Benjamin Netanjahu

Netanjahu: Beograd i Priština otvaraju ambasade u Jerusalimu

JERUSALIM - Izrael i samoproglašeno Kosovo saglasili su se da uspostave diplomatske odnose a Priština će, uz Srbiju da otvori Ambasadu u Izraelu, rekao je danas premijer Benjamin Netanjahu.

Haos u Jerusalimu, ispred suda pristalice i protivnici premijera

JERUSALIM - Suđenje Benjaminu Netanjahuu, premijeru Izraela za korupciju počinje danas u Jerusalimu.

Pompeo nosi Izraelu blagoslov SAD za aneksiju?

VAŠINGTON - Američki državni sekretar Majk Pompeo stigao je u posjetu Izraelu koja će se po najavi Stejt departmenta fokusirati na epidemiju virusa korona i pitanje Irana u kontekstu regionalne bezbjednosti, ali će na agendi, ocjenjuje Forin polisi, biti mnogo važnija pitanja.

Netanjahu produžava samoizolaciju za šest dana

TEL AVIV - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu (70) produžiće samoizolaciju za šest dana, nakon što je objavljeno da je ministar zdravlja Jakov Licman obolio od novog korona virusa, a u skladu sa preporukama ljekara, saopštio je danas njegov kabinet.

Netanjahu će biti smješten u karantin

JERUSALIM - Premijer Izraela Benjamin Netanjahu biće smješten u karantin, nakon što je njegov savjetnik za ultraortodoksna pitanja Rivka Paluh bila pozitivna na testu za virus korona, piše AP, pozivajući se na saopštenje iz kabineta izraelskog premijera.

Netanjahuova savjetnica pozitivna na virus korona

TEL AVIV - Savjetnica izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, s kojom se premijer sastao u četvrtak, pozitivna je na virus korona, saopštili su danas izraelski zvaničnici.

Netanjahu prestao da se rukuje zbog virusa

JERUSALIM - Premijer Izraela Benjamin Netanjahu prestao je da se rukuje tokom izborne kampanje, što se smatra signalom da raste zabrinutost među izraelskim zvaničnicima od izbijanja epidemije virusa korona.

Netanjahu: Ne znamo ništa o napadu na Siriju, možda je Belgija

TEL AVIV - Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da ništa ne zna o napadu na Siriju koji se dogodio sinoć, prenijeli su izraelski mediji.

Netanjahu: Izrael već pravi mape za aneksiju Zapadne obale

JERUSALIM - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je da je Izrael počeo da pravi mape dijelova Zapadne obale koje planira da pripoji.

Netanjahu: Trampov plan izuzetan

VAŠINGTON - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu pozdravio je mirovni plan američkog predsjednika Donalda Trampa kao "izuzetan" i da predstavlja "realan put ka trajnom miru".

Najčitanije