Beograd

U prevrtanju saniteta troje povrijeđeno

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 11.15 na raskrsnici kod novog Merkatora na Novom Beogradu prevrnulo se sanitetsko vozilo, a tom prilikom povrijeđene su tri osobe.

Arapi grade još jedan grad poput "Beograda na vodi"

Kompanija "Eagle Hills", koja gradi i "Beograd na vodi", a čiji je predsjednik Muhamed Alabar, otkriva spektakulrane planove za grad Šardžu.

Pronađena bomba kod mosta na Savi u Beogradu

BEOGRAD - Avio-bomba zaostala najvjerovatnije iz Drugog svjetskog rata pronađena je u rijeci Savi u blizini Starog mosta u Beogradu, prenosi televizija "Studio B".

Radojičić: Imamo dobru osnovu i jaku volju za saradnju Banjaluke i Beograda

BANJALUKA - Gradonačnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas poslije razgovora sa delegacijom Beograda da dva grada imaju dobre osnove i jaku volju za saradnju.

Dvojica tinejdžera izbodeni ispred škole

BEOGRAD - Dva učenika Dvanaeste beogradske gimnazije izbodena su nožem danas nedaleko od te škole na Voždovcu.

Dačić: Briselski dijalog biće nastavljen nakon ukidanja taksi Prištine

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Milanu, na ministarskom savjetu OEBS-a, da je zvanični Beograd posvećen regionalnoj saradnji i stabilnosti, te dijalogu sa Prištinom za čiji nastavak je neophodno momentalno ukidanje taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije.

ASL Airlines otvara liniju Beograd - Pariz

BEOGRAD - Francuska aviokompanija ASL Airlines France uspostaviće 24. juna sledeće godine direktnu avio liniju između Pariza i Beograda sa dva leta nedjeljno, ponedjeljkom i četvrtkom.

Žena poginula, muškarac teško povrijeđen

BEOGRAD - Jedna žena je poginula, a muškarac teško povrijeđen kada je na njih jutros naletio automobil na novom Obrenovačkom putu kod fabrike kartona "Umka" u Beogradu.

Pao sa krova i poginuo

Muškarac star 31 godinu pao je jutros na Novom Beogradu sa visine i poginuo, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Kocijančić: Han je Beogradu i Prštini iznio prijedloge, čekamo odgovore

BEOGRAD - Portparol EU Maja Kocijančić izjavila je da je komesar EU za proširenje i susjedsku politiku Johanes Han u Beogradu i Prištini iznio konkretne prijedloge za rješavanje pitanja trgovinskih mjera i da Brisel sada čeka procjenu prijedloga i odgovor strana.

Najčitanije