Berane

Pucnjava u Beranama, dva mladića teško povrijeđena

PODGORICA - U pucnjavi koja se dogodila sinoć oko 22 sata u blizini Opšte bolnice u Beranama, teško je ranjen Kenan Sujković, dok je Mirza Kastrat lakše ranjen.

Porfirije i Joanikije stigli u Berane

PODGORICA - Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije i mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije stigli su Berane, gdje je u manastiru Ðurđevi stupovi počela doksologija, molitvena dobrodošlica prvom među jednakima.

Joanikije u Beranama dočekan vatrometom

BERANE - Novoizabrani mitropolit crnogorski-primorski Joanikije dočekan je večeras vatrometom u manastiru Ðurđevi Stupovi kod Berana.

Regionalna studija: Zašto su Beranci osamdesetih bili niži od prosjeka

Najnovija regionalna studija utvrdila je šta bi mogao biti uzrok da Beranci, kao dio jedne od najviših nacija na svijetu, tokom osamdesetih godina prošlog vijeka budu centimetar niži od utvrđene prosječne visine Crnogoraca s početka vijeka (177 cm).

Auto-kolone u Nikšiću i Beranama, podrška DF-u

NIKŠIĆ - U crnogorskim gradovima Nikšić i Berane večeras su održane auto-kolone u znak podrške koaliciji "Za budućnost Nikšića" na lokalnim izborima koji će se u tom gradu održati u nedjelju.

Incident u Beranama, demoliran automobil navijača iz Plava

Na utakmici Crnogorske fudbalske lige (CFL) između Jezera i Budućnosti, koja je juče odigrana u Beranama, desilo se incident kada je nekoliko huligana vrijeđala članove ekipe iz Plava, da bi nakon toga i demolirali automobil jednom od navijača kluba iz Plava, prenose tamošnji mediji.

U Beranama trobojka duga 120 metara

U više crnogorskih gradova okupljeni građani peti dan zaredom šetali su u znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovesti.

Dvije bebe se oporavile od korona virusa u Beranama

Direktor Opšte bolnice Berane Budimir Dabetić izjavio je da je jedna beba koja je bila pozitivna na kovid 19 izliječena i otpuštena kao i da će danas izaći i druga.

Preminula žena iz Rožaja

PODGORICA - Pacijentkinja (54) iz Rožaja preminula je u Opštoj bolnici Berane od posljedica virusa korona, izjavio je direktor ove zdravstvene ustanove Budimir Dabetić.

U Beranama grafiti mržnje i portreti četničkih vođa

BERANE - U beranskim naseljima Hareme, Talum i Obalsko danas su osvanuli grafiti mržnje - na zidovima kuća u tim naseljima u kojima živi muslimansko stanovništvo, pojavili su se portreti četničkog vojvode Pavla Ðurišića i vođe četničkog pokreta Draže Mihailovića.

Najčitanije