Biciklistička trka

Biciklistička trka Beograd - Banjaluka u bojama Nektar piva

​Banjalučka pivara i omiljeni pivski brend 'Nektar' pivo nastavljaju dugogodišnju saradnju sa Bicikilističkom trkom "Beograd – Banjaluka", a najbolji sprinter 13. izdanja ove sportske manifestacije nosiće crvenu majicu u duhu boja najpoznatijeg brenda Banjalučke pivare.

Zatvorene ulice u Banjaluci, autobusi saobraćaju drugim trasama

BANJALUKA - Usljed održavanja Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banjaluka, danas će biti obustavljen saobraćaj na nekoliko lokacija u Banjaluci, a izmijenjene su i trase autobuskog saobraćaja u najvećem gradu Srpske.

Na startu biciklističke trke "Banjaluka - Beograd" 32 nacije

Dvanaesta biciklistička trka "Beograd - Banjaluka", jedna od najboljih trka u ovom dijelu Evrope, startovaće u subotu u 11 časova u Beogradu, odakle će takmičari voziti prema Brčkom. Druga etapa je na programu u nedjelju (12 časova start) i biće vožena od Teslića do Banjaluke.

U nedjelju zatvorene ulice u Banjaluci, autobusi saobraćaju drugim trasama

BANJALUKA - U nedjelju 29. arpila, zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banjaluka, biće obustavljen saobraćaj na nekoliko lokacija u Banjaluci, a izmijenjene su i trase autobuskog saobraćaja u najvećem gradu Srpske.

100.000 € za trku na Eurosportu

Biciklistička trka "Beograd - Banjaluka" na Eurosportu zvuči odlično i jeste. Tradicionalna trka mogla bi već ove godine da se nađe na jednoj od najpozanijih sportiskih televizija, a za to je potrebno obezbijediti 100.000 evra.

Eurosport za prenos biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" traži 800.000 KM

Biciklistička trka "Beograd Banjaluka" ulazi u elitni rang. Organizator je danas poslao prijavu Međunarodnoj biciklističkoj federaciji da naredna trka bude održana u okviru prve kategorije, a to znači nastup vrhunskih vozača i veći medijski prostor. Eurosport je već poslao ponudu vrijednu 800.000 KM.

Završena biciklistička trka "Beograd - Banjaluka": Pobjeda Gafurinija, Rajović prvak Balkana

BANJALUKA - Pobjednik trke od Teslića do Banjaluke je vozač italijanske ekipe Sanđemini Nikola Gafurini. On je uz pomoć svog timskog kolege, drugoplasiranog Paola Tota, uspio da trijumfuje ispred Dušana Rajovića.

Organizatori trke Beograd - Banjaluka očekuju rekordnu gledanost

Do početka 11. izdanja biciklističke trke Beograd - Banjaluka ostalo je nešto više od dva mjeseca (28. - 30. april), a organizatori su već uveliko zasukali rukave kako bi spremi dočekali više od 100 biciklista iz 25 zemalja svijeta.

Najčitanije