Benzinska pumpa

Teksašanin benzinom prao auto

Bizarna situacija nam dolazi iz Dalasa. Stariji gospodin na jednoj pumpi u Dalasu uspješno je napunio svoj rezervoar benzinom, ali je tim istim gorivom počeo da pere vrata.

Maskiran uz prijetnju pištoljem opljačkao benzinsku pumpu

Nepoznato maskirano lice, uz prijetnju upotrebe pištolja, ukralo je novac iz benzinske pumpe u Ulici vojvode Radomira Putnika u Istočnom Novom Sarajevu.

Otvorena pumpa "Nestro Petrola" na atraktivnoj lokaciji u Zalužanima

BANJALUKA - Na jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica u RS i atraktivnoj lokaciji u Zalužanima, na relaciji Banjaluka - Gradiška, danas je otvorena nova savremena benzinska stanica "Nestro Petrola", vrijedna više od milion evra.

Hifa Petrol nagradila 100.000. korisnika Premium kartice

Najuspješnija i najbrže rastuća naftna kompanija u BiH danas je nagradila svog 100.000. korisnika Premium kartice. Sretni dobitnik punog rezervoara goriva je Miljan Bratić iz Banjaluke.

Gorivo u BiH prvi put skuplje nego u Hrvatskoj

​BANJALUKA, SARAJEVO - Gorivo u Hrvatskoj, čiji su vozači godinama unazad dolazili u BiH da natoče rezervoare, prvi put je jeftinije nego na našim benzinskim pumpama, što stručnjaci ocjenjuju nezapamćenim paradoksom, te još jednom podvlače da bh. trgovci naftnih derivata treba drastično da snize cijene.

Uhapšene dvije osobe, osumnjičene za pokušaj pljačke pumpe u Sarajevu

SARAJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo uhapsili su E.A. (24) i A.F. (24) zbog postojanja osnova sumnje da su maskirani i uz prijetnju pištoljem pokušali da opljačkaju benzinsku pumpu "Brkić petrol" u sarajevskoj opštini Novi Grad, nakon čega su pobjegli.

Povrijeđeni u eksploziji na pumpi kod Zvornika van životne opasnosti

ZVORNIK - Pacijent A.K, koji je nakon eksplozije na benzinskoj pumpi u Šepku kod Zvornika prevezen u Univerzitetski klinički centar (UKC) Tuzla, van je životne opasnosti, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Maskirani pljačkaš, prijeteći šipkom, oteo novac na pumpi

DOBOJ - Na meti nepoznatog razbojnika juče u 3.25 našla se benzinska pumpa u naselju Stanari, kod Doboja.

Muškarac koji je povrijeđen u eksploziji na pumpi i dalje u teškom stanju

ZVORNIK - Muškarac A. K. koji je najteže povrijeđen u eksploziji na benzinskoj pumpi kod Zvornika i dalje se nalazi u izuzetno teškom stanju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Kako je do stravične detonacije na pumpi doveo naizgled bezazlen incident

U stravičnoj eksploziji na pumpi nedaleko od graničnog prelaza Šepak, kod Zvornika, jedna osoba je nastradala dok je više njih povrijeđeno. Detonaciju je izazvala havarija na točilici za plin usljed čega se ispustilo oko 25.000 litara gasa.

Najčitanije