Besplatno

Besplatno preuzmite igru "Hitman"

Korisnici Epic Games Storea mogu do 03. septembra ove godine besplatno preuzeti igru "Hitman – Game of the Year Edition" koja inače košta 59,99 evra.

Jamajka obučava besplatno onlajn vodiče i ugostitelje

Jamajka je pokrenula besplatnu online obuku za turističke radnike i najavila značajna ulaganja u svoj turistički sektor s obzirom da na to je teško pogođen pandemijom virusa korona, a čini značajan udio u BDP-u ove ostrvske države.

SFF sa najvećim festivalima omogućava besplatno gledanje filmova

Sarajevo film festival dio je zajedničke inicijative vodećih svjetskih filmskih festivala i YouTubea: Globalnog filmskog festivala "We Are One" (Svi zajedno).

Slavni Italijanski kuhar daje besplatne časove kuhanja

Ukoliko ste ikada želeli da pooštrite svoje kulinarske veštine, sada je vjerovatno najbolje vrijeme za to.

Usijani telefoni za besplatno sjeme

BANJALUKA - Širom Srpske vlada ogromno interesovanje poljoprivrednih proizvođača za besplatne sjemenske pakete, kojih je obezbijeđeno 9.000, ali i za plavi dizel, za koji je odobren podsticaj od 0,60 KM po litru.

U vrijeme pandemije i stripovi dostupni besplatno

Vrijeme izolacije izazvane pandemijom virusa korona mnogi od nas provode čitajući knjige, gledajući filmove i serije. Mnoge pozorišne kuće i organizatori filmskih festivala učinili su dostupnim pozorišne predstave i filmove na internetu, a ovaj put za ljubitelje stripova donosimo nekoliko digitalnih izdanja stripova koji su na mreži, takođe, dostupni potpuno besplatno.

Besplatne radionice za djecu i mlade

BANJALUKA - Udruženje građana "Zdravo da ste", uz finansijsku podršku grada Banjaluka, organizuje besplatne radionice za djecu i mlade u sklopu projekta "Mjesne zajednice prijatelji djece i mladih".

"Iznajmljivači sa srcem" nude besplatan smještaj na moru za djecu sa posebnim potrebama

BANJALUKA, BRAČ - Besplatan smještaj na moru mnogima se čini kao san, a zahvaljujući "Iznajmljivačima sa srcem", za porodice sa djecom sa posebnim potrebama, djecom sa poteškoćama u razvoju ili teškim oboljenjem, to može da bude stvarnost.

Besplatan test: Otkrijte idealnu oblast za vaše obrazovanje

Ono što me zanima ne donosi novac. Koliko puta ste ovo pomislili?

Besplatna taksa za prvi biznis

BANJALUKA - Gradske vlasti odlučile su da ukinu administrativnu taksu za otvaranje prve preduzetničke radnje kako bi se početnicima u biznisu olakšali prvi koraci na putu do poslovnog uspjeha.

Najčitanije