Biciklista

Uhapšen pijani biciklista

DOBOJ - Policija je u Tesliću uhapsila biciklistu čiji su inicijali M.B. iz ove opštine kod koga je utvrđeno 2,88 promila alkohola u organizmu.

Teško povrijeđen biciklista u Prijedoru, prevezen na UKC RS

PRIJEDOR - Biciklista S.M. koji je zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi u Prijedoru prevezen je na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

U Bijeljini povrijeđen biciklista

BIJELJINA - Biciklista čiji su inicijali M.A. povrijeđen je danas u Bijeljini kada ga je udario automobil, potvrđeno je Srni iz bijeljinske Policijske uprave.

Povrijeđena žena iz Kozarske Dubice na aparatima

PRIJEDOR - Biciklista Dragica Majkić (64) iz Kozarske Dubice koja je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u Kozarskoj Dubici priključena je na aparat za mehaničku ventilaciju, potvrđeno je "Nezavisnim".

U Kozarskoj Dubici teško povrijeđen biciklista, prebačen na UKC

PRIJEDOR - Biciklista D.M. iz Kozarske Dubice teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je učestvovalo lice M.M. iz Kozarske Dubice upravljajući mercedesom, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

U Janji teže povrijeđen biciklista

BIJELJINA - Biciklista čiji su inicijali B.P. (80) teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Janji, u kojoj je učestvovala i žena čiji su inicijali S.S. upravljajući vozilom fijat, rečeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

Preminuo biciklista povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

MODRIČA - Biciklista D.K. sa područja Modriče preminuo je u dobojskoj bolnici u koju je prevezen nakon saobraćajne nezgode, koja se dogodila u subotu u mjestu Kladari Donji, saopšteno je iz PU Doboj.

Automobil udario biciklistu na tranzitu u Banjaluci

BANJALUKA - Na zapadnom tranzitu u Banjaluci oko 12.30 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su se sudarili automobil i biciklista.

Uhapšen pijani biciklista u Tesliću

DOBOJ - Teslićka policija uhapsila je biciklistu sa područja ove opštine I.B, kod kojeg su utvrđena 1,83 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Usmrtio biciklistu, osuđen na tri mjeseca zatvora

BROD - Osnovni sud u Derventi osudio je Novu Vasića (51) iz Broda na tri mjeseca zatvora jer je prošle godine usmrtio biciklistu Simu Topića (54), kada je opel kadetom na putu Brod - Odžak prešao u suprotnu traku i udario Topića, čija porodica smatra da je ovakva kazna u najmanju ruku preblaga.

Najčitanije