BiH

Džaferović: Dolazi vrijeme za formiranje novog Savjeta ministara

SARAJEVO - Bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović smatra da je moguće formirati Savjet ministara u skladu sa izbornim rezultatom, te da dolazi vrijeme kada će to biti i učinjeno.

Uhapšena dva državljana BiH, pokušali prokrijumčariti 11 Iračana

TREBINJE – Dva državljana BiH uhapšena su danas u okviru operativne akcije "Bastion" zbog sumnje da su pokušali prokrijumčariti 11 državljana Iraka iz Crne Gore u BiH.

Protiv BiH godišnje više od 800 tužbi u Strazburu

BANJALUKA, STRAZBUR - Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu se, na godišnjem nivou, protiv BiH podnese od 800 do 1.000 tužbi.

BiH na trećem mjestu po broju useljenika u Njemačku

VIZBADEN, BANJALUKA - BiH se prošle godine nalazila na trećem mjestu po broju useljenika u Njemačku, i to iza dvije najmnogoljudnije zemlje na svijetu - Indije i Kine, pokazuju najnoviji objavljeni podaci Zavoda za statistiku Njemačke "Destatis" iz Vizbadena.

Sunčano i toplo, temperatura do 23 stepena

​BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati sunčano i prijatno toplo vrijeme.

Amerikanci deportovali teroristu Ibru Ćufurovića u BiH

Osumnjičeni za učešće na stranim ratištima čiji su inicijali I.Ć. (24) transportovan je u BiH i nalazi se u pritvoru, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

"Iranska garda obučavala Armiju RBiH"

TEHERAN, BANJALUKA - Saed Kasemi, general u penziji Iranske republikanske garde, u intervjuu jednoj iranskoj televiziji priznao je da je u toku rata u BiH kao pripadnik te organizacije učestvovao u treniranju pripadnika Armije RBiH obučen u uniformu Iranskog crvenog polumjeseca.

Najčitanije