Beograd

Noć muzeja održana u 47 gradova Srbije

BEOGRAD - Manifestacija "Noć muzeja" održana je u 47 gradova i mjesta Srbije, a u Beogradu na 62 lokacije sa više od 500 različitih sadržaja.

Vozio u kontra smjeru, jedna osoba poginula, šestoro povrijeđeno

BEOGRAD - Jedan muškarac je poginuo, a šest lica je povrijeđeno u sudaru automobila i kombija, koji se dogodio na auto-putu kod isključenja za Bežanijsku kosu u Beogradu.

Poginula starica, dvije osobe teško povrijeđene

BEOGRAD - U dvije odvojene saobraćajne nesreće u Beogradu poginula je sedamdesetogodišnja žena, a dvije osobe su teško povrijećene, saopšteno je danas iz Hitne pomoći.

Han: Dogovor pišu Beograd i Priština

BRISEL - Komesar za pregovore o proširenju Johanes Han kaže da dugoročno rješenje za normalizaciju odnosa između Beograda i Prištine podrazumijeva održivo i realistično rješenje zasnovano na međunarodnom pravu.

Od Moskve do Beograda ubuduće jeftinijim letovima

Ruska avio-kompanija "Red vings" najavila je da će idućeg mjeseca u svoj red letenja uvesti novu destinaciju — Beograd.

Vitorija poslije Beograda domaćin F4 Evrolige

Španski grad Vitorija biće domaćin Fajnal-fora Evrolige 2019. godine.

Zbog dojave o bombi evakuisani radnici Gradske uprave

BEOGRAD - Zbog dojave o bombi više od stotinu zaposlenih evakuisano je iz zgrade Gradske uprave u Ulici 27. marta u Beogradu.

Predstave DP RS pred publikom u Beogradu

BEOGRAD - U okviru manifestacije pod nazivom "Dani Dječijeg pozorišta RS u Beogradu" Dječije pozorište RS (DP RS) je danas u Malom pozorištu "Duško Radović" pred beogradskom publikom u dva termina izvodilo komad "Pinokio".

Trninić: Ništa konkretno od priče sa Turskom o izgradnji autoputa Sarajevo-Beograd

SARAJEVO - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić izjavio je danas da još ništa konkretno nema od priče sa Turskom o izgradnji auto-puta Sarajevo-Beograd, ali da Republika Srpska radi na realizaciji svojih projekata povezivanja sa Srbijom.

Dvije djevojčice povrijeđene na autobuskom stajalištu

BEOGRAD - Dvije djevojčice su lakše povrijeđene u nezgodi koja se dogodila na autobuskom stajalištu na smederevskom putu.

Najčitanije