Bebe

Za tri dana u Srpskoj rođeno 113 beba

BANJALUKA - Za 72 časa u porodilištima u Republici Srpskoj rođeno je 113 beba.

Olakšajte svojoj bebi vrele ljetne dane

Kod beba i male djece tokom visokih ljetnih vrućina potreban je poseban oprez. Djeca se brže pregriju i dehidriraju od odraslih osoba i potrebna im je dodatna zaštita od sunca.

Za svaku bebu 1.000 KM

BERKOVIĆI - Načelnik opštine Berkovići Nenad Abramović rekao je da opština od prošle godine sa 1.000 KM nagrađuje svako novorođeno dijete u ovoj lokalnoj zajednici.

Kućni ljubimci veoma dobro utiču na bebino zdravlje

Ukoliko se dvoumite da li da nabavite kućnog ljubimca ili ukoliko ga već imate, a strahujete kako će to izgledati kada na svijet dođe beba - imamo lijepe vijesti za vas.

Pokloni za dvije bebe rođene na Vidovdan

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković danas je u prijedorskom porodilištu uručio prigodne poklone za dvije bebe, koje su rođene na Vidovdan.

Lijepo je imati punu kuću smijeha i ljubavi

TREBINJE - Predsjednik tročlanog predsjedništva "Konferencije beba" u Trebinju je beba Marija Nikolić, najmlađa prijavljena beba na konferenciji, a s njom će predsjedavati i Todora Ćaćić, najstarija beba, i Nikola Milojević, beba s najviše braće i sestara, tri brata i tri sestre.

Bejbi bum u Srpskoj, rođeno 35 beba

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 35 beba.

Za pet mjeseci u cijeloj Srpskoj rođene 2.872 bebe

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u proteklih pet mjeseci rođeno 2.872 djece, što su 53 bebe manje nego u istom periodu lani, rečeno je Srni u Javnom fondu za dječiju zaštitu.

Na svijet došle prve šestorke u Poljskoj

Jedna 29-godišnja žena rodila je danas u Poljskoj šestorke, što je prvi takav slučaj u zemlji.

Olimpija posvećena brizi za prijevremeno rođene bebe

Prepoznavši potrebu jedne od najranjivijih društvenih skupina u Bosni i Hercegovini, Coca-Cola je sa svojom prirodnom izvorskom vodom Olimpija pokrenula projekt Podržimo život beba rođenih prije 37. sedmice, tokom kojeg će u saradnji s partnerima omogućiti kupovinu medicinskih aparata i opreme za njegu prijevremeno rođenih beba.

Najčitanije