Beograd

Gradonačelnici Beograda, Zagreba i Sarajeva prvi put zajedno o saradnji

SARAJEVO - U Sarajevu su se prvi put danas sastali gradonačelnici tog grada te Beograda i Zagreba, a razgovarali su o unapređenju saradnje tri prestonice.

Beograd će imati najozbiljniji Klinički centar u regionu

BEOGRAD - Klinički centar Srbije u Beogradu biće jedan od najboljih u Evropi i najozbiljniji u regionu, u čiju će rekonstrukciju i opremu ukupno biti uloženo 110 miliona evra, najavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kriza u Turskoj ne ugrožava autoput Sarajevo - Beograd

SARAJEVO - Izgradnja autoputa Sarajevo - Beograd nije ugrožena zbog trenutnih ekonomskih dešavanja u Turskoj, rekao je "Nezavisnim" Ismir Jusko, ministar transporta i komunikacija BiH.

Sutra prva "trilaterala" Beograd, Zagreb i Sarajevo

BEOGRAD - U Sarajevu će sutra biti održan prvi trilateralni sastanak gradonačelnika Beograda, Zagreba i Sarajeva.

Tijelo mladića pronađeno u lokvi krvi u beogradskom Bulevaru oslobođenja

BEOGRAD - Beživotno tijelo mladog muškarca pronađeno je jutros u Bulevaru oslobođenja, a okolnosti smrti još nisu jasne, kazao je Tanjugu portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

"Pozivamo Bajagu i Hladno pivo da zajedno nastupe"

Organizatori Belgrade Beer Festa pozivaju bendove “Bajaga i Instruktori” i “Hladno Pivo” da naredne godine zajedno nastupe na festivalu.

U jaguaru pronađen kilogram heroina

BEOGRAD - Beogradska policija zaplijenila je kilogram heroina, procijenjene vrijednosti oko 23.000 evra, i uhapsila vozača automobila "jaguar" u kojem je droga pronađena, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Autobus propao kroz asfalt, dizalica morala da izvlači vozilo

BEOGRAD - Prilikom skretanja iz Ulice gospodara Vučića u Grčića Milenka autobus na liniji 55 propao je kroz asfalt danas oko 15.30 sati, ali srećom niko nije povređen, saznaje "Blic".

Gradonačelnici Banjaluke i Beograda o unapređenju saradnje

BANJALUKA/BEOGRAD - Gradonačelnici Banjaluke i Beograda Igor Radojičić i Zoran Radojičić razgovarali su danas u prijestonici Srbije o saradnji ova dva grada u raznim oblastima i razmijenili iskustva o sprovođenju urbanističkih, kulturnih i ekoloških projekata.

Izgorio poznati restoran u Beogradu

BEOGRAD - Restoran "Carska ohota" potpuno je izgorio u požaru, u kojem nema povrijeđenih. Požar je lokalizovan, a vatrogasci su i dalje na terenu.

Najčitanije