Biciklizam

Balkansko prvenstvo u biciklizmu: Sefa drumski prvak

Šampion Balkana u drumskom biciklizmu je reprezentativac Albanije Jlber Sefa, koji je ubjedljivo slavio na prvenstvu koje je održano u Trebinju. Drugo mjesto pripalo je srpskom biciklisti Marku Daniloviću, a treći je bio Kipranin Aleksandros Macangos.

Trebinje se sprema za najbolje bicikliste Balkana

Pripreme za prvenstvo Balkana u biciklizmu uveliko su počele pa će Trebinje 11. oktobra na najbolji mogući način dočekati oko 200 takmičara iz 11 zemalja okruženja, poručeno je danas na pres konferenciji kojoj su učestvovali gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, direktor Biciklističkog saveza RS Vladimir Kuvalja i pomoćnica ministra za turizama i ugstiteljstvo u Vladi RS Dragana Ristić.

Lejla Tanović pobijedila u Hrvatskoj

Najbolja bh. biciklistkinja i četverostruka balkanska prvakinja Lejla Tanović pobijedila je na UCI C2 trci održanoj u Hrvatskoj.

Karić najbrži na XCO trci u Vitezu

Vedad Karić, biciklista zeničke Rotacije spin, pobjednik je XCO trke u Vitezu, koja je bodovana za Premijer ligu BiH. On je slavio u konkurenciji elit.

Pelikan pobjednik druge etape Trke kroz Srbiju, Salvador ostao u žutom

Pobjednik druge etape Trke kroz Srbiju je član mađarskog tima Panona Janoš Žombor Pelikan, koji je etapu od Jahorine do Priboja prevezao za 3:11, 19 časova, dok je žuta majica i poslije drugog dana na grudima Enrika Salvadora iz ekipe Njuvejv Kofilok.

Otvorena 59. Međunarodna biciklistička "Trka kroz Srbiju"

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković večeras je, nakon revijalne trke djece u ovom gradu, proglasio svečano otvorenom 59. Međunarodnu biciklističku "Trku kroz Srbiju", koja prvi put počinje iz Republike Srpske.

U Istočnom Sarajevu start 59. Trke kroz Srbiju

​Biciklistička Trka kroz Srbiju, koja ove godine obilježava 80 godina od prve trke, prvi put će početi van granica Srbije i to u Istočnom Sarajevu, gdje je sutra start 59. izdanja najstarijeg biciklističkog takmičenja u regionu.

Lejla Tanović pobijedila na UCI C2 trci u Hrvatskoj

Desetostruka državna prvakinja u biciklizmu Lejla Tanović pobijedila je na UCI C2 trci u Hrvatskoj i osvojila novih 30 UCI bodova koji se računaju za svjetsku ranking listu i olimpijsku normu.

Vožnja biciklima "Kud koji, mili moji"

"Banjalučka kritična masa" organizuje u petak junsku vožnju biciklima, a okupljanje je planirano od 18.30 ispred Muzeja savremene umjetnosti.

Biciklisti iz RS kreću 30. jula

Prva etapa 59. biciklističke "Trke kroz Srbiju" biće vožena ulicama Istočnog Sarajeva 30. jula, a druga će dan kasnije krenuti sa olimpijske ljepotice Jahorine ka Priboju, dogovoreno je na sastanku organizatora trke, gradonačelnika Istočnog Sarajeva Nenada Vukovića i direktora Olimpijskog centra Jahorina Dejana Ljevnaića.

Najčitanije