Beograd

U Beogradu vakcinisani medicinari UKC-a Srpske

BEOGRAD - Grupa medicinskih radnika Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske danas je u Beogradu primila vakcinu protiv virusa korona.

Beograd: Organizatori žurke negiraju krivicu, tužilac traži pritvor

BEOGRAD - Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor dvojici odgovornih za žurku u klubu "Musk mašin" na Tašmajdanu u subotu uveče na kojoj je zatečeno više od 700 gostiju, i pored mjera zabrane okupljanja te rada ugostiteljskih objekata poslije 20 časova.

Požar na Novom Beogradu, stradala jedna osoba

BEOGRAD - Jedna osoba stradala je večeras u požaru na Novom Beogradu, prenosi Telegraf.rs.

Komunalna milicija rasturila žurke u Beogradu

BEOGRAD - Komunalna milicija večeras je nastavila kontrolu ugostiteljskih objekata u Beogradu i u tri lokala zatekla goste nakon završetka radnog vremena.

Uhapšen bivši načelnik Kriminalističke policije Beograda

BEOGRAD - Bivši načelnik Kriminalističke policije Beograda Ilija Milačić uhapšen je danas, potvrđeno je Tanjugu.

Najbolji italijanski biciklisti na trci "Beograd - Banjaluka"

Jedan od najboljih italijanskih biciklističkih timova Bardijani - CSF - Faizanè potvrdio je učešće na 15. izdanju trke "Beograd - Banjaluka" koja će biti održana u posljednjoj sedmici aprila, saopštili su organizatori trke.

U stanu gajio psihoaktivne pečurke

BEOGDAD - Beogradska policija otkrila je improvizovanu laboratoriju za proizvodnju psihoaktivnih pečuraka u stanu B.D. (27) iz Beograda i uhapsila ga.

Državljani Crne Gore i BiH uhapšeni zbog razbojništva u Beogradu

BEOGRAD - Pripadnici beogradske policije u saradnji s Policijskom upravom Novi Pazar, uhapsili su tri osobe osumnjičene za pljačku mjenjačnice u Beogradu, a među uhapšenima je i jedan državljanin BiH.

Snimljena krađa u crkvi, hvataljkom izvlačio novac

Nečuvena krađa dogodila se u crkvi Svetog Mateje u beogradskom naselju Ledine.

Migranti napali obezbjeđenje i opljačkali butik u Knez Mihailovoj ulici

BEOGRAD - Grupa muškaraca napala je večeras radnike obezbjeđenja i opljačkala butik u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda, a autor koji je snimio događaj naveo je da je riječ o migrantima.

Najčitanije