Benjamin Netanjahu

Netanjahu dobio veliku većinu za ostanak na čelu Likuda

TEL AVIV - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu dobio je veliku većinu prilikom glasanja za ostanak na čelu stranke Likud, saopštila je ta stranka danas, a uoči opštih izbora u martu.

Izraelski mediji: Kneset se raspušta, izbori 2. marta

TEL AVIV - Izbori u Izraelu mogli bi da budu održani 2. marta ukoliko do srijede bude raspušten parlament, objavio je danas izraelski "Harec".

Netanjahu se odrekao mandata za formiranje vlade

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu obavijestio je izraelskog predsjednika Ruvena Rivlina da se odriče mandata za formiranje vlade.

Netanjahu ponovo dobio mandat za formiranje vlade

JERUSALIM - Predsjednik Izraela Ruven Rivlin ponovo je danas dao mandat premijeru Benjaminu Netanjahuu da formira novu vladu.

Netanjahu: Iran stoji iza napada na naftna postrojenja Aramko

JERUSALIM - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu je izjavio da Iran stoji iza napada na naftna postrojenja Saudijske Arabije.

Netanjahu pozvao glavnog rivala Genca u koaliciju

TEL AVIV - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu je izjavio da nema šanse da će moći da formira desno orijentisanu vladu poslije izbora i pozvao svog glavnog rivala, centristu Benija Ganca, da mu se pridruži u širokoj koliciji.

Tramp i Netanjahu prave vojni sporazum?

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp razgovarao je danas sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom o mogućem vojnom sporazumu između dvije zemlje.

Skandal u Kijevu: Netanjahuova supruga bacila hljeb

KIJEV - U Kijevu su premijera Izraela Benjamina Netanjahua i njegovu suprugu Saru dočekale tri djevojke u tradicionalnom ukrajinskoj odjeći sa hljebom i solju.

Netanijahu prijeti Iranu zbog kršenja nuklearnog sporazuma

TEL AVIV - Izraelski premijer Benjamin Netanijahu zaprijetio je danas Iranu, nakon što je Teheran objelodanio da je premašio granicu obogaćivanja uranijuma, ustanovljenu sporazumom sa svjetskim silama 2015. godine.

Naselje na Golanskoj visoravni dobija naziv po Trampu

TEL AVIV - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da će jedno naselje na Golanskoj visoravni nazvati po Donaldu Trampu, u znak zahvalnosti za odluku američkog predsjednika da prizna ovaj region kao izraelsku teritoriju.

Najčitanije