Beograd-Banjaluka

Vipert ponovo najbrži, Gejt u žutom ide ka Banjaluci

Drugu etapunu pobjedu na 13. biciklističkoj trci "Beograd - Banjaluka" upisao je Vouter Vipert iz EvoPro rejsinga, koji je 160 kilometara od Bijeljine do Teslića prevezao za 3:47,27. časova, dok je žutu majicu sačuvao njegov timski kolega Aron Gejt.

Startovala treća etapa trke "Beograd-Banjaluka"

BIJELJINA - Treća etapa Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" startovala je danas iz Bijeljine.

Dominacija Iraca na trci "Beograd - Banjaluka"

Vozač EvoPro rejsing tima iz Irske Voulter Vipert pobjednik je druge etape na 13. biciklističkoj trci "Beograd - Banjaluka" koja je vožena od Vlasenice do Brčkog.

Gejt najbrži u 1. etapi trke "Beograd–Banjaluka"

Novozelanđanin Aron Gejt, koji vozi za irsku ekipu Evo pro rejsing, pobjednik je prve etape 13. biciklističke trke "Beograd - Banjaluka".

Startovala 13. Međunarodna trka Beograd-Banjaluka

BEOGRAD - Trinaesta Međunarodna biciklistička trka Beograd-Banjaluka, duga skoro 800 kilometara, startovala je danas u beogradskoj opštini Obrenovac, a prolazak biciklista kroz cilj u Banjaluci očekuje se u nedjelju, 21. aprila.

Jaćimović o nastupu fudbalerki iz Banjaluke u Beogradu: Djecu van politike

Ženska fudbalska ekipa Medicinske škole iz Banjaluke legalno učestvuje na Svjetskom školskom prvenstvu u fudbalu u Beogradu i njen nastup je odobrilo i Ministarstvo civilnih poslova BiH, kazao je danas Dragan Jaćimović, pomoćnik ministra porodice, omladine i sporta u Vladi RS.

Banjalučke predstave pred publikom u Beogradu

BEOGRAD - U okviru manifestacije "Dani Dječijeg pozorišta RS u Beogradu", koja se održava treću godinu zaredom, glumci Dječijeg pozorišta RS će u prvim danima aprila u beogradskom Malom pozorištu "Duško Radović" izvesti predstave "Tri praseta (Nebožder)" i "Medvjedić Timotej".

Detalji krađe skupocjenog audija: Kamera otkrila Beograđanina i Banjalučane

BANJALUKA - Trojicu Banjalučana i Beograđanina uhapsila je banjalučka policija zbog sumnje da su ukrali od Z.B. crni audi 5 vrijedan oko 30.000 KM.

Potvrđene sve etape biciklističke trke "Beograd - Banjaluka"

Potvrđene su sve četiri etape biciklističke trke "Beograd - Banjaluka", koja startuje u Beogradu 18. aprila. Iz glavnog grada Srbije karavan od 176 biciklista će preko Vlasenice, Brčkog, Bijeljine, Teslića i Prnjavora stići do Banjaluke, gdje je cilj 21. aprila.

Srbac jedan od prolaznih ciljeva trke "Beograd - Banjaluka"

Opština Srbac će biti jedan od prolaznih ciljeva posljednje etape 13. Biciklističke trke "Beograd - Banjaluka" potvrđeno je danas na sastanku direktora direktora trke Vladimira Kuvalje i načelnika Srpca Mlađana Dragosavljevića.

Najčitanije