Berlin

Problemi u Berlinu: Na više izbornih mjesta izlaznost iznad 100 odsto

BERLIN - Problemi sa izborima održanim u nedjelju u Berlinu postaju sve vidljiviji i dovode u pitanje regularnost glasanja.

Registrovani problemi u Berlinu, traži se poništavanje glasanja

BERLIN - Posmatrači OEBS-a registrovali su probleme koji su postojali na nedavnim izborima u Berlinu.

Ko će biti na čelu njemačke prijestonice?

Pored izbora za Bundestag u Meklenburgu-Prednjoj Pomeraniji i u Berlinu u nedjelju se održavaju i pokrajinski izbori, u prijestonici i referendum. SPD je favorit na sjeveroistoku, u glavnom gradu je situacija manje izvijesna.

Berlin neće zaboraviti region odlaskom Merkelove

BANJALUKA, BERLIN - Jedina šansa za zapadni Balkan u Evropskoj uniji je postizanje unutrašnjih rješenja uz dijalog i pomoć EU, a sankcije i dalje nisu na stolu, rečeno je nezvanično "Nezavisnim novina" iz institucija Evropske unije.

Studenti otrovani na univerzitetu u Berlinu

BERLIN - Sedam studenata je u ponedjeljak prebačeno u bolnicu jer su se osjećali loše i imali promijenu boje u šakama i stopalima. Kako se navodi, sve je više indicija da su studenti otrovani.

Pucnjava u Berlinu, četvoro povrijeđeno

BERLIN - Na parkingu prodavnice u sjevernom dijelu Berlina danas su se čuli pucnji, pri čemu su četiri osobe povrijeđene, javio je "Berliner Cajtung".

Jaka oluja u Berlinu, poplavljen centar za vakcinaciju, ima povrijeđenih

BERLIN - Petoro ljudi je povrijeđeno i centar za vakcinaciju je poplavljen tokom jake oluje u Berlinu, saopštila je danas policija u Berlinu.

Planirano povezivanje Beča i Berlina brzom prugom

BEČ - Austrija, Češka i Njemačka potpisale su sporazum o povezivanju Beča, Praga i Berlina brzim prugama.

Berlin: Neredi za 1. maj, uhapšeno 240 demonstranata

BERLIN - Oko 30.000 demonstranata izašlo je u subotu u Berlinu na ulice tokom Međunarodnog dana rada, 1. maja, saopštila je danas berlinska policija i dodala da je 30 njenih pripadnika povrijeđeno nakon što je protest postao nasilan.

Sukob policije i demonstranata u Berlinu

BERLIN - Policija se danas sukobila sa demonstrantima u Berlinu, pokušavajući da rastjera skup protiv mjera blokade uvedenih zbog virusa korona dok parlament razmatra zakon o većim ovlaštenjima Vlade u okviru borbe protiv trećeg talasa pandemije.

Najčitanije