Bema

Srednjoškolci na praksi u fabrici obuće "Bema"

BANJALUKA - Učenici banjalučke Škole učenika u privredi, smjer tehničar modelar obuće, pokazali su veliko interesovanje i volju za sticanje znanja tokom prakse koju obavljaju u fabrici obuće "Bema", rekao je Srni tehnički direktor ove firme Marinko Umičević.

Medicinskom fakultetu donirano 60 ortopedskih papuča

BANJALUKA - Tehnički direktor Fabrike obuće "Bema" iz Banjaluke Marinko Umičević donirao je danas Medicinskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci 60 pari ortopedskih papuča-klompi za potrebe ljekara i medicinskih sestara Dentalne klinike.

Umičević: Budućim obućarima nudimo knjige, obuću i prevoz

BANJALUKA - Ove godine prvi put smo dobili mogućnost da upišemo jedno odjeljenje obućara modelara, tehničara, čije školovanje će trajati četiri godine. “Bema” im garantuje zaposlenje, da će im kupiti knjige i obuću, te plati mjesečnu kartu, ukoliko putuju, rekao je za ATV Marinko Umičević, tehnički direktor fabrike obuće “Bema”.

"Bema" sponzor kuglašima Borca

Fabrika obuće "Bema" i Kuglaški klub Borac danas su potpisali sponzorski ugovor vrijedan 5.000 KM na godišnjem nivou.

Bemi 100 hiljada maraka za zapošljavanje

BANJALUKA - Predsjednik Skupštine opštine Mrkonjić Grad Milenko Milekić potpisao je danas sa tehničkim direktorom Fabrike obuće “Bema” Marinkom Umićevićem ugovor o dodjeli 100.000 KM bespovratnih sredstava za zapošljavanje 40 radnika u fabrici “Bema” u ovoj opštini.

"Bema" - Ako znamo za druge, možemo praviti i za sebe

BANJALUKA - Ako znamo proizvoditi obuću za ugledne kuće sa Zapada, ne vidimo razlog da je ne počnemo praviti i za sebe, a zatim je ponuditi i stranom tržištu.

Prodaja polovnih knjiga u "Bemi"

BANJALUKA - Radnički restoran Tvornice obuće "Bema" biće otvoren za sve koji su zainteresovani da prodaju i kupuju polovne knjige 27. avgusta od devet do 16 časova.

"Bema" i dalje uz Borac

Fabrika obuće "Bema" iz Banjaluke i u narednoj sezoni biće jedan od najznačajnijih sponzora Rukometnog kluba Borac m:tel.

Najčitanije