Besa

Zarić: Likovi u Besi gaze i žive do poslednjeg daha

Glumica Milica Zarić govorila je o tome kako se pridružila ekipi serije "Besa" u drugoj sezoni.

Gojković: U nastavku "Bese" fokus je na mlađoj generaciji

BEOGRAD - Glumica Milica Gojković govorila je o ulozi Une u "Besi", o ljubavi njenog lika sa Lukom, koga tumači Milan Marić, kao i o tome kako joj je bilo na snimanju druge sezone kriminalističke serije.

Todorović: Nastavak "Bese" je neočekivan i originalan

BEOGRAD - Reditelj Milan Todorović govorio je o svom dijelu posla na drugoj sezoni seriji "Besa", čije je emitovanje počelo prije nekoliko dana.

Otpušteni carinici koji su pustili autobus "Besa transa" bez dokumentacije

SKOPLJE - Dvojica makedonskih carinika su otpuštena jer su preko granice bez potrebne dokumentacije pustili autobus u kojem je na auto-putu u Bugarskoj nastradalo 46 putnika.

"Besa trans": Autobus nije švercovao gorivo ili pirotehniku

SKOPLJE - Turistička agencija "Besa trans", čiji je autobus prije dva dana izgorio u Bugarskoj kada je nastradalo 45, a povrijeđeno sedam osoba, demantovala je navode da je to vozilo švercovalo benzin ili pirotehnička sredstva.

Održana svečana premijera druge sezone serije "Besa"

Svečana premijera druge sezone TV serije "Besa" u vidu prve dvije epizode, održana je sinoć u Kombank Dvorani, uz prisustvo autorske i glumačke ekipe.

Pokrenut postupak za oduzimanje dozvole "Besa transu"

SKOPLJE - Ministarstvo saobraćaja pokrenulo je postupak za oduzimanje dozvole prevozniku "Besa trans", nakon nesreće njihovog autobusa u Bugarskoj u kojoj je poginulo 46 putnika, saopštio je ministar saobraćaja Sjeverne Makedonije Blagoje Bočvarski.

Svjetska premijera "Bese" u Estoniji

Druga sezona kriminalističke TV serije "Besa", imaće svjetsku premijeru 22. novembra na prestižnom filmskom festivalu "Black Nights" koji se održava u Estoniji, kao prva serija iz Srbije koja je odabrana za tako važnu svjetsku manifestaciju, saopštili su producenti.

Rukometaši Borca poraženi od Bese iz Peći

Rukometaši banjalučkog Borca nisu uspjeli da se domognu trećeg kola EHF Evropskog kupa.

Poraz Borca u Peći, odluka pada u Banjaluci

Rukometaši Borac m:tela poreženi su večeras u Peći od ekipe Bese u prvoj utakmici trećeg kola EHF Evropskog kupa. Kosovski tim je slavio sa 24:22, što je rezultat koji je sigurno dostižan pred revanš u Banjaluci narednog vikenda.

Najčitanije