Benzin

Teksašanin benzinom prao auto

Bizarna situacija nam dolazi iz Dalasa. Stariji gospodin na jednoj pumpi u Dalasu uspješno je napunio svoj rezervoar benzinom, ali je tim istim gorivom počeo da pere vrata.

Amerikanci tvrde da su zaplijenili iranski tanker, ambasador demantovao

SAD su zaplijenile teret na četiri tankera natovarena iranskim benzinom, koji su plovili prema Venecueli, javio je "The Wall Street Journal", dok je iranski ambasador u Venecueli rekao da to nije tačno i da brodovi nisu iranski.

Zanimljiva situacija iz SAD: Vozi Teslu, a traži benzin

Samo zamislite da vas osoba koja vozi električni automobil, recimo Tesla, zamoli da im pozajmite malo benzina kako bi napunili automobil.

Poskupljuju sve vrste goriva u Hrvatskoj

U ponoć bi sva goriva trebala poskupjeti. Najavljuje to portal cijenegoriva.info, čije su sedmične procjene kretanja cijena goriva obično prilično tačne.

Polio benzin ispred skupštine uz povike "Alahu akbar"

BEč - Na ulazu u bečku skupštinu jedan je muškarac polio benzin i uzvikivao "Alahu akbar", prije nego što su ga savladali čuvari.

Gorivo u BiH prvi put skuplje nego u Hrvatskoj

​BANJALUKA, SARAJEVO - Gorivo u Hrvatskoj, čiji su vozači godinama unazad dolazili u BiH da natoče rezervoare, prvi put je jeftinije nego na našim benzinskim pumpama, što stručnjaci ocjenjuju nezapamćenim paradoksom, te još jednom podvlače da bh. trgovci naftnih derivata treba drastično da snize cijene.

Dizel postaje nepoželjan, električna vozila sve popularnija

Kako kaže ACEA (Evropska asocijacija proizvođača automobila) zahtjevi za električnim vozilma porasli su za 81% u posljednjem kvartalu 2019. godine, odnosno traženo je 156.805 automobila.

Velika Britanija od 2035. zabranjuje prodaju benzinaca i dizelaša

​Britanci su napokon počeli da donose odluke, dugo im je trebalo… Napustili su Evropsku uniju i sada nestrpljivo čekaju da im bude bolje, a premijer Boris Johnson i njegova vlada su donijeli još jednu važnu odluku.

Jeftiniji benzin u Crnoj Gori i Hrvatskoj

PODGORICA, ZAGREB - Litar benzina u Crnoj Gori od jutros je jeftiniji za tri centa.

BMW će praviti dizele još 20 godina

Član Upravnog odbora BMW Klaus Frolih očekuje da se dizel motori koriste u automobilskoj industriji bar do 2040. godine, a benzinci do sredine ovog vijeka.

Najčitanije