Biciklizam

"Termag bajk maraton" sutra na Jahorini

Na Jahorini će sutra prvi put biti održana biciklistička trka "Termag bajk maraton" koja će okupiti više od 150 takmičara iz pet zemalja, s ciljem predstavanja olimpijske ljepotice kao ciklo destinacije.

Otkazano Svjetsko prvenstvo u biciklizmu

Svjetsko prvenstvo u biciklizmu, koje je trebalo da bude održano od 20. do 27. septembra u Švajcarskoj, otkazano je zbog pandemije virusa korona.

Tur d'Frans 2021. startuje u Brestu

Biciklistička Trka oko Francuske 2021. godine počeće iz Bresta, umjesto iz Kopenhagena, najavio je direktor trke Kristijan Prudom.

Jakobsen se probudio iz kome

Holandski biciklista Fabio Jakobsen probudio se iz kome i u dobrom je stanju, saopštili su organizatori Trke kroz Poljsku na kojoj je Jokbsen povrijeđen.

Na startu trke "Beograd - Banjaluka" biće 175 biciklista iz 25 timova

Pro kontinental tim Kaha Rural iz Španije prvi put će učestvovati na biciklističkoj trci "Beograd - Banjaluka". Na startu ove trke pojaviće se 175 vozača iz 25 timova svijeta.

Mladi njemački biciklista poginuo na treningu, udario ga automobil

Sedamnaestogodišnji njemački biciklista Jan Ridman poginuo je tokom treninga kada ga je u mjestu Zugenhajm udario automobil, objavio je njegov tim Bora-Hansgorhe.

Sa olimpijske ljepotice kreće 60. "Trka kroz Srbiju"

ISTOČNO SARAJEVO - Olimpijski centar Jahorina i sve opštine grada Istočno Sarajevo podržale su jubilarnu 60. "Trku kroz Srbiju", čija će prva etapa startovati 1. septembra sa olimpijske lepotice, a završiće na Zlatiboru.

Lejla Tanović osvojila 13. titulu prvakinje BiH

Rezultatom 46 minuta i 26 sekundi na stazi dugoj 14,2 kilometra Lejla Tanović, najbolja biciklistkinja Bosne i Hercegovine, postavila je rekord u ženskoj kategoriji u usponskoj trci XCU državnog prvenstva na Plješevici.

Lejla Tanović pobijedila na UCI C1 trci u Srbiji

Najbolja bh. biciklistkinja, četverostruka balkanska i jedanaestruka državna prvakinja Lejla Tanović odnijela je pobjedu na UCI C1 trci u Srbiji te osvojila 60 UCI bodova.

Korona uduplala prodaju bicikala

BANJALUKA, BIJELJINA, TREBINJE - Virus korona, koji je već više od tri mjeseca prisutan i u Republici Srpskoj, doprinio je tome da građani sve češće svakodnevno koriste bicikl kao prevozno sredstvo.

Najčitanije