Bentley

Bentley restaurirao model Corniche uništen u Drugom svjetskom ratu

Kompanija Bentley je restaurirala svoj model Corniche koji je bio uništen tokom Drugog svjetskog rata.

Bentley Flying Spur debitirao s W12 motorom

Čista definicija aristokratskog luksuza, Bentley Flying Spur, stigao je u novom izdanju, s većim gabaritima i motorom W12 sa 626 KS.

Bentley Flying Spur - novo oličenje luksuza

Bentley Motors danas je pustio prve fotografije i detalje najnaprednijeg luksuznog Grand Touring sportske limuzine na svijetu.

Novi Bentley Flying Spur stiže 11. juna

Bentley je najavio da će treća generacija modela Flying Spur premijerno biti predstavljena u utorak, 11. juna. Naravno, uz ovu najavu, stiglao je i jedan video na kome vidimo ovaj automobil prilikom testiranja ori velikim brzinama.

Spektakularni Continental GTC Bavaria edition Bentley

Bentley je skoro predstavio specijalno izdanje svog predivnog Continental GT kabrioleta, Bavaria Edition by Mulliner, kao model koji je kreiran u čast nevjerovatne ljepote slavne njemačke regije…

Knjiga o brendu Bentley skuplja od automobila Bentley

Bentley će svoj 100. rođendan obilježiti superluksuznom knjigom o istoriji ove kompanije koja će se štampati u maloj seriji, a u najekskluzivnijoj varijanti biće ukrašena dijamantima.

Ruski mehaničar pretvorio Bentley-a u "Ultratank"

​Da li ste ikada zamišljali da vozite tenk okruženi luksuzom? To je u suštini koncept koji je ovaj ruski auto-vloger imao na umu kada je odlučio da stvori "Ultratank" u avgustu prošle godine.

Prvi detalji Bentley Flying Spur limuzine

Britanski Bentley objavio je dvije zvanične "tizer" fotografije nadolazeće luksuzne limuzine Flying Spur.

Bentley će pokušati srušiti rekord Pikes Peaka

I dok je prošlo izdanje bilo u znaku električnog Volkswagena, ove godine će pažnju pokušati privući druga marka iz VW grupe.

Bentley ima novi najbrži SUV na svijetu

Bentley je predstavio svoj do sada najmoćniji SUV model - Bentayga Speed, za koji tvrdi da ima najveću maksimalnu brzinu od svih serijski proizvedenih SUV automobila.

Najčitanije