Bebe

U splitskoj bolnici zamijenili bebe, roditelji sahranili tuđe dijete

SPLIT - Nevjerovatan slučaj zamjene identiteta dvije žene u Splitu, zbog čega je jedna sahranjena u Grudama pod tuđim imenom i moraće da ekshumirana pa prebačena nazad u Hrvatsku i sahranjena drugi put, ovaj put pod pravim imenom u Seget Vranjici kraj Trogira, nije ni prvi ni drugi takav slučaj u splitskom KBC-u, piše 24sata.hr.

Televizijski toranj do čijeg vrha pužu bebe

Televizijski toranj Žižkov u istoimenoj četvrti u Pragu građen je od 1985. do 1992. godine, a izvor je brojnih neslaganja. Dok ga jedni smatraju izvrsnim primjerom moderne arhitekture, drugi ga nazivaju ruglom češkog glavnog grada.

Privatna klinika prodavala bebe

Ukrajinska policija izvršila je pretres u jednoj privatnoj klinici koja navodno "prodaje bebe u Kinu". Iako su osumnjičeni optuženi za "trgovinu ljudima", surogat majčinstvo je legalno sivo područje u Ukrajini.

Za 24 časa u Srpskoj rođeno 46 beba

​U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 46 beba.

Stefanović: Utvrditi istinu o bebama nestalim iz porodilišta

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je cilj donošenja zakona o nestalim bebama (koje su nestale iz porodilišta prije 30 do 40 godina) da se utvrdi istina, te najavio da će biti podnesene krivične prijave ako istraga pokaže da je neko dijete nestalo iz porodilišta, čime je počinjeno krivično djelo.

Za novorođenu djecu na poljoprivrednim gazdinstvima po 500 KM

BANJALUKA - Za svako novorođeno dijete na poljoprivrednim gazdinstvima u Republici Srpskoj biće dodijeljeno 500 KM u okviru najnovije mjere Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske, radi doprinosa nastojanjima Vlade i ostalih institucija da poprave demografsku sliku.

Uhapšena medicinska sestra, bebama davala morfijum

BERLIN - Njemačka policija uhapsila je medicinsku sestru Univerzitetske bolnice u Ulmu zbog sumnje da je davala morfijum bebama.

Sofija i Aleksej najčešća imena za bebe u 2019.

Ime koje dobijemo po rođenju predstavlja naš identitet, a roditelji svojoj djeci žele dati lijepo i simbolično ime koje će ih pratiti kroz cijeli život.

Roditelji četvorki: Pelene mijenjaju 30 puta dnevno, prave 24 flašice

Bebe Kvin, Indi, Hadson i Moli djeca su Kendal i Džošua Mekdonalda s Novog Zelanda. Bebe kroz dan popiju i do 24 flašice mlijeka, a roditelji im pelene promijene i do 30 puta.

Rogatica daje 500 KM za svako novorođeno dijete

ROGATICA - Skupština opštine Rogatica usvojila je odluku o stimulisanju nataliteta za 2020. godinu, prema kojoj će za svako dijete rođeno u narednoj godini roditeljima biti isplaćena jednokratna novčana pomoć od 500 KM.

Najčitanije