Benzin

Koliko dugo dizel i benzin mogu da stoje u rezervoaru

Nekim vozačima će automobil dugo stajati na parkiralištu ili u garaži, ali šta će se dogoditi sa gorivom? I ono ima rok trajanja.

Hrvatska će produžiti zamrzavanje cijena goriva

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković je izjavio danas da će mjera o zamrzavanju cijena motornih goriva biti produžena.

Hrvatska vlada ograničila cijenu benzina i dizela

ZAGREB - Premijer Andrej Plenković saopštio je danas da će Vlada ograničiti cijenu benzina na 11,10, a dizela na 11 kuna (jedan evro je 7,5 kuna).

Prepravili dizel motor da radi na benzin

Projekat je možda besmislen, ali pomaže da se shvati razlika u funkcionisanju dva tipa motora.

Teksašanin benzinom prao auto

Bizarna situacija nam dolazi iz Dalasa. Stariji gospodin na jednoj pumpi u Dalasu uspješno je napunio svoj rezervoar benzinom, ali je tim istim gorivom počeo da pere vrata.

Amerikanci tvrde da su zaplijenili iranski tanker, ambasador demantovao

SAD su zaplijenile teret na četiri tankera natovarena iranskim benzinom, koji su plovili prema Venecueli, javio je "The Wall Street Journal", dok je iranski ambasador u Venecueli rekao da to nije tačno i da brodovi nisu iranski.

Zanimljiva situacija iz SAD: Vozi Teslu, a traži benzin

Samo zamislite da vas osoba koja vozi električni automobil, recimo Tesla, zamoli da im pozajmite malo benzina kako bi napunili automobil.

Poskupljuju sve vrste goriva u Hrvatskoj

U ponoć bi sva goriva trebala poskupjeti. Najavljuje to portal cijenegoriva.info, čije su sedmične procjene kretanja cijena goriva obično prilično tačne.

Polio benzin ispred skupštine uz povike "Alahu akbar"

BEč - Na ulazu u bečku skupštinu jedan je muškarac polio benzin i uzvikivao "Alahu akbar", prije nego što su ga savladali čuvari.

Gorivo u BiH prvi put skuplje nego u Hrvatskoj

​BANJALUKA, SARAJEVO - Gorivo u Hrvatskoj, čiji su vozači godinama unazad dolazili u BiH da natoče rezervoare, prvi put je jeftinije nego na našim benzinskim pumpama, što stručnjaci ocjenjuju nezapamćenim paradoksom, te još jednom podvlače da bh. trgovci naftnih derivata treba drastično da snize cijene.

Najčitanije