Beograd

Preminuo dječak kojeg je vozač pokosio automobilom u Beogradu

BEOGRAD - Devetogodišnji dječak koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u nedjelju uveče na Karaburmi, preminuo je danas u bolnici.

Dramatični prizori na Vračaru: Zgrada se i dalje urušava, kuhinja visi

BEOGRAD - Još jedan dio zgrade u Vidovdanskoj ulici u beogradskoj opštini Vračar urušio se danas.

Lajčak: Sastanak bio težak, potpuno različiti pristupi

BRISEL - Sastanak delegacija Beograda i Prištine na viskom nivou bio je težak i pokazao je potpuno različit pristup dvije strane, izjavo je danas visoki predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištne Miroslav Lajčak.

Lena Kovačević objavila novu pjesmu "Beograde"

Džez i pop muzičarka Lena Kovačević objavila je danas najnoviji singl i spot pod nazivom "Beograde" u izdanju muzičke kuće Magic Records, a video-klip se može pogledati na YouTube kanalu pjevačice.

Lajčak: Sastanak delegacija Beograda i Prištine opsežan i dubinski

BEOGRAD/BRISEL - U Briselu je kasno popodne završen sastanak ekspertskih delegacija Beograda i Prištine u okviru dijaloga o normalizaciji odnosa, a specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak ocijenio je da su to bili opsežni i dubinski razgovori o čitavom nizu elemenata dijaloga.

U Beogradu otkriven virus Zapadnog Nila, građani upozoreni

BEOGRAD - Laboratorija Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća" tokom analize komaraca u Beogradu detektovala je virus Zapadnog Nila.

Beograđani rado hrle u Trebinje

BEOGRAD - Turistička ponuda Trebinja je predstavljena ovog vikenda u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

"Trebinje te čeka", promocija u Beogradu

Trebinje ove godine očekuje izuzetnu turističku sezonu ako je suditi po posjećenosti koja je zabilježena 1. maja i tokom vaskršnjih praznika, kaže direktorka Turističke organizacije Trebinja Mirjana Putica.

"Pakao" stigao u Srbiju: Ljudi padaju u nesvijest, cisterne po gradu

BEOGRAD - Najavljene paklene vrućine su stigle u Srbiju. Po Beogradu su raspoređene cisterne s vodom.

Sajam knjiga od 11. do 19. septembra u Beogradu

Sajam knjiga, najveći događaj kulture u Beogradu, Srbiji i regionu biće održan od 11. do 19. septembra na Beogradskom sajmu pod sloganom "Povratak napisanih", rekao je danas Tanjugu gradski sekretar za kulturu Ivan Karl.

Najčitanije