Beograd-Banjaluka

Drama iznad Banjaluke: Avion sa Zvezdinim košarkašima se vratio za Beograd

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su večeras u Milano, na utakmicu 12. kola Evrolige protiv Armanija, ali nije sve išlo po planu.

Pitali Beograđane "koji je glavni grad Republike Srpske"

Zanimljivu anketu sprovela je ekipa portala "Telegraf.rs" na ulicama Beograda. Oni su odlučili da provjere da li neko zna da Banjaluka nije glavni grad.

Vipert ponovo najbrži, Gejt u žutom ide ka Banjaluci

Drugu etapunu pobjedu na 13. biciklističkoj trci "Beograd - Banjaluka" upisao je Vouter Vipert iz EvoPro rejsinga, koji je 160 kilometara od Bijeljine do Teslića prevezao za 3:47,27. časova, dok je žutu majicu sačuvao njegov timski kolega Aron Gejt.

Startovala treća etapa trke "Beograd-Banjaluka"

BIJELJINA - Treća etapa Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" startovala je danas iz Bijeljine.

Dominacija Iraca na trci "Beograd - Banjaluka"

Vozač EvoPro rejsing tima iz Irske Voulter Vipert pobjednik je druge etape na 13. biciklističkoj trci "Beograd - Banjaluka" koja je vožena od Vlasenice do Brčkog.

Gejt najbrži u 1. etapi trke "Beograd–Banjaluka"

Novozelanđanin Aron Gejt, koji vozi za irsku ekipu Evo pro rejsing, pobjednik je prve etape 13. biciklističke trke "Beograd - Banjaluka".

Startovala 13. Međunarodna trka Beograd-Banjaluka

BEOGRAD - Trinaesta Međunarodna biciklistička trka Beograd-Banjaluka, duga skoro 800 kilometara, startovala je danas u beogradskoj opštini Obrenovac, a prolazak biciklista kroz cilj u Banjaluci očekuje se u nedjelju, 21. aprila.

Jaćimović o nastupu fudbalerki iz Banjaluke u Beogradu: Djecu van politike

Ženska fudbalska ekipa Medicinske škole iz Banjaluke legalno učestvuje na Svjetskom školskom prvenstvu u fudbalu u Beogradu i njen nastup je odobrilo i Ministarstvo civilnih poslova BiH, kazao je danas Dragan Jaćimović, pomoćnik ministra porodice, omladine i sporta u Vladi RS.

Banjalučke predstave pred publikom u Beogradu

BEOGRAD - U okviru manifestacije "Dani Dječijeg pozorišta RS u Beogradu", koja se održava treću godinu zaredom, glumci Dječijeg pozorišta RS će u prvim danima aprila u beogradskom Malom pozorištu "Duško Radović" izvesti predstave "Tri praseta (Nebožder)" i "Medvjedić Timotej".

Detalji krađe skupocjenog audija: Kamera otkrila Beograđanina i Banjalučane

BANJALUKA - Trojicu Banjalučana i Beograđanina uhapsila je banjalučka policija zbog sumnje da su ukrali od Z.B. crni audi 5 vrijedan oko 30.000 KM.

Najčitanije