Beton

Meho Beton uspješno podnio i 18. operaciju

​Iza dječaka Mehmeda Šabića iz Gračanice, koji je u BiH poznat pod nadimkom Meho Beton zbog odijela koje je nosio, ali i zbog ogromne snage, danas je i 18. operacija, koja je uspješno završena nakon sedam sati.

Autom ušla u svježi beton i "potonula"

Starčevićeva ulica u Splitu očito nema sreće. Nakon što radovi kasne već mjesec dana, u utorak naveče je nepoznata vozačica prešla autom preko svježeg betona.

Hrabri dječak Meho Beton nastavlja borbu, imao i 17. operaciju

Dječak Mehmed Šabić iz Gračanice, koji je zbog izuzetne hrabrosti nakon što je povrijeđen u požaru prozvan Meho Beton, nastavlja svoju borbu.

Hrabri dječak iz Gračanice izdržao i 16. operaciju

​Dječak Mehmed Šabić iz Gračanice, koji je zbog izuzetne hrabrosti nakon što je povrijeđen u požaru prozvan Meho Beton, nastavlja svoju borbu.

Mali heroj Meho Beton ide u Minhen na tri nove operacije

Mehmed Šabić, poznatiji kao Meho Beton, ponovo će 19. septembra na operacijski sto, i to na minhenskoj klinici "Bogenhauzen".

Ignorisao signalizaciju pa zaglavio u svježem betonu

Ukoliko je dio puta blokiran saobraćajnim čunjevima, nemojte voziti tuda iako možete da se provučete između njih.

Mašina za pravljenje betona usmrtila radnika

SARAJEVO - U krugu firme "Bau beton", u opštini Ilidža, poginuo je s radnik E.D. (50) nakon što je njegovo tijelo zahvatila mašina za pravljenje betona, izjavila je Srni portparol MUP-a Kantona Sarajevo Suvada Kuldija.

Zabetonirali motor pa pokušali provozati Ladu

Ono što se u drugim zemljama čini nemogućim u Rusiji je moguće, a ovo je samo još jedan test u režiji "Garage 54".

Mali heroj Meho Beton se vratio u školu

Sada je svima, roditeljima Nedimu i Albinki Šabić, sestri Jasmini, spasitelju Osmanu Adžemoviću, komšijama, učenicima, ljekarima, onima koji su pomogli, kristalno jasno, da je 13-godišnji Mehmed Šabić Meho Beton dobio najvažniju bitku, bitku za svoj mladi život.

Meho Beton se nakon 15. operacije vraća kući

GRAČANICA - Četrnaestogodišnji Mehmed Šabić, poznatiji kao Meho Beton, nakon vađenja kanile vraća se na tri mjeseca kući, a uskoro bi trebalo da krene s fizikalnim terapijama, saopšteno je na Facebook stranici "pomozi.ba".

Najčitanije