Bicikl

"Zeleni prevoz" umjesto kola u najvećim gradovima svijeta do 2030.

Održivi prevoz, od javnog prevoza do bicikala, mogao bi da zamijeni automobile u najvećim gradovima u svijetu do 2030. godine, pokazala je studija koja je objavljena danas, prenosi portal seebiz.

Usmrtila dvije osobe, ali neće ići u zatvor

FLORIDA - Jedna žena s Floride, u SAD, koja je automobilom udarila grupu biciklista, ubivši dvije osobe, izbjegla je zatvorsku kaznu.

Ekspanzija cikloturizma, turisti biciklima stižu u BiH

BANJALUKA - Interesovanje turista iz Njemačke, Francuske i Češke za cikloturizam u Republici Srpskoj i BiH drastično raste u posljednje tri godine.

Električni teretni bicikli umjesto dostavnih vozila u Njujorku

Grad Njujork planira da uvede električne teretne bicikle koji bi trebalo da zamijene dostavna vozila koja zagađuju životnu sredinu i smanje saobraćajne gužve.

Preminula tri dana nakon sudara kod Gradiške

GRADIŠKA - Moja majka Mila Bijelić (54), koja je u nedjelju teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Novoj Topoli, kod Gradiške, preminula je u srijedu, rekla je za "Nezavisne" Andrea Bijelić, kćerka nastradale.

Sudar dva bicikla: Starac poginuo, dječak povrijeđen

SENTA - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, oko 11 časova, u Ulici Maksima Gorkog u Senti, u sudaru dva bicikla poginuo je Laslo T.K. (70) iz Sente.

Peugeot električni planinski bicikl

Planinski bicikl na struju – eM01 FS PowerTube počeće da se proizvodi 2020. godine i biće dostupan u pet varijanti.

U Banjaluci novih 1,2 kilometra biciklističkih i pješačkih staza

​BANJALUKA - Nove biciklističke i pješačke staze izgrađene su uz dionicu Istočnog tranzita kroz Starčevicu i Obilićevo, u dužini od 1,2 kilometra, u okviru planova za proširenje biciklističke infrastrukture.

Preprodavao ukradene bicikle u Gradišci

GRADIŠKA - Protiv Roberta Miklavčića (26) iz Gradiške policija je podnijela izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka jer je u ovom gradu ukrao sedam bicikala, plinsku bocu i stalak za klavijaturu, saznaju "Nezavisne".

Nova parking postolja za bicikle

BIJELJINA - Ispred zgrade Gradske uprave Bijeljina danas su postavljena dva parking-postolja za bicikle, što je jedna od aktivnosti predviđenih u okviru Evropske sedmice mobilnosti.

Najčitanije