Berkovići

Uskoro počinje gradnja vjetroelektrane Hrgud

TREBINJE - Prva vjetroelektrana u Republici Srpskoj uskoro će početi da se gradi na području opštine Berkovići – VE Hrgud, a vrijednost projekta procjenjuje se na oko 65 miliona evra.

Policajac zadobio potres mozga kad je na njega naletio auto

BERKOVIĆI- Policajac iz Berkovića S.I. zadobio je potres mozga kada ga je sinoć oko 21 čas udarilo vozilo na putu.

Policija otkrila 30 stabljika marihuane, ali i eksploziv

BERKOVIĆI - U mjestu Dabrica, u Berkovićima, u pograničnom pojasu s opštinom Stolac, pripadnici Policijske uprave Trebinje su otkrili 30 stabljika marihuana, s kojom se, prema nezvaničnim saznanjima, dovodi u vezu mladić D.G. iz ovog mjesta, kojem su oduzeti i eksploziv i detonatorske kapisle.

Maloljetni pješak poginuo u nesreći u Berkovićima

BERKOVIĆI - Maloljetnik iz Stoca poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na magistralnom putu Berkovići-Stolac, potvrdila je Srni portparol Policijske uprave Trebinje Jovana Cvijetić.

Oštećeni i krovovi na školama u Berkovićima

​BERKOVIĆI - U olujnom nevremenu koje je bilo praćeno jakim vjetrom u Hercegovini dobrim dijelom su stradali školski i privredni objekti, kao i veliki dio krovova na kućama u Berkovićima.

Ljubinje i Berkovići formirali komisije za procjenu štete

LJUBINJE - Načelnik opštine Ljubinje Darko Krunić rekao je da je ova opština formirala komisiju za procjenu štete nastale usljed zemljotresa koji je pogodio opštinu Nevesinje, a osjetio se i u toj lokalnoj zajednici.

Kod Berkovića pronađeno 10 migranata

TREBINJE - U mjestu Hatelji, opština Berkovići, danas je pronađeno 10 migranata iz Avganistana, rečeno je u Policijskoj upravi Trebinje.

U Berkovićima oduzeto 50 kilograma rezanog duvana

BERKOVIĆI - Pripadnici Policijske stanice Berkovići oduzeli su oko 50 kilograma suvog rezanog duvana koji je pronađen u automobilu prilikom kotrole, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

U napuštenoj kući pronađena dva tijela

BERKOVIĆI - Dva tijela pronađena su danas u napuštenoj kući u mjestu Hatelji, u opštini Berkovići, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Trebinje.

Za svaku bebu 1.000 KM

BERKOVIĆI - Načelnik opštine Berkovići Nenad Abramović rekao je da opština od prošle godine sa 1.000 KM nagrađuje svako novorođeno dijete u ovoj lokalnoj zajednici.

Najčitanije