Beton

Hrabri dječak iz Gračanice izdržao i 16. operaciju

​Dječak Mehmed Šabić iz Gračanice, koji je zbog izuzetne hrabrosti nakon što je povrijeđen u požaru prozvan Meho Beton, nastavlja svoju borbu.

Mali heroj Meho Beton ide u Minhen na tri nove operacije

Mehmed Šabić, poznatiji kao Meho Beton, ponovo će 19. septembra na operacijski sto, i to na minhenskoj klinici "Bogenhauzen".

Ignorisao signalizaciju pa zaglavio u svježem betonu

Ukoliko je dio puta blokiran saobraćajnim čunjevima, nemojte voziti tuda iako možete da se provučete između njih.

Mašina za pravljenje betona usmrtila radnika

SARAJEVO - U krugu firme "Bau beton", u opštini Ilidža, poginuo je s radnik E.D. (50) nakon što je njegovo tijelo zahvatila mašina za pravljenje betona, izjavila je Srni portparol MUP-a Kantona Sarajevo Suvada Kuldija.

Zabetonirali motor pa pokušali provozati Ladu

Ono što se u drugim zemljama čini nemogućim u Rusiji je moguće, a ovo je samo još jedan test u režiji "Garage 54".

Mali heroj Meho Beton se vratio u školu

Sada je svima, roditeljima Nedimu i Albinki Šabić, sestri Jasmini, spasitelju Osmanu Adžemoviću, komšijama, učenicima, ljekarima, onima koji su pomogli, kristalno jasno, da je 13-godišnji Mehmed Šabić Meho Beton dobio najvažniju bitku, bitku za svoj mladi život.

Meho Beton se nakon 15. operacije vraća kući

GRAČANICA - Četrnaestogodišnji Mehmed Šabić, poznatiji kao Meho Beton, nakon vađenja kanile vraća se na tri mjeseca kući, a uskoro bi trebalo da krene s fizikalnim terapijama, saopšteno je na Facebook stranici "pomozi.ba".

Čubrilović i Berton: Uspješna saradnja biće nastavljena

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović razgovarao je danas u Banjaluci sa šefom Misije OEBS-a u Bosni i Hercegovini, ambasadorom Brusom Bertonom o desetogodišnjoj saradnji i projektima koje je u Narodnoj skupštini podržala Misija OEBS-a u BiH.

Uhapšen zbog demoliranja kluba u Beton hali

Miloš H. (25), osumnjičen da je bio u grupi koja je u subotu uveče upala u jedan beogradski klub u Beton hali, priveden je u Prvo osnovno javno tužilaštvo na saslušanje, gdje se branio ćutanjem.

Lopov ukrao 800 metara puta i prodao za 640 evra

Da siromaštvo potiče kreativnost, dokazao je lopov u Kini koji je ukrao nekih 800 metara betonskog puta i prodao ga tvornici građevinskog materijala za 5.000 juana, što je oko 640 evra.

Najčitanije