Biciklisti

Biciklisti u Japanu plaćaju kaznu ako previše zvone

U Japanu, kao i u mnogim drugim zemljama, sve više se koristi bicikl, prevozno sredstvo koje je posebno u toku pandemije koronavirusa postalo jako popularno. Međutim, vlasti u Japanu su odlučile da pojačaju kaznenu politiku prema nesavjesnim biciklistima.

Uletio u kolonu biciklista, padali kao pokošeni po asfaltu

Finiš biciklističke trke CRO RACE obilježila je i bizarna nesreća.

Trojica biciklista krenuli iz Pala na put za Moskvu

Miroslav Klačar, Vuk Soković i Dražan Kusmuk, članovi Biciklističkog kluba "Javorina" sa Pala, jutros su krenuli na put za Moskvu dug 2.800 kilometara da bi izrazili zahvalnost ruskom narodu za pomoć koju je pružao Srbima.

Sve više nastradalih vozača dvotočkaša na drumovima RS

BANJALUKA - Ukupno šest života biciklista ugašeno je u prvih devet mjeseci ove godine, a u saobraćajnim udesima je učestvovalo 129 bicikala, potvrđeno je "Nezavisnim" iz MUP-a RS.

Biciklistički bum na 10 km staza

BANJALUKA - U gradu Banjaluka vlada pravi biciklistički bum, a građani se žale da je premalo staza za vožnju ovim dvotočkašima.

Biciklisti iz Njemačke i Poljske ubijeni u Meksiku nakon pljačke

MEKSIKO SITI - Meksički istražioci saopštili su da biciklisti Holger Hagenzbuh iz Njemačke i Krištof Čmielevski iz Poljske nisu poginuli u nesreći, kako je ranije javljeno, već da su ubijeni.

Na startu biciklističke trke "Banjaluka - Beograd" 32 nacije

Dvanaesta biciklistička trka "Beograd - Banjaluka", jedna od najboljih trka u ovom dijelu Evrope, startovaće u subotu u 11 časova u Beogradu, odakle će takmičari voziti prema Brčkom. Druga etapa je na programu u nedjelju (12 časova start) i biće vožena od Teslića do Banjaluke.

"Banjalučka kritična masa" organizuje okupljanje biciklista

BANJALUKA - Incijativa građana ujedinjenih u grupu "Banjalučka kritična masa" svakog posljednjeg petka u mjesecu organizovaće okupljanje biciklista i vožnju biciklom s ciljem promovisanja tog prevoznog sredstva i dobijanja boljih uslova.

Finansije koče bicikliste

Sedam biciklista BiH obavlja posljednje pripreme pred Balkansko prvenstvo u Rumuniji, a u Biciklističkom savezu BiH vjeruju da će do petka obezbijediti novac za put. Zlatko Berbić, predsjednik Saveza, kaže da svako takmičenje zbog novca "visi u vazduhu".

Otvorena 100 kilometara duga staza za planinare, bicikliste i pješake

BANJALUKA - U Banjaluci je danas otvorena višenamjenska staza od naselja Trapisti do teslićkog naselja Bijelo Bučje, koja će služiti za planinarenje, biciklizam i šetnju u prirodi.

Najčitanije