Beograd

Otvoren 56. Beogradski međunarodni susret pisaca

​BEOGRAD - U svečanoj sali Narodne biblioteke Srbije danas je otvoren 56. Beogradski međunarodni susret pisaca, na kome učestvuje 21 književnik iz 17 zemalja.

Incident na beogradskom aerodromu, sudar na pisti

​BEOGRAD - Na beogadskom aerodromu "Nikola Tesla" danas je došlo do manjeg incidenta van piste, u kome je učestvovalo vozilo koje opslužuje avione keteringom i cisterna sa gorivom za avione, a koji nije uticao na redovnost aviosaobaćaja, rečeno je Tanjugu na aerodromu.

Predsjedništvo BiH na polaganju kamena temeljca brze ceste Beograd - Sarajevo

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH je danas na sjednici u Sarajevu prihvatilo poziv Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije, da 8. oktobra prisustvuje polaganju kamena temeljca za izgradnju brze ceste Beograd - Sarajevo.

Eksplozija na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu

BEOGRAD - Na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu, odsjeku za organsku hemiju, došlo je do eksplozije i požara. Povrijeđenih nema, ali je pričinjena veća materijalna šteta.

Povrijeđen motociklista, nakon sudara letio dvadesetak metara

BEOGRAD - Motociklista je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 18.50 sati na Dedinju kod Vile "Jelena".

Završena šetnja u Beogradu, "Prajdu" prisustvovala Brnabićeva

BEOGRAD - Nešto više od hiljadu učesnika beogradskog "Prajda" ušlo je u park Manjež gdje je počela žurka.

Uhapšeno najmanje pet protivnika "Prajda" u Beogradu

BEOGRAD - Pripadnici Žandarmerije razdvojili su grupu od nekoliko desetina ljudi koji su blokirali raskrsnicu ulica Bulevar kralja Aleksandra i Kneza Miloša, pokušavasjući da spriječe prolazak kolone "Parade ponosa".

Djevojčica iz Beograda najmlađi kreator Pariske nedelje mode

​Priča Tare Katarine Popović pokazuje kako urođena kreativnost i jedan domaći zadatak mogu da dovedu do toga da jedna devojčica postane najmlađi kreator u istoriji Pariske nedelje mode?

Počelo snimanje filma "Hotel 'Beograd'"

U Beogradu je počelo snimanje srpsko-ruskog filma "Hotel `Beograd`" u režiji Konstantina Statskog u kojem glavne uloge igraju Miloš Biković i Diana Požarska.

Ranjen zet biznismena Zorana Karića

BEOGRAD - U jednom restoranu u beogradskom naselju Ritopek noćas oko 2.00 sata došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen S.R.(47).

Najčitanije