Beograd

IRB RS prodaje stan u Beogradu, početna cijena 817.128 KM

BANJALUKA - Investiciono razvojna banka Republike Srpske prodaje stan u Beogradu površine 78,57 kvadrata po početnoj cijeni od 817.128 maraka.

Ukrajinke puštene iz pritvora, "nisu znale šta snimaju"

BEOGRAD - Dvije ukrajinske državljanke koje su pripadnici Vojne policije Srbije priveli jer su pokušale neovlašćeno da snimaju vojne objekte u Srbiji, puštene su iz pritvora.

Uhapšeni Amerikanci i Ukrajinke, dronom snimali zgradu Generalštaba

BEOGRAD - Vojna policija uhapsila je dva Amerikanca i dvije Ukrajinke koji su dronom pokušali da snimaju zgradu starog Generalštaba, potvrđeno je za Prvu TV.

Kocijančič: Nastavak dijaloga Beograda i Prištine 26. februara

BEOGRAD - Portparol Evropske komisije Maja Kocijančič potvrdila je večeras da će dijalog Beograda i Prištine na tehničkom nivou biti nastavljen 26. februara u Briselu.

Brnabić: Gabrijel nije donio nikakav dokument za Beograd i Prištinu

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da njemački ministar spoljnih polova Zigmar Gabrijel tokom posjete Beogradu nije dionio nikakav prijedlog za rješenje odnosa Beograda i Prištine, kako su pisali mediji, nego da je samo pitao kakav je plan za pravno obavezujući sporazum.

U Glavnom programu Festa 16 ostvarenja iz cijelog svijeta

Ovogodišnji Glavni takmičarski program Festa nudi 16 brižljivo odabranih filmova iz Mađarske, Danske, Irana, Kine, Argentine, Libana, Grčke, Hrvatske, SAD, Rusije, Italije, Švajcarske, najavili su danas organizatori.

Lavrov stiže u Beograd sljedeće sedmice

MOSKVA - Ruski šef diplomatije boraviće u Beogradu 21. i 22. februara u radnoj posjeti tokom koje će razgovarati as najvišim državnim zvaničnicima Srbije.

Obilježen 100. rođendan profesorke Smilje Avramov

BEOGRAD - Na Pravnom fakultetu u Beogradu povodom 100. rođendana profesorke Smilje Avramov, doajena Međunarodnog javnog prava, održan je svečani skup kojem su prisustvovali profesori tog fakulteta, predstavnici advokature, komore, ali i bivši i sadašnji studenti prava.

Navijač CSKA preminuo u Beogradu

Jedan navijač moskovskog CSKA preminuo je danas u Beogradu od srčanog udara pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, prenosi ruski "Tsargrad".

Stefanović: Rizična poseta Vučića Zagrebu, stvara se užasna atmosfera

BEOGRAD - U toku su završne pripreme za sutrašnju posjetu Aleksandara Vučića, predsjednika Srbije Hrvatskoj.

Reklame

Najčitanije