svake godine otkad se udala za pastira Krisa 2008. godine.

Beba preminula od virusa korona u Tiršovoj u Beogradu

BEOGRAD - Jedna beba preminula je od posljedica zaraze virusom korona na Dečijoj klinici Tiršova u Beogradu.

Plan da što više roda slijeće u Banjaluku

BANJALUKA - Prirodni priraštaj u Banjaluci je negativan te je, u skladu s tim, grad počeo sa pripremama aktivnosti na formiranju radnog tijela, odnosno tima koji će biti zadužen za kreiranje strategije demografskog razvoja grada, potvrdili su za "Nezavisne" iz Gradske uprave Banjaluka.

Marija Petronijević objasnila zašto joj sin još nema ime

Glumica Marija Petronijević (34) porodila se 28. oktobra i na svijet je donijela dječaka, a sada je progovorila o majčinskoj ulozi ali i zašto njen sin još uvijek nema ime.

Dječak iz Amerike postavio rekord - on je najranije rođena beba

MONTGOMERI - Dječak iz Alabame, koji je rođen poslije samo 21 sedmice, postavio je svjetski rekord kao najranije rođena beba koja je uspjela da preživi.

Očuh osumnjičen da je bebi polomio ruke i noge, odveli je doktoru drugi dan

BEOGRAD - Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je prtitvor do 30 dana Rašidu B. iz Beograda, koji se sumnjiči da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao bebu svoje vanbračne supruge.

Bojana Ristivojević otkrila ime kćerke

Bojana Ristivojević otkrila je ime kćerke, tačno mjesec dana nakon što se porodila.

Porodila se Bojana Ordinačev

Zvijezda serije "Istine i Laži", glumica Bojana Ordinačev (41) porodila se i na svijet donijela dječaka.

Žena ispustila bebu da spasi čašu šampanjca

Nepoznata žena iz SAD bila je na kauču i igrala se s bebom, a ispred nje bio je sto i čaša šampanjca. Znatiželjna beba pokušala je da dohvati čašu, a baka se našla u situaciji gdje je morala da bira koga, odnosno šta će spasiti - bebu ili alkohol.

Preminula porodilja iz Kraljeva, beba na respiratoru

BEOGRAD - Porodilja (36) iz Kraljeva, koja je u ponedjeljak transportovana u Klinički centar u Kragujevcu preminula je jutros oko četiri, potvrdio je Tanjugu v.d. direktora Kliničkog centra Kragujevac Slobodan Milisavljević.

Najčitanije