Beldoks

Beldoks na sedam lokacija od 3. do 10. septembra

Trinaesto izdanje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldoks biće održano od 3. do 10. septembra u Beogradu na sedam lokacija - u Amfiteatru ispred Muzeja Jugoslavije, Letnjoj sceni na Kalemegdanu (iza Galerije Prirodnjačkog muzeja), na terasi Art bioskopa Kolarac, u dvorani Art bioskopa Kolarac, Muzeju savremene umetnosti Beograd, Jugoslovenskoj kinoteci i Bioskopu Balkan.

Festival dokumentarnog filma Beldoks odložen za septembar

Usled situacije izazvane epidemijom virusa COVID-19, trinaesto izdanje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma BELDOCS, koje je trebalo da se održi od 8. do 15. maja u Beogradu, biće odloženo za septembar ove godine, a tačni datumi održavanja festivala, kao i lokacije, biće naknadno objavljeni.

Na "Beldoksu" filmovi o Mladiću, Gorbačovu, logoru Mathauzen

U Beogradu će od 8. do 15. maja biti održan Međunarodni festival dokumentarnog filma "Beldoks", koji će obuhvatiti više od sto premijera savremenog dokumentarnog filma, među kojima su filmovi o suđenju generalu Ratku Mladiću, kao i ostvarenje o Mihailu Gorbačovu, najavili su organizatori na konferenciji za novinare u Beogradu.

Američki reditelj Ejbel Ferara otvorio Beldoks

BEOGRAD - Slavni američki reditelj Ejbel Ferara otvorio je večeras međunarodni festival dokumentarnog filma "Beldoks" u beogradskom Sava centru.

Ejbel Ferara gost festvala Beldoks

Američki reditelj Ejbel Ferara biće gost "Beldoks" festivala na kome će biti prikazan njegov dokumentarac "Trg Vitorio", najavili su organizatori.

Ćićolina: Političarima vlast draža od zgodnih žena

BEOGRAD - Političari svuda u svijetu mnogo više vole da vladaju nego da vode ljubav sa zgodnim ženama, kazala je danas Ilona Štaler, nekadašnja italijanska porno zvijezda.

Najčitanije