Beograd

Mediji: Za ubistvo Stojanovića osumnjičen ugostitelj iz Gradiške

BEOGRAD - Milivoje L. ugostitelj star 50 godina iz Gradiške osumnjičen je za ubistvo Strahinje Stojanovića 13. septembra na Novom Beogradu, a riječ o licu koje je odavno poznato policiji, prenijeli su beogradski mediji.

Identifikovan osumnjičeni za ubistvo Strahinje Stojanovića

BEOGRAD - Policija Srbije je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu identifikovala osumnjičenog za ubistvo Strahinje Stojanovića auto-bombom 13. septembra na Novom Beogradu, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Grenel: Vidimo se u Prištini i Beogradu ove sedmice

VAŠINGTON - Sprovođenje sporazuma koji su sklopljeni sa Prištinom i Beogradom glavni su prioriteti administracije američkog predsjednika Donalda Trampa, izjavio je večeras specijalni predstavnik Bijele kuće za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel, pred dolazak u Prištinu i Beograd sljedeće nedjelje.

Tramp: Zaustavili smo masovna ubijanja između Srbije i Kosova

Američki predsjednik Donald Tramp u predizbornoj kampanji u Severnoj Karolini rekao je, između ostalog, da će možda biti izabran za Nobelovu nagradu za mir i u tom kontekstu pomenuo nedavno potpisan sporazum između Beograda i Prištine u Vašingtonu.

Zaplijenjen kilogram marihuane

BEOGRAD - Policija je u Beogradu zaplijenila oko kilogram marihuane i uhapsila muškarca u čijem je stanu pronađena droga, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Sajam knjiga krajem oktobra u Beogradu ako epidemiloške prilike dozvole

Sajam knjiga biće održan u Beogradu u izvornom terminu, krajem oktobra, ukoliko to dozvole epidemiološke prilike, izjavio je danas sekretar za kulturu grada Beograda Ivan Karl.

Banjaluku krasi 500 zastava povodom Dana srpskog jedinstva

BANJALUKA - Povodom praznika - Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, koji ove godine prvi put zajednički obilježavaju Republika Srpska i Srbija, ulice Banjauke danas su okićene sa 500 srpskih zastava.

Daut Haradinaj: Nismo protiv sporazuma, ali imamo primjedbe

Šef poslaničke grupe Alijanse za budućnost Kosova Daut Haradinaj izjavio je večeras da ta stanka nije protiv sporazuma Beograda i Prištine iz Vašingtona, ali da ima primjedbe na pregovore i tačku 10 (o priznavanju samoproglašenog Kosova) koja je uklonjena iz sporazuma.

Beograd sutra u bojama srpske zastave povodom Dana srpskog jedinstva

Povodom praznika - Dana srpskog jedinstva, sutra će najvažnije ulice Beograda biti okićene sa 4.000 srpskih zastava, a Most na Adi, Brankov most, Palata Albanija, Dom Narodne skupštine i Fontana na Slaviji biće osvijetljeni bojama srpske zastave, saopštio je večeras zamjenik gradonačelnika Goran Vesić.

Eksploziv ispod džipa Strahinje Stojanovića aktiviran na daljinski

BEOGRAD - Prve analize podmetnutog eksploziva ukazuju da je u likvidaciji Strahinje Stojanovića najvjerovatnije korišćen plastični P500, poznatiji kao C-4.

Najčitanije