Beograd

Mediji: Uhapšen Šljukin sin

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je N. D.(30) i A. Š.(24) zbog sumnje da su 17. aprila provalili u kuću žene (79) koja živi s ćerkom i napali ih pri razbojništvu.

Ajronmen preletio Adu Ciganliju, Beograđani uživali

BEOGRAD - Britanski inovator Ričard Brauning letio je danas iznad Ade Ciganlije u mlaznom odjelu poput Ajronmena, a u njegovom performansu i revolucionarnom izumu uživali su Beograđani.

Poginula kačeći veš

BEOGRAD - Jedna žena preminula je danas usljed povreda zadobijenih prilikom pada sa zgrade na Novom Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Bata Živojinović dobija ulicu u Beogradu

BEOGRAD - Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će čuveni jugoslovenski i srpski glumac Velimir Bata Živojinović u narednom periodu dobiti ulicu u Beogradu.

U stanu pronađena droga, oružje i municija

BEOGRAD - Policija u Beogradu uhapsila je jedno lice iz Majdanpeka zbog šverca narkotika i posjedovanja oružja i municije.

Dačić: Zemlje da sačekaju kraj dijaloga i podrže razgovor

AKRA - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić pozvao je u Akri sve zemlje da sačekaju kraj razgovora Beograda i Prištine, da do tada imaju statusno neutralnu poziciju.

Ramacoti predstavio novi singl "Siamo"

Najveća italijanska pop zvijezda Eros Ramacoti predstavio je numeru "Siamo" (Mi smo), četvrti singl sa aktuelnog albuma "Vita ce n'e".

Uhapšeno sedam narko dilera

BEOGRAD - Policija Srbije je, u okviru zajedničke međunarodne akcije sa Austrijom, Češkom i Slovačkom, uhapsila u Beogradu sedam članova organizovane kriminalne grupe zbog trgovine narkoticima.

U Beogradu totalni kolaps saobraćaja

BEOGRAD - Zbog kiše koja od sinoć pada, u Beogradu su se formirale velike kolone vozila.

Počele pripreme za izgradnju autoputa Beograd-Sarajevo

BEOGRAD - Na površini od pet hektara na području Sremske Rače počele su pripreme za izgradnju autoputa Beograd-Sarajevo.

Najčitanije