Beograd

Majka ostavila dijete u vozilu, pauk odnio auto

BEOGRAD - JKP "Parking servis" u Beogradu podnio je prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja djeteta protiv majke.

Obilježeno 139 godina rada Kolarčeve zadužbine

BEOGRAD - Povodom 139 godina rada Zadužbine Ilije M. Kolarca, danas su dodjeljene plakete Odbora za izuzetan doprinos programskoj delatnosti i Godišnja nagrada Galerije za najbolju samostalnu izložbu u sezoni 2016/2017.

Specijalci sa dugim cijevima opkolili zgradu u Beogradu

Pripadnici specijalnih jedinica policije, naoružani dugim cijevima, opkolili su zgradu u Ulici srpskih udarnih brigada na Kanarevom brdu u Beogradu, javljaju "Novosti".

Uslovne kazne optuženima za paljenje ambasade SAD u Beogradu

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu osudio je danas na uslovne kazne zatvora od po pet i šest mjeseci četvoricu optuženih za paljenje američke ambasade, 2008. godine u Beogradu, poslije mitinga "Kosovo je Srbija", dok je trojicu oslobodio optužbi.

Incident na ročištu za ubistvo "Pink Pantera"

BEOGRAD - Porodica ubijenog Zorana Todorovića, označenog kao člana bande pljackaša "Pink Panter", fizički je napala optuženog za njegovo ubistvo Aleksandra Jovića.

Ukida se aviolinija Beograd-Ženeva

BEOGRAD - Aviokompanija Iziidžet ukinula je veoma popularnu liniju između Ženeve i Beograda od 23. marta naredne godine. Linija koja je uvedena na ljeto 2014. bila je od samog početka izuzetno popularna i avioni su uvijek bili puni.

Brnabić: Uskoro Deklaracija o opstanku srpske nacije, saradnja sa RS prioritet

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Barnabić istakla je danas da je saradnja sa Republikom Srpskom veoma visoko na listi prioriteta Vlade Srbije i da će biti intenzivirana u naredom periodu.

Dodik: Očekujem rješenje granice sa Srbijom, ali Sarajevo bi moglo da zakomplikuje

BEOGRAD- Predsjednik RS Milorad Dodik očekuje da će pitanje razgraničenja između Srbije i BiH biti riješeno do kraja godine, ali upozorava i da bi sarajevske vlasti mogle da zakomplikuju to pitanje.

U Beogradu sastanak Dodika i Vučića, nakon toga zajednička sjednica vlada RS i Srbije

BEOGRAD - Sastanak predsjednika Srbije i Republike Srpske, Aleksandra Vučića i Milorada Dodika, i premijerki Ane Brnabić i Željke Cvijanović počeo je danas prije podne u Palati Srbija. Istovremeno, u odvojenim sastancima, razgovaraju ministri dvije vlade, a zatim će uslijediti zajednička sjednica vlada Srbije i Srpske.

Potpisani sporazumi o saradnji Beograda, Istočnog Sarajeva i Sarajeva

BEOGRAD - U Beogradu je danas potpisan sporazum između gradova Beograd, Istočno Sarajevo i Sarajevo o saradnji u realizaciji projekta Evropskog omladinskog olimpijskog festivala /EJOF/ 2019, koji će biti održan u Istočnom Sarajevu i Sarajevu, a potpisano je i niz sporazuma o saradnji Beograda i Sarajeva.

Reklame

Najčitanije