Berza

Svjetske berze na nizbrdici

Akcije na azijskim tržištima kapitala, ali i u drugim dijelovima svijeta, posrnule su danas, spustivši se na jednonedjeljni minimum, dok je na valutnim berzama japanski jen, tradicionalno siguno utočište investitora, skočio prema dolaru usljed pojačanog straha od širenja delta varijante kovida i rastuće inflacije.

Aukcijom trezorskih zapisa FBiH prometovano 50 miliona KM

SARAJEVO - Aukcijom trezorskih zapisa FBiH danas je na Sarajevskoj berzi za emitente prikupljeno ukupno 49.996.533 KM, saopšteno je iz Berze.

Osnivač berze kriptovalutama napustio zemlju

ANKARA - Tursko tužilaštvo pokrenulo je istragu nakon što je osnivač berze kriptovalutama "Todeks" Faruk Fatih Ozer zamrznuo trgovinu i napustio zemlju sa oko dvije milijarde dolara u sredstvima investitora.

Stanić: RS postaje prepoznatljiva na međunarodnom tržištu kapitala

BIJELJINA - Republika Srpska izlaskom na Londonsku berzu postaje prepoznatljiva na međunarodnom tržištu kapitala od vodećih investitora na tržištima kao što su SAD, Zapadna Evropa, ali i iz drugih dijelova svijeta, rekao je Bojan Stanić iz Privredne komore Srbije.

Vidović: Izlazak na Londonsku berzu je veliki plus za Srpsku

BANJALUKA - Ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović poručila je da je izlazak na Londonsku berzu veliki plus za Republiku Srpsku, jer je riječ o jednoj od najzahtjevnijih berzi na svijetu, gdje mogu izaći samo kvalifikovani kupci i prodavci.

Promet na Banjalučkoj berzi preko 100.000 KM

BANJALUKA - Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 108.572 KM u 15 zaključenih poslova, podaci su iz Berze.

Promet na Sarajevskoj berzi premašio 1,3 miliona KM

SARAJEVO - Na današnjem trgovanju na Sarajevskoj berzi ostvaren je ukupan promet od 1.305.617 KM, a u okviru 10 transakcija ukupno je prometovano 16.058 vrijednosnih papira.

Promet na Sarajevskoj berzi 453.000 KM

SARAJEVO - Na današnjem trgovanju na Sarajevskoj berzi ostvaren je promet od 453.319 KM, od čega 452.204 KM redovne berzanske trgovine i 1.115 KM prijavljene trgovine.

Promet na Banjalučkoj berzi više od 500.000 KM

BANJALUKA - Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 516.416 KM u 14 zaključenih poslova, podaci su iz Berze.

Promet na Banjalučkoj berzi 3.000 KM

BANJALUKA - Na Banjalučkoj berzi danas je ostvaren promet od 3.256 KM u šest zaključenih poslova, podaci su iz Berze.

Najčitanije