Biciklizam

Lejla Tanović pobijedila na UCI C2 trci u Hrvatskoj

Desetostruka državna prvakinja u biciklizmu Lejla Tanović pobijedila je na UCI C2 trci u Hrvatskoj i osvojila novih 30 UCI bodova koji se računaju za svjetsku ranking listu i olimpijsku normu.

Vožnja biciklima "Kud koji, mili moji"

"Banjalučka kritična masa" organizuje u petak junsku vožnju biciklima, a okupljanje je planirano od 18.30 ispred Muzeja savremene umjetnosti.

Biciklisti iz RS kreću 30. jula

Prva etapa 59. biciklističke "Trke kroz Srbiju" biće vožena ulicama Istočnog Sarajeva 30. jula, a druga će dan kasnije krenuti sa olimpijske ljepotice Jahorine ka Priboju, dogovoreno je na sastanku organizatora trke, gradonačelnika Istočnog Sarajeva Nenada Vukovića i direktora Olimpijskog centra Jahorina Dejana Ljevnaića.

Njemačka legalizovala vožnju električnih trotineta

Praktični i ekonomični dvotočkaši za prevoz na kraćim relacijama moći će da se koriste na javnim saobraćajnicama u Njemačkoj.

Suspendovan najbolji hrvatski biciklista

Najbolji hrvatski biciklista Kristijan Đurasek (31) našao se u velikim problemima. On je suspendovan zbog sumnji da je koristio doping, objavila je Međunarodna biciklistička organizacija.

Obustava saobraćaja u Banjaluci zbog biciklističke trke

U nedjelju 21. aprila, zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banjaluka, saobraćaj će biti obustavljen na sljedeći način:

Dominacija Iraca na trci "Beograd - Banjaluka"

Vozač EvoPro rejsing tima iz Irske Voulter Vipert pobjednik je druge etape na 13. biciklističkoj trci "Beograd - Banjaluka" koja je vožena od Vlasenice do Brčkog.

Gejt najbrži u 1. etapi trke "Beograd–Banjaluka"

Novozelanđanin Aron Gejt, koji vozi za irsku ekipu Evo pro rejsing, pobjednik je prve etape 13. biciklističke trke "Beograd - Banjaluka".

Pobjeda Tanovićeve na Kastelu

Najbolja bh. bicikslistkinja Lejla Tanović zabilježila je danas pobjedu u trećoj etapi trke "Gran pri Banjaluka".

Šriversova i De Kozmo najbrži prvog dana trke "Grand prix Banjaluka 2019"

Njemica Liju Šrivers i Italijan Ðoele de Kozmo bili su najbrži u vožnji na hronometar prvog dana takmičenja na devetoj brdskoj trci "Grand prix Banjaluka 2019".

Najčitanije