Bebe

U Srpskoj u protekla 24 časa rođene 32 bebe

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođene su 32 bebe.

Šta čuju bebe u inkubatoru - da li je buka jača od usisivača

Bebe koje su prijevremeno rođene su u inkubatorima, a tamo su izložene visokom stepenu buke. U nekim slučajevima to može imati i posljedice po zdravlje.

Bejbi-bum u Srpskoj: U jednom danu rođena 41 beba

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u jednom danu rođena je 41 beba, a u Banjaluci najviše do sada od početka godine, čak 22. Njih već četdeset godina dočekuje Gordana Bednaš, babica iz Klinike za akušerstvo na UKC. Kaže da posla kao prethodnog dana dugo nije imala, ali joj ništa nije teško kada zna zbog koga i čega radi.

UKC RS: Ove godine rođeno 1.629 beba, od toga 34 blizanaca i jedne trojke

BANJALUKA - Od početka godine u porodilištu Klinike za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjaluci rođeno je 1.629 beba, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Bejbi-bum u Republici Srpskoj, rođene 32 bebe

Republika Srpska od danas je bogatija za 32 bebe.

Još jedna uspješna evakuacija, Vasilije i Irina prevezeni u Beograd

TREBINJE - Dvije bebe iz Trebinja, Vasilije i Irina Krulj, koje su rođene prije vremena u Podgorici, prevezene su danas helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske na Institut za neonatalogiju u Beogradu.

Osigurajte bebi udobnost i zaštitite je tokom ljetnih dana

Došli su ljetni mjeseci, a s njima i nesnosne vrućine. Temperature iznad 30 stepeni teško podnose kako odrasli, tako i bebe. Odrasli će naći načine da se rashlade, ali kada su bebe u pitanju, treba obratiti posebnu pažnju, te stvoriti uslove kako bi im bilo što ugodnije i udobnije tokom toplih dana.

Povodom "Konferencije beba" poklon-paketi uručeni mladim majkama

BANJALUKA - Poklon-paketi opreme za bebe, kao i 150 kompleta posteljine za krevete za porodilje i bebe uručeni su danas Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS (UKCRS) povodom manifestacije "Konferencija beba".

Pokoni za bebe u Prijedoru

PRIJEDOR- Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković organizovao je danas prijem za majke beba rođenih 16. maja, na Dan grada, i 7. jun, na slavu grada - Duhove.

Od početka godine u Banjaluci rođeno 1.305 beba, 29 blizanaca

Od početka godine do danas u porodilištu Klinike za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjaluci rođeno je 1.305 beba, rečeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Najčitanije