Beograd

Brnabić o neredima: Pokušaj sticanja političkih poena na najvećoj krizi

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras, povodom protesta i incidenata ispred Skupštine Srbije, da najoštrije osuđuje vandalizam poličara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu u trenutku kada se država i zdravstveni sistem suočavaju sa najtežim udarom virusa Covid 19 od početka pandemije.

Dačić osudio protest: Nanosi se šteta Srbiji, ugrožavaju se životi

BEOGRAD - Socijalisticka partija Srbije najoštrije je osudila večerašnje indicente i nasilni upad u Narodnu skupštinu tokom protesta ispred parlamentra protiv novih najavljenih mjera na suzbijanju korona virusa, izjavio je lider SPS Ivica Dačić.

Protest u Beogradu: Neredi ispred Skupštine Srbije zbog najavljenih mjera

BEOGRAD - Protest ispred Skupštine Srbije protiv novih najavljenih mjera na suzbijanju virusa korona oteo se večeras poslije 22 sata kontroli, a pripadnici policije odbili su večeras oko 22.30 demonstrante od ulaza u Skupštinu.

U privremenoj bolnici u Areni 17 pacijenata

BEOGRAD - Prvi pacijenti u beogradsku Arenu prebačeni su danas u toku dana i večeras do 19 sati smješteno je 17 kovid pacijenata, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu odbrane Srbije.

Kon: Nema indikacija da se situacija popravlja

BEOGEAD - Epidemiolog Predrag Kon rekao je da je nepovoljna epidemiološka situacija u Beogradu i da nema indikacija da se ona popravlja.

Vekić: "Štark arena" spremna za prihvat prvih pacijenata

BEOGRAD - Privremena bolnica u beogradskoj "Štark areni" spremna je za prihvat prvih pacijenata zaraženih korona virusom, izjavio je večeras državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić.

Porođaj nasred Pančevačkog mosta, saobraćaj u kolapsu

Na Pančevačkom mostu u Beogradu saobraćaj je u zastoju. Kako saznaje Telegraf.rs, žena se porodila u automobilu.

Kretanje građana Srbije smanjeno i do 81 odsto

BEOGRAD - Kretanje građana Srbije je smanjeno zbog epidemije virusa korone, a najveći pad se odnosi na odlazak na radna mjesta - 81 odsto i kretanje građana na stanicama javnog prevoza koje je manje za 80 odsto, pokazuje izvještaj kompanije Google.

Proglašena vanredna situacija u Beogradu

BEOGRAD - U Beogradu je danas proglašena vanredna situacija zbog pogoršane epidemiološke situacije.

Pronađeno rješenje: Beogradski studenti ostaju u domovima

BEOGRAD - Poslije razgovora predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i studenata, pronađeno je rješenje.

Najčitanije