Beograd na vodi

U Beogradu na vodi prodato 3.000 stanova

U okviru projekta Beograd na vodi u sve što je do sada izrađeno i za radove planirane do kraja godine uloženo je ukupno 1,2 milijarde evra i do sada je prodato 3.000 stanova.

Otvorena "Galerija Beograd", najveći tržni centar u regionu

BEOGRAD - Najveći tržni centar u regionu "Galerija Beograd" otvoren je jutros u okviru Beograda na vodi, a svečanoj ceremoniji prisustvuje i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić sa predstavnicima RS obišao Beograd na vodi

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas sa predstavnicima Republike Srpske Beograd na vodi.

Jelena Janković kupila stan u Beogradu na vodi

Nekadašnja svjetska teniserka broj jedan Jelena Janković pohvalila se na Instagramu sa nekretninom koju je nedavno kupila.

Vučić: Šoping mol biće najveći u regionu

BEOGRAD - Predsjednik Aleksandar Vučić rekao je da će šoping mol, koji će biti izgrađen u "Beogradu na vodi" biti najveći u jugoistočnoj Evropi, čak 7,5 puta veći nego onaj na Ušću.

Arapi grade još jedan grad poput "Beograda na vodi"

Kompanija "Eagle Hills", koja gradi i "Beograd na vodi", a čiji je predsjednik Muhamed Alabar, otkriva spektakulrane planove za grad Šardžu.

Štrabag: Nesrećan slučaj, radnici bili obučeni i prijavljeni

BEOGRAD - Kompanija Štrabag d.o.o izrazila je danas žaljenje zbog gubitka života dva radnika, u nesrećnom slučaju, na gradilištu ˝Beograd na vodi˝.

Dva radnika poginula na gradilištu Beograda na vodi

BEOGRAD - Na gradilištu Beograda na vodi jutros su poginula dva radnika, izjavio je za Tanjug portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Vučić: "Beograd na vodi" novi dragulj Srbije

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "Beograd na vodi" novi dragulj Srbije, ali da takvih projekata ne smije da bude samo u Beogradu, već i u Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kruševcu.

Gorio "Beograd na vodi"

BEOGRAD - Ugašen je požar koji je oko 12 časova izbio u jednoj od kula "Beograda na vodi", ali su posljedice u zgradi vidljive.

Najčitanije