Betmen

Pogledajte kako će Robert Patinson izgledati u ulozi Betmena

Prije nekoliko mjeseci objavljeno je da će novi Betmen biti Robert Patinson, a sad je izašao prvi tizer koji prikazuje kako će izgledati u toj ulozi.

Počelo snimanje novog Betmana

Nakon mnogo najava i fotografija vozila i kamera na setu ranije ovog mjeseca, scenarista i reditelj Met Rivs označio je službeni početak rada na filmu "The Batman".

Proslavljen 80. rođendan Betmena

Kompanija "DC Comics" i brojni obožavaoci širom svijeta proslavili su 80. rođendan Betmena šaljući u nebo legendarni šišmiš signal.

Vatrogasci priskočili Betmenu u pomoć

Nesvakidašnju situaciju prikazuje video snimak objavljen na Facebook stranici "Vatrogasci - Oni su naši heroji".

Alek Boldvin ponovo glumi Trampa

Glumačka ekipa "Džokera" bogatija je za još jedno veliko ime. Oca superheroja Betmena igraće Alek Boldvin, koji će svoj lik da gradi na osnovu karaktera američkog predsjednika.

Hoakin Finiks je novi "Džoker"

Holivudski glumac Hoakin Finiks tumačiće ulogu Džokera u novom filmu smještenom DC univerzum, za koji se navodi da će biti mnogo mračniji nego njegovi prethodnici.

Ženi se Betmen, Žena-mačka rekla "Da"

Poslije prosidbe, koja se desila u junu, poznati stripski i filmski junak Betmen konačno je dobio dugo očekivani odgovor - "Da".

Grad Gotam zaista postoji i poznat je po "ludilu"

Vjerovatno ni najzagriženiji obožavaoci Betmena ne znaju da njegov rodni grad Gotam stvarno postoji i da je čak poslužio kao inspiracija za čuveni strip i seriju filmova o čovjeku šišmišu.

Iznad Los Anđelesa će sijati Betmenov znak

Iznad Los Anđelesa će zasjati Betmenov znak, u čast pokojnog Adama Vesta, prvog Betmena koji se iz stripa preselio na male ekrane.

Najčitanije