Beograd

Sporna izložba visoke mode Žan-Pola Gotjea stigla u Beograd

Muzej savremene umjetnosti u Beogradu (MSUB) prvi put u 55-godišnjoj istoriji predstavlja izložbu visoke mode - postavku vjenčanica francuskog modnog kreatora Žan-Pola Gotjea, koja gostuje na inicijativu v.d. direktora Viktora Kiša, uprkos protivljenju kustoskog tima, a otvorena je virtuelno.

Hrvatski Končar EI prodaje zgradu u užem centru Beograda

Hrvatski Končar Elektroindustrija ponudio je na prodaju zgradu u svom vlasništvu u najužem centru Beograda, a minimalna cijena je 3,2 miliona evra, objavio je danas portal SeeBiz.

Uhapšena dva narko-dilera, zaplijenjeno 67 kilograma droge

BEOGRAD - U Beogradu je policija uhapsila dva narko-dilera i zaplijenila 67 kilograma droge.

Beogradska Arena skoro puna pacijenata, ostalo desetak praznih mjesta

BEOGRAD - U privremenpoj kovid bolnici "Arena" trenutno su na liječenju 484 kovid pacijenta i ostalo je još desetak praznih mjesta, kaže glavni koordinator "Arene" dr Predrag Bogdanović.

Nove odluke beogradskog kriznog štaba

BEOGRAD - Gradski saobraćaj neće biti obustavljen, a produžava se vrijeme takozvanog špica kada će biti povećan broj vozila, odlučio je danas beogradski krizni štab.

U Areni čitave porodice s obostranim upalama pluća

BEOGRAD - Medicinski koordinator privremene bolnice u Beogradskoj areni Predrag Bogdanović kaže da se u Areni, u kojoj je trenutno 485 pacijenata, liječe čitave porodice s obostranim upalama pluća i da je epidemiološka situacija veoma ozbiljna.

"Krajiška kuća" stiže u Trebinje, Beograd i Novi Sad

"Krajiška kuća", prepoznatljivi brend grada, iduće godine biće otvorena i u Trebinju, Beogradu i Novom Sadu, potvrdio je za "Nezavisne" Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela, ustanove koja rukovodi "Krajiškom kućom".

U Beogradu se poštuju mjere, samo dva lokala sankcionisana

BEOGRAD - U Beogradu skoro svi ugostiteljski i trgovinski objekti poštuje nove mjere, a tokom sinoćne kontrole, do 23.30 sata, svega dva lokala su sankcionisana i ispražnjena zbog nepoštovanja mjera o ograničenju radnog vremena do 21.00 sat.

Hoti i Makron razgovarali o dijalogu Beograda i Prištine

PRIŠTINA - Premijer privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti razgovarao je danas sa francuskim predsjednikom Emanuelom Makronom o procesu dijaloga Beograda i Prištine, saopšteno je iz Hotijevog kabineta.

Počela primjena novih mjera u Srbiji

BEOGRAD - U Srbiji je večeras počela primjena novih mjera u suzbijanju širenja virusa korona - od 21 čas do pet ujutru zabranjen je rad ugostiteljskih objekata, kafića, noćnih klubova, restorana, ali i tržnih centara i prodavnica.

Najčitanije