Bicikli

U Potkozarju pronađeni ukradeni bicikli, uhapšena tri maloljetnika

POTKOZARJE - Policajci iz Potkozarja uhapsili su tri maloljetnika koji se sumnjiče da su ukrali više bicikala čime su oštetili vlasnike za 2000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Bicikl koristi 53 odsto Banjalučana, ali samo za rekreaciju

BANJALUKA - Biciklistički saobraćaj postaje sve popularniji među Banjalučanima, a, prema poslednjoj anketi gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve sprovedenoj u okviru Evropske sedmice mobilnosti, bicikle koristi 53 odsto građana, ali uglavnom za rekreaciju.

Francuska uvodi registracije za bicikle kako bi smanjila njihovu krađu

PARIZ - Francuski biciklisti uskoro će morati registrovati svoje bicikle prilikom kupovine čime francuske vlasti žele povećati korištenje bicikala i smanjiti krađe, prenose mediji.

Državljanin BiH krao bicikle u Danskoj, vozio ih u srbijanskom kombiju, uhapšen u Njemačkoj

BERLIN - U ponedjeljak naveče njemačka savezna policija – na parkingu Handewitter Forst, nedaleko od granice s Danskom – zaustavila je Mercedes Vito srbijanskih registarskih tablica.

Javni bicikli u Banjaluci od sljedećeg proljeća

BANJALUKA - Stanovnici Banjaluke moraće da pričekaju proljeće, da bi postali dio evropske porodice koja promoviše zdrav način života i čuvanje okoline kroz veću upotrebu bicikala, uvođenjem “bajk šering” sistema.

Lopovi odvoze skupe bicikle

BANJALUKA - Policija u Banjaluci bilježi znatan porast broja krađa bicikala, uglavnom skupocjenih, čija vrijedost dostiže i cifru od 1.500 maraka, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije