Benjamin Netanjahu

Netanjahu i porodica napustili rezidenciju u Jerusalimu

JERUSALIM - Benjamin Netanjahu i njegova porodica napustili su danas zvaničnu rezidenciju izraelskog premijera, gotovo mjesec dana nakon što je dugogodišnji lider smijenjen sa funkcije pošto je formirana nova vlada.

Netanjahu napušta rezidenciju do 10. jula

JERUSALIM - Lider izraelske opozicije Benjamin Netanjahu i njegova porodica napustiće zvaničnu rezidenciju premijera najkasnije do 10. jula, saopštio je danas novi premijer Naftali Benet.

Netenjahu: Rizikovaću da podignem tenzije sa SAD

TEL AVIV - Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da će rizikovati da podigne tenzije u odnosima s Vašingtonom ukoliko to bude potrebno da bi se onesposobile iranske nuklearne mogućnosti.

Netanjahu zahvalio Dodiku: Duboko cijenimo čin solidarnosti

TEL AVIV - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu zahvalio je predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku na nedvosmislenoj podršci Izraelu izraženoj postavljenjem izraelske zastave na Palati Republike u Banjaluci.

Netanjahu: Palestinski militanti dobili neočekivane udarce

TEL AVIV - Premijer Izraela Benjamin Netanjahu je danas rekao da su "palestinski militanti dobili neočekivane udarce" tokom devetodnevnog oružanog izraelskog bombardovanja Pojasa Gaze.

Netanjahu zahvalio BiH na podršci Izraelu, Džaferović reagovao

Benjamin Netanjahu, premijer Izraela, na društvenim mrežama zahvalio je državama na podršci Izraelu u vezi sa sukobima s Hamasom, a među zastavama koje je postavio našla se i zastava Bosne i Hercegovine.

Netanjahu: Militanti će platiti visoku cijenu

JERUSALIM - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu rekao je danas da će militanti iz Pojasa Gaze "platiti veoma visoku cijenu" zbog raketnih napada.

Iznenađenje u Izraelu: Da li je pozicija Netanjahua ugrožena?

Iako su jučerašnji rezultati izbora u Izraelu ukazivali na to da će Benjamin Netanjahu i njegova stranka Likud ostvariti još jednu pobjedu, posljednja brojanja pokazuju kako bi Netanjahu, na iznenađenje mnogih, mogao ostati bez vlasti u Izraelu.

Izrael poklanja vakcine u zamjenu za normalizaciju odnosa?

TEL AVIV - Izrael je poklonio ograničenu količinu vakcina protiv virusa korona palestinskim vlastima i pojedinim zemljama, saopštio je danas kabinet premijera Benjamina Netanjahua.

Izraelski poslanici napravili korak ka raspisivanju novih izbora

JERUSALIM - Poslanici u Izraelu donijeli su prelimarni prijedlog o raspuštanju parlamenta koji bi, ukoliko bi bio usvojen, doveo do raspisivanja novih izbora, četvrtih po redu u posljednje dvije godine.

Najčitanije