Beograd

Radnik povrijeđen u padu sa trećeg sprata

BEOGRAD - Jedan radnik povrijeđen je nakon pada sa trećeg sprata na gradilištu u blizini Omladinskog stadiona u Beogradu.

Suspendovana vaspitačica koja je slikala bebu u domu

BEOGRAD - Nakon prijave da se medicinska sestra Ð. A. neadekvatno ponašala prema djeci u Centru za zaštitu odojčadi, djece i omladine Beograd u Zvečanskoj, direktor te ustanove Zoran Milačić doneo je rješenje o privremenoj suspenziji do utvrđivanja činjeničnog stanja i okončanja disciplinskog postupka, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Lažna dojava o bombi na beogradskom aerodromu, uhapšen muškarac

​BEOGRAD - Beogradska policija je identifikovala i uhapsila Zorana. N. (65) koji je jutros izavao pometnju na Aerodromu "Nikola Tesla" lažnom dojavom da je podmetnuta bomba u avionu koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt.

Jedna osoba poginula u sudaru kombija, kamiona i automobila

BEOGRAD - Na autoputu Beograd-Niš u smjeru ka Nišu kod Aleksinca dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali kombi, kamion i jedno putničko vozilo, a u kojoj je poginula jedna osoba, a jedna osoba je povrijeđena.

Sukob migranata u Beogradu, Pakistanac uboden nožem

BEOGRAD - U sukobu migranata koji se dogodio noćas u centru Beograda jedan Pakistanac uboden je u ruku, prenijeli su beogradski portali.

Makron u dvodnevnoj posjeti Srbiji

BEOGRAD - Predsjednik Francuske Emanuel Makron doputovaće danas u Beograd u dvodnevnu posjetu, tokom koje će mu domaćin biti predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Šta se nalazi u diplomatskom koferu Emanuela Makrona?

BEOGRAD - Između otkrivanja table na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu i obraćanja građanima zajedno sa svojim domaćinom, predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem kod Spomenika zahvalnosti Francuskoj šef francuske države Emanuel Makron, koji danas dolazi u dvodnevnu posjetu Srbiji, imaće i niz zvaničnih sastanaka, iz kojih je teško pročitati šta će doneti u svom "diplomatskom koferu".

Oluja u Beogradu, ponegdje i led

BEOGRAD - Nevrijeme praćeno kišom i grmljavinom zahvatilo je večeras veći dio Srbije.

Medicinska sestra ukrala pacijentu iz stana 25.000 evra

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su četrdesetsedmogodišnju žensku osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo teška krađa.

Uhapšen osumnjičeni za ušmrkavanje u Domu zdravlja

BEOGRAD - Beogradska policija identifikovala je i privela Đ. G. koji se sumnjiči da je zabiljžen na video-snimku kako ušmrkava narkotike u čekaonici Doma zdravlja "Vračar", prenio je RTS.

Najčitanije